הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
האם יש הבדל בין צריכה של כל ה1.6-3.2 גרם ליום ב4 מנות במהלך היום, לבין צריכה של כל המנה לפני אימון?

והאם יש המלצה ללקיחת תוסף מסוים ביחד עם הבטא אלנין על מנת למקסם את ההשפעה?

לפני שאני התחלתי לקחת את התוסף, גם התעניינתי, וזו התשובה שקיבלתי מגיא שלמון,

מינון ארגוגני (משפר ביצוע) מומלץ (על פי המחקרים) = מינון יומי של 4.8-6.4 גרם סה"כ ביום, מוחלק ל 6-8 מנות ביום, בהפרדה של לפחות שעתיים בין מנה למנה. מנה אחת צריכה לא לעבור מעל 800 מ"ג.

ב. אופן נטילה = מנה אחת לפני אימון, אבל ראה הסבר בסעיף א' = יש לפזר מספר מנות למשך היום.

ג. תקופת לקיחה:
מחקרים הראו כי אם צורכים את התוסף למשך 4 שבועות מצליחים להגביר את רמות הקרנוסין (carnosine) ב- 60% יותר, ואם צורכים למשך 10 שבועות אז רמת הקרנוסין יכולה לעלות עד 80%.
אתה הזכרת את קרנוסין בתגובתך כאן אז אני מניח שאתה מבין מה הוא. בכל אופן, ככל שרמתו של קרנוסין בתא השריר עולה – כך ההשפעה הארגוגנית תהיה גדולה יותר.

ד. בטיחות = מינון של עד 6.5 גרם ביום (מחולק למנות, לא יותר מ- 800 מ"ג למנה אחת) נמצא כבטוח ללא תופעות לוואי, גם בתקופה של עד 10 שבועות ברצף.

מניח שהתשובה תעזור לך [:

האם יש הבדל בין צריכה של כל ה1.6-3.2 גרם ליום ב4 מנות במהלך היום, לבין צריכה של כל המנה לפני אימון?

והאם יש המלצה ללקיחת תוסף מסוים ביחד עם הבטא אלנין על מנת למקסם את ההשפעה?
לא משנה מתי תיקח את התוסף. זה כמו קריאטין מבחינת תזמון ומינון - האפקט יורגש לאחר זמן מה ולא מיידת.
אני משתמש בתוסף כבר חודשיים, כל יום נוטל 4 גרם. לפעמים הכל לפני אימון, לפעמים מחלק ל-2 מנות. שוב, לא ממש חשוב.

• פותח/ת השרשור
לפני שאני התחלתי לקחת את התוסף, גם התעניינתי, וזו התשובה שקיבלתי מגיא שלמון,

מינון ארגוגני (משפר ביצוע) מומלץ (על פי המחקרים) = מינון יומי של 4.8-6.4 גרם סה"כ ביום, מוחלק ל 6-8 מנות ביום, בהפרדה של לפחות שעתיים בין מנה למנה. מנה אחת צריכה לא לעבור מעל 800 מ"ג.

ב. אופן נטילה = מנה אחת לפני אימון, אבל ראה הסבר בסעיף א' = יש לפזר מספר מנות למשך היום.

ג. תקופת לקיחה:
מחקרים הראו כי אם צורכים את התוסף למשך 4 שבועות מצליחים להגביר את רמות הקרנוסין (carnosine) ב- 60% יותר, ואם צורכים למשך 10 שבועות אז רמת הקרנוסין יכולה לעלות עד 80%.
אתה הזכרת את קרנוסין בתגובתך כאן אז אני מניח שאתה מבין מה הוא. בכל אופן, ככל שרמתו של קרנוסין בתא השריר עולה – כך ההשפעה הארגוגנית תהיה גדולה יותר.

ד. בטיחות = מינון של עד 6.5 גרם ביום (מחולק למנות, לא יותר מ- 800 מ"ג למנה אחת) נמצא כבטוח ללא תופעות לוואי, גם בתקופה של עד 10 שבועות ברצף.

מניח שהתשובה תעזור לך [:

תודה רבה אחי אכן עזרה!

- - - עידכון הודעה - - -

לא משנה מתי תיקח את התוסף. זה כמו קריאטין מבחינת תזמון ומינון - האפקט יורגש לאחר זמן מה ולא מיידת.
אני משתמש בתוסף כבר חודשיים, כל יום נוטל 4 גרם. לפעמים הכל לפני אימון, לפעמים מחלק ל-2 מנות. שוב, לא ממש חשוב.

ויש תוצאות מורגשות?

התוצאות אצלי לא אחרו להגיע.
בשלושת השבועות הראשנים עשיתי "מיני" העמסה, כאשר כל יום הייתי לוקח 6 גרם.
כבר אחרי שבועיים הרגשתי שיפור בהתאוששות ושהשרירים מרגישים פחות "עייפים" ותפוסים מאימון לאימון.
לאחר שלשו שבועות ירדתי למינון תחזוקה של 4 גרם.
קראתי בכמה וכמה מקומות שהשיטה הנ"ל של העמסה ואז תחזוקה די מומלצת.
אציין כי בדומה לקריאטין, לא חייב להעמיס. רמות הקרוסין בגוף יגיעו לשיאם בשלב כזה או אחר, ההעמסה מקצרת את התהליך.
בנוסף, לאחר 8-12 שבועות, כדאי להפסיק לצרוך את התוסף לתקופה של בערך חצי מזמן הסייקל המקורי, קרי 4-6 שבועות.

• פותח/ת השרשור
התוצאות אצלי לא אחרו להגיע.
בשלושת השבועות הראשנים עשיתי "מיני" העמסה, כאשר כל יום הייתי לוקח 6 גרם.
כבר אחרי שבועיים הרגשתי שיפור בהתאוששות ושהשרירים מרגישים פחות "עייפים" ותפוסים מאימון לאימון.
לאחר שלשו שבועות ירדתי למינון תחזוקה של 4 גרם.
קראתי בכמה וכמה מקומות שהשיטה הנ"ל של העמסה ואז תחזוקה די מומלצת.
אציין כי בדומה לקריאטין, לא חייב להעמיס. רמות הקרוסין בגוף יגיעו לשיאם בשלב כזה או אחר, ההעמסה מקצרת את התהליך.
בנוסף, לאחר 8-12 שבועות, כדאי להפסיק לצרוך את התוסף לתקופה של בערך חצי מזמן הסייקל המקורי, קרי 4-6 שבועות.

היית מחלק את המנה?

המוצר יחסית יקר ולא בטוח עד כמה באמת הוא שווא תכסף ועוזר לך... אצלי הוא ברשימת המותרות בתחתית הרשימה עם כול הפורמולות שלפני האימון(עוד לא ניסיתי) 😃

המוצר יחסית יקר ולא בטוח עד כמה באמת הוא שווא תכסף ועוזר לך... אצלי הוא ברשימת המותרות בתחתית הרשימה עם כול הפורמולות שלפני האימון(עוד לא ניסיתי) 😃
דווקא לא יקר. קניתי חצי קילו ב-170 ש"ח.

יצא לי להשתמש במוצר ביחד עם קריאטין והתוצאות היו מאוד מאוד טובות- לשיקולך..
(גם יש מחקר לגביי השילוב של שניהם אם אני לא טועה שמראה שהתוצאות של שני המוצרים יחדיו יביא תוצאות טובות יותר מאשר כל אחד לחוד, אבל לא זכור לי כבר איפה ראיתי את זה...אני חושב שזה מאמר של לייל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית