עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה מתי תיקח את התוסף. זה כמו קריאטין מבחינת תזמון ומינון - האפקט יורגש לאחר זמן מה ולא מיידת.האם יש הבדל בין צריכה של כל ה1.6-3.2 גרם ליום ב4 מנות במהלך היום, לבין צריכה של כל המנה לפני אימון?
והאם יש המלצה ללקיחת תוסף מסוים ביחד עם הבטא אלנין על מנת למקסם את ההשפעה?
לפני שאני התחלתי לקחת את התוסף, גם התעניינתי, וזו התשובה שקיבלתי מגיא שלמון,
מינון ארגוגני (משפר ביצוע) מומלץ (על פי המחקרים) = מינון יומי של 4.8-6.4 גרם סה"כ ביום, מוחלק ל 6-8 מנות ביום, בהפרדה של לפחות שעתיים בין מנה למנה. מנה אחת צריכה לא לעבור מעל 800 מ"ג.
ב. אופן נטילה = מנה אחת לפני אימון, אבל ראה הסבר בסעיף א' = יש לפזר מספר מנות למשך היום.
ג. תקופת לקיחה:
מחקרים הראו כי אם צורכים את התוסף למשך 4 שבועות מצליחים להגביר את רמות הקרנוסין (carnosine) ב- 60% יותר, ואם צורכים למשך 10 שבועות אז רמת הקרנוסין יכולה לעלות עד 80%.
אתה הזכרת את קרנוסין בתגובתך כאן אז אני מניח שאתה מבין מה הוא. בכל אופן, ככל שרמתו של קרנוסין בתא השריר עולה – כך ההשפעה הארגוגנית תהיה גדולה יותר.
ד. בטיחות = מינון של עד 6.5 גרם ביום (מחולק למנות, לא יותר מ- 800 מ"ג למנה אחת) נמצא כבטוח ללא תופעות לוואי, גם בתקופה של עד 10 שבועות ברצף.
מניח שהתשובה תעזור לך [:
לא משנה מתי תיקח את התוסף. זה כמו קריאטין מבחינת תזמון ומינון - האפקט יורגש לאחר זמן מה ולא מיידת.
אני משתמש בתוסף כבר חודשיים, כל יום נוטל 4 גרם. לפעמים הכל לפני אימון, לפעמים מחלק ל-2 מנות. שוב, לא ממש חשוב.
התוצאות אצלי לא אחרו להגיע.
בשלושת השבועות הראשנים עשיתי "מיני" העמסה, כאשר כל יום הייתי לוקח 6 גרם.
כבר אחרי שבועיים הרגשתי שיפור בהתאוששות ושהשרירים מרגישים פחות "עייפים" ותפוסים מאימון לאימון.
לאחר שלשו שבועות ירדתי למינון תחזוקה של 4 גרם.
קראתי בכמה וכמה מקומות שהשיטה הנ"ל של העמסה ואז תחזוקה די מומלצת.
אציין כי בדומה לקריאטין, לא חייב להעמיס. רמות הקרוסין בגוף יגיעו לשיאם בשלב כזה או אחר, ההעמסה מקצרת את התהליך.
בנוסף, לאחר 8-12 שבועות, כדאי להפסיק לצרוך את התוסף לתקופה של בערך חצי מזמן הסייקל המקורי, קרי 4-6 שבועות.
כן, משני טעמים:היית מחלק את המנה?
כן, משני טעמים:
1. נוחות בכמות.
2. פחות הרגשה של עיקצוצים.
לאחרונה אני נוטה לקחת את כל ה-4 גרם בשלב התחזוקה במכה. כבר לא מפריע
דווקא לא יקר. קניתי חצי קילו ב-170 ש"ח.המוצר יחסית יקר ולא בטוח עד כמה באמת הוא שווא תכסף ועוזר לך... אצלי הוא ברשימת המותרות בתחתית הרשימה עם כול הפורמולות שלפני האימון(עוד לא ניסיתי) 😃
שלילישאלה קצת לא קשורה אבל חבל לפתוח עוד אשכול . בטא אלין סופחת נוזלים ?
אבקה?דווקא לא יקר. קניתי חצי קילו ב-170 ש"ח.
אני חושב שזה מגיע רק באבקה גבשושית כזאת, עוד לא נתקלתי במשהו אחר..[/QUOT]
זה מגיע גם בקפסולות.
חיוביאבקה?
עכשיו המחיר מובןחיובי