הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום תקופת הנייטרלי.

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
אהלן ,

כעיקרון היום סיימתי שבועיים של נייטרלי ואני על טיסה כבר שבוע הבא לחו"ל (!!!) וכעיקרון יש לי כמה דאגות.

אני די בטוח שאכלתי פחות או יותר על המאזן הנייטרלי שלי ( לפי מחשבון הקלוריות של גולינגו ) ובוא נאמר שגם עליתי על המשקל כל יום לבדוק אם יש עלייה חדה או להפך facepalm.

כעיקרון לא היה שינוי מיוחד חוץ מאולי יום אחד שנשברתי אבל חזרתי לשגרה די מהר ושרדתי את זה עד היום , עכשיו איך אני יכול להיות כל כך בטוח שניצלתי מהשמנה מהירה? סוף חיטוב קודם ( דל פחמימה אגב , גרעון לא קטן ) הטעות הייתה להתחיל לזלול בלי נייטרלי אפילו ליום אחד ואני מאמין בגלל זה הגוף המניאק שלי אגר הכול כשומן ובמהירות האור.

אני פשוט רוצה להתחיל לאכול עכשיו כמו בנאדם כי הגיע הזמן לגדול ( בתקווה ) שוב , אבל אולי למישהו יצא לחוות את אותו המקרה ?

אני טס לפאקינג חודשיים ואני לא מאמין שאוכל לשמור על תפריט מסודר , אבל אכן האוכל יהיה נקי והאימונים בחדר כושר יהיו קבועים.

איך אפשר להסיר דאגה מכל העניין הזה של ההשמנה? ולהתאמן בראש שקט שהקלוריות הולכות לבניית של השריר כמו שצריך , כבר נמאס מהשומן המעצבן הזה.

עברת את השבועיים של הניטראלי בלי שינוי קיצוני, מזל טוב אתה יכול להתחיל מסה בלי לפחד מריבאונד.

אני מאמין שהמשקל גדל(או יותר נכון התאזן) בגלל הכניסה שלך לניטראלי הגוף בטח צבר נוזלים לא?
והטראומה שלך היא שבחיטוב הקודם עברת ביום אחד למסה? אם כן באמת שאין לך מה לדאוג עכשיו כי הגוף "הסתגל" למשקל החדש בזכות השבועיים ניטראלי.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהמשקל גדל(או יותר נכון התאזן) בגלל הכניסה שלך לניטראלי הגוף בטח צבר נוזלים לא?
והטראומה שלך היא שבחיטוב הקודם עברת ביום אחד למסה? אם כן באמת שאין לך מה לדאוג עכשיו כי הגוף "הסתגל" למשקל החדש בזכות השבועיים ניטראלי.

אכן הייתה עלייה במשקל אך לא משהו רציני , גם בדקתי כל יום בבוקר את המשקל בשביל לראות איך הגוף מגיב לכל שינוי בתפריט.

המעבר היה מאוד חד שאני פשוט זוכר את זה כסיוט , תוך חודש וחצי החזרתי יותר ממה שהורדתי ונראתי כמו זבל , מכאן הטראומה אם אתה מבין.

אולי אני יקח עוד שבוע ליתר ביטחון , או שאולי כדאי להתחיל +100 עד שבמילא אני אטוס..

כמו שמוטי אמר, אתה יכול כבר יותר מ100, אבל בכל זאת אם אתה מפחד תתחיל מ100-200,
ואל תדאג לא תקבל את הריבאונד הקודם 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית