הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי תקופת חיטוב בלתי יעילה

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
שבה לא ירדתי בכלל (!)
החלטתי לחזור לניטרלי שלי.

בתקופת ה"חיטוב" הייתי בגירעון ממוצע של 200 מאוכל + 100-200 מפעילות גופנית.
סך הכל גירעון של 300 בממוצע, אם נלך על האופציה הגרועה.
ירדתי פחות מחצי קילו בתקופה של חודש וחצי.
עולב עולבי עולבים.
ברור שעשיתי משהו לא בסדר, אם כי אני באמת ובתמים לא יודעת להצביע עליו.
זה נורא מייאש ומתסכל אז החלטתי להפסיק לשבוע ולחשב מסלול מחדש.
על פי ניסיון עבר,הניטרלי שלי הוא בסביבות 1400.
אם בבת אחת אחזור לניטרלי שלי, זה יעלה אותי במשקל?
ועד כמה זה יפריע אם אשאר כמה זמן בניטרלי לפני שאנסה להיכנס שוב לחיטוב?

• פותח/ת השרשור
מעדכנת:
אז שקלתי כל פירור שהכנסתי לפה במהלך השבוע.
(וכמו שאמרתי כבר כמה וכמה פעמים, החישוב הרגיל שלי ללא המשקל היה דיי זהה, עם שינויי של 50-100 קל', שעדיין היו משאירים אותי בגירעון)
אכלתי ממוצע שבועי של 1050 קל'.
והמשכתי עם הפעילות האירובית הרגילה שלי.
בסבל די רב, יש לציין.
וירדתי,
100 גרם.
רק 100 גרם.
כאילו העולם מריץ דאחקה על חשבוני

ועכשיו תגידו שזה הניטרלי שלי - אבל לא, הניטרלי שלי הוא לא 1000. ולא 1100. יש גבול לכמה מחורבנת הגנטיקה שלי.
תגידו שלא חישבתי נכון - אבל שקלתי כל מלפפון מסכן, ואת החלב של הקפה. כמו שתמיד חישבתי, בעצם...
ואולי אני פשוט צריכה לתת לזה עוד זמן - וואלה ישמצב. אם כי כבר עברו איזה פאקינ חודשיים, בהם ירדתי במצטבר רק חצי קילו.

האמת היא שאני כבר לא ממש יודעת מה לעשות.
משו ממש ממש דפוק פה.

אני ממש לא מבין אותך. למי איכפת קלוריות ומשקל.
את לא רוצה פשוט להראות ולהרגיש טוב? וזה לא תלוי במשקל גוף.
עלית בשרירים, וירדת בשומן, ונשארת אותו משקל, אני לא מבין מה הבעיה. למי איכפת מה הניטראלי שלך.

המדע של קלוריות זה מדע מדויק.
זאת השערה שכל גרם פחמימה וחלבון שווים 4 קלוריות. שומן שווה 9, ואלכוהול 7.
אבל ברור שזה לא מדויק, בגלל שלא כל חלבון שווה ואופן הכנה שווה, וספיגה בגוף שווה.
מזון שרוף או חי נספג מאוד אחרת בגוף, גם מצב נפשי וסטרס משפיע על עיכול.
יש פחמימה עם סיבים, ויש בלי, הם לא אמורים להיחשב אותם קלוריות, אבל בגלל שגרם זה גרם, הקלוריות שוות.
מייק כתב על חוסר הדיוק של קלוריות תזונה ותוספים - האם קלוריה שווה לקלוריה?, ולמרות זאת, ממליץ לספור ושזה די אמין.

אבל לא כדאי לאכול סרטים על הגרמים שלך או המשקל שלך.
לפי המשקל שלך, הייתי ממליץ לך להיכנס לפלוס קלורי קטן, ולהתחיל לבנות מסת שריר נשית, ולא לנסות לרדת במשקל.
אבל לפי מה שסיפרת על עצמך, זה לא יהיה פשוט לשכנע אותך לעשות דבר כזה.
קצת מדיטציה, אמבטיה חמה עם שמנים ארומתיים, לעמוד מול מראה ולפרגן לעצמך.
כל אלה כנראה יתרמו לך יותר מלהוריד עוד קלוריות. 😁

מעדכנת:
אז שקלתי כל פירור שהכנסתי לפה במהלך השבוע.
(וכמו שאמרתי כבר כמה וכמה פעמים, החישוב הרגיל שלי ללא המשקל היה דיי זהה, עם שינויי של 50-100 קל', שעדיין היו משאירים אותי בגירעון)
אכלתי ממוצע שבועי של 1050 קל'.
והמשכתי עם הפעילות האירובית הרגילה שלי.
בסבל די רב, יש לציין.
וירדתי,
100 גרם.
רק 100 גרם.
כאילו העולם מריץ דאחקה על חשבוני

ועכשיו תגידו שזה הניטרלי שלי - אבל לא, הניטרלי שלי הוא לא 1000. ולא 1100. יש גבול לכמה מחורבנת הגנטיקה שלי.
תגידו שלא חישבתי נכון - אבל שקלתי כל מלפפון מסכן, ואת החלב של הקפה. כמו שתמיד חישבתי, בעצם...
ואולי אני פשוט צריכה לתת לזה עוד זמן - וואלה ישמצב. אם כי כבר עברו איזה פאקינ חודשיים, בהם ירדתי במצטבר רק חצי קילו.

משו ממש ממש דפוק פה.
JPS_Education on Instagram: “Have you or a client ever hit a stall in your fat loss? - We bet you have! - As frustrating as it can be to exert a lot of effort for…”

הנה סכמה נחמדה מאוד שאומרת מה לעשות במצב כמו שלך.
אם תסתכלי שם את תראי שאת נופלת בקטגוריה של לא יורדת במשקל, אבל כן עם שינויים לטובה, ובמקרה הזה פשוט תמשיכי מה שאת עושה

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מבין אותך. למי איכפת קלוריות ומשקל.
את לא רוצה פשוט להראות ולהרגיש טוב? וזה לא תלוי במשקל גוף.
עלית בשרירים, וירדת בשומן, ונשארת אותו משקל, אני לא מבין מה הבעיה. למי איכפת מה הניטראלי שלך.

המדע של קלוריות זה מדע מדויק.
זאת השערה שכל גרם פחמימה וחלבון שווים 4 קלוריות. שומן שווה 9, ואלכוהול 7.
אבל ברור שזה לא מדויק, בגלל שלא כל חלבון שווה ואופן הכנה שווה, וספיגה בגוף שווה.
מזון שרוף או חי נספג מאוד אחרת בגוף, גם מצב נפשי וסטרס משפיע על עיכול.
יש פחמימה עם סיבים, ויש בלי, הם לא אמורים להיחשב אותם קלוריות, אבל בגלל שגרם זה גרם, הקלוריות שוות.
מייק כתב על חוסר הדיוק של קלוריות תזונה ותוספים - האם קלוריה שווה לקלוריה?, ולמרות זאת, ממליץ לספור ושזה די אמין.

אבל לא כדאי לאכול סרטים על הגרמים שלך או המשקל שלך.
לפי המשקל שלך, הייתי ממליץ לך להיכנס לפלוס קלורי קטן, ולהתחיל לבנות מסת שריר נשית, ולא לנסות לרדת במשקל.
אבל לפי מה שסיפרת על עצמך, זה לא יהיה פשוט לשכנע אותך לעשות דבר כזה.

קצת מדיטציה, אמבטיה חמה עם שמנים ארומתיים, לעמוד מול מראה ולפרגן לעצמך.
כל אלה כנראה יתרמו לך יותר מלהוריד עוד קלוריות. 😁

וואו, קודם כל אני מודה לך על תגובה סופר מפרגנת .____.
האמת שאני עומדת מול המראה ודי סבבה לי עם הבבואה, וגם בתמונות רואים קצת הבדל, אבל תמיד תמיד אני רואה גם מה יש לשפר ולהתקדם, וברור שמבחינת אחוזי שומן היה נחמד אם הייתי יורדת ...
לפי מה שאמרת על הסטרס, ישמצב שאני תקועה בגלל כל הסרטים שאני אוכלת? חחח כמה קלוריות יש ב100 גרם סרטים?
ובהחלט ישמצב שאני בסטרס אטומי בגלל סוף הסמסטר, אבל זה בעיקר גורם לי למיגרנות חחח

אני חייבת להודות שכבר תקופה שאני מתחבטת עם עצמי אם לוותר על ה"חיטוב" הלא ממש מוצלח הזה ולחזור להתקדמות במשקלים...
הבעיה אצלי היא שגם אם אני יודעת ומשוכנעת שאני צריכה ושכדאי לי לאכול יותר, הפער בין המודעות למעשה בפועל הוא עצום :(

לפני התקופה של פסח הצלחתם איכשהו לשכנע אותי להעלות את כמות הקלוריות ב200, לניטרלי עם פלוסון קטן.
ואז עליתי במשקל קצת (חצי קילו בחודשיים, שזה לא מפחיד בכלל, האמת 😃 וממש התקדמתי מבחינת משקלים בחד"כש!

JPS_Education on Instagram: “Have you or a client ever hit a stall in your fat loss? - We bet you have! - As frustrating as it can be to exert a lot of effort for…”

הנה סכמה נחמדה מאוד שאומרת מה לעשות במצב כמו שלך.
אם תסתכלי שם את תראי שאת נופלת בקטגוריה של לא יורדת במשקל, אבל כן עם שינויים לטובה, ובמקרה הזה פשוט תמשיכי מה שאת עושה

אוקיי קצת קשה לקרוא את זה, חח יש באיכות יותר טובה? :>

או. מיי. גאדדדד!
-תפנית בעלילה-
מצאתי עכשיו רישומים שעשיתי לעצמי מלפני פסח (בערך חודשיים) ושכחתי מהם לגמרי!!
מסתבר שירדתי קילו מאז....
שזה עדיין מעט לחודשיים, אבל זה הרבה יותר סביר מחצי קילו.

אוקיי קצת קשה לקרוא את זה, חח יש באיכות יותר טובה? :>
תראי את זה בפלאפון, שם רואים טוב

או. מיי. גאדדדד!
-תפנית בעלילה-
מצאתי עכשיו רישומים שעשיתי לעצמי מלפני פסח (בערך חודשיים) ושכחתי מהם לגמרי!!
מסתבר שירדתי קילו מאז....
שזה עדיין מעט לחודשיים, אבל זה הרבה יותר סביר מחצי קילו.
אז יכול להיות, רק אולי, שאת אוכלת סרטים ללא סיבה למרות שיש יותר משיפור אחד לטובה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית