ייעוץ מהו החוק בשימוש בסטרואידים

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
היי
רציתי לדעת מהו החוק היום בשימוש בסטרו(מה נגמר הכוח באמצע המילה ?) , ומה הכמותשזה נקרא לשימוש אם כן ( הכל בסדר?!) , תודה לעונים

*ההודעה נערכה.

• פותח/ת השרשור
הכוונה אם תופסים אותי עם ויאל 1,2 ברחוב יכולים להחרים ? אני נותן סתם דוגמא זה לא קרה אבל לדעת מבחינת החוק לשימוש אישי , אני יודע שסחר זה כבר דבר אחר

אותי תפסו פעם ברחוב עם ויאל ואמרתי להם שיש לי סוסים וזה תרופה שלהם ולא החרימו...בישראל יש חוק אבל לא ממש אוכפים אותו...עד שמישהו ימות ואז יחמירו עם החוק..בינתיים ברוך ה המחלה רדומה(וקודם שהבלשים והיס״מניקים יפסיקו להזריק חחח)

ביום שאחד מפגר יגיע לחדשות כי הוא התעלל בשימוש של איזה סטרואיד עד כדי מוות, אז תתחיל אכיפה ודיונים בנושא.
זה הכל עניין של עניין.

• פותח/ת השרשור
אותי תפסו פעם ברחוב עם ויאל ואמרתי להם שיש לי סוסים וזה תרופה שלהם ולא החרימו...בישראל יש חוק אבל לא ממש אוכפים אותו...עד שמישהו ימות ואז יחמירו עם החוק..בינתיים ברוך ה המחלה רדומה(וקודם שהבלשים והיס״מניקים יפסיקו להזריק חחח)
חחח אחי אתה מה זה צודק בקשר ליסמניקים והבילוש , יצא לי לראות מלא שמוזרקים , בתכלס קראתי פה תגובה שהם מעודדים שימוש בסטרואידים ,
ואתה יודע מה , כבר מישהו הגיע לבית חולים עקב שימוש בבולדנון של סיירוקס וגם הגיע לחדשות .
אבל זה היה מקרה אחד ל...

המישהו הזה שהגיע לבית חולים מבולדנון של סיירוקס זה לא בגלל שהחומר היה מזוהם זה בגלל שהוא אידיוט שהזריק אותו לוריד...קל מאוד להרוס שם של חברה! סיירוקס לא היה כאלה גרועים ולידיעתך הם נמכרים יפה מאוד באירופה...לעומת חומר שמיוצר בארץ שאני לא ינקוט בשמו אבל הוא די פופלרי ששלח אותי למיון עם 39.2 חום!!!! הייתי במצב של הזיות

- - - עידכון הודעה - - -

ואביעד זה באמת עניין של זמן שמישהו יגרום למערכת האכיפה להרים את הכפפה...אנשים במשקל של 65 קילו לוקחים 100-120 מ״ג דיבול ליום במשך כמה חודשים רצוף וזה באמת מתכון למוות מסרטן

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי לרעה לגבי סיירוקס זה ידוע שסיירוקס של הארץ זה לא אותו סיירוקס שבחו״ל

- - - עידכון הודעה - - -

היי
רציתי לדעת מהו החוק היום בשימוש בסטרו(מה נגמר הכוח באמצע המילה ?) , ומה הכמותשזה נקרא לשימוש אם כן ( הכל בסדר?!) , תודה לעונים

אפשר לדעת למה אתה לועג במקום לעזור ?

אני שאלתי פעם חבר שבמוסדות בתי המשפט והוא אמר לי שעל תרופות מרשם לא יכולים לעשות כלום למי שקונה אלא למי שמוכר ויש דברים שניחשבים לסמים כמו הממריצים אפדרין וחבריו ורק מה שרשום ומוגדר כסם.

לא יכולים לעשות כלום מלבד להחרים, זה נכון. אלא אם מוצאים כמויות אצלך וזה כבר נחשב כייצור והפצה של מוצר ללא אסמכתא.
הרי על כל תרופה רשומה שם של חברה מייבאת שקיבלה אישורים ממשרד הבריאות להפיץ אותה.

אבל עזבו, אתם יודעים בתכל'ס ממה באמת,באמת אכפת למדינה?
התשובה פשוטה - מיסים! המדינה תתבע בחור שמוכר סטרואידים דווקא על העלמת מס מאשר על כל דבר אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית