הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Mark Wahlbergs workout

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
נתקלתי בזה -

http://www.bodybuilding.com/fun/mark-wahlbergs-pain-and-gain-workout.html

מישהו יכול להסביר לי מה ההיגיון בתוכנית שלו? מה עומד מאחוריה? אני לא מתכנן לעשות אותה או משהו כזה אני פשוט לא מבין הבן אדם חייה והתוכנית שלו נראת מטומטמת.. ומה הקטע עם ה8 חזרות בכל התרגילי פאוורליפטינג?

לא אשקר לך - לא קראתי.
אבל אל תנסה למצוא היגיון בכל תוכנית אקראית שאתה רואה באינטרנט. אם כולן היו טובות לכולם, כולם היו מביאים זהב באולימפיאדה, וזה בהכרח היה אומר שאין טיפשים \ רמאים בתעשיית הספורט.
אני אשאיר לך את הסקת המסקנות.

(שוב, אין לי מושג מה זו התוכנית הזו כי לא קראתי - אבל זה לא מופרך שזה קשקוש).

• פותח/ת השרשור
לא אשקר לך - לא קראתי.
אבל אל תנסה למצוא היגיון בכל תוכנית אקראית שאתה רואה באינטרנט. אם כולן היו טובות לכולם, כולם היו מביאים זהב באולימפיאדה, וזה בהכרח היה אומר שאין טיפשים \ רמאים בתעשיית הספורט.
אני אשאיר לך את הסקת המסקנות.

(שוב, אין לי מושג מה זו התוכנית הזו כי לא קראתי - אבל זה לא מופרך שזה קשקוש).

אני יודע שלא כל תוכנית שרואים באינטרנט צריך לקחת ברצינות , הסיבה שאני שואל על התוכנית שלו זה כי הוא דוגמא קלאסית לשחקני קולנוע שיש להם גוף מטורף מתוכניות חסרות הגיון כאלה (לבראד ביט יש תוכנית דומה) יש להם את המאמנים הכי יקרים והכי טובים אני מניח שיש בהוליווד ואלה התוכניות שהם עובדים איתם.. למה?

אני יודע שלא כל תוכנית שרואים באינטרנט צריך לקחת ברצינות , הסיבה שאני שואל על התוכנית שלו זה כי הוא דוגמא קלאסית לשחקני קולנוע שיש להם גוף מטורף מתוכניות חסרות הגיון כאלה (לבראד ביט יש תוכנית דומה) יש להם את המאמנים הכי יקרים והכי טובים אני מניח שיש בהוליווד ואלה התוכניות שהם עובדים איתם.. למה?
לשחקני קולנוע יש הרבה כסף ורופאים טובים, אז אלה מהם שלא מוזרקים בכללי בד"כ משתמשים בהורמון גדילה שמאוד פופולארי שם אבל גם מאוד יקר, ולכן רוב אוכלוסיית המזריקים לא משתמשת בזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית