הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לדל פחמימה

poloi12

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
אני כבר חודש בחיטוב שאותו התחלתי על 77 קילו (מלא בנוזלים אחרי מסה של 4 חודשים), ושבועיים על דל 4 ימים בשבוע כשבשאר (ימי אימונים) צורך 120 ג' פחמימה, מקפיד על לפחות 60 ג' שומן ו130 ג' חלבון מלא ליום. עד עכשיו הגרעון הקלורי בימי אימונים היה סביב ה-700 ובימים רגילים סביב ה-500. העמסה פעם ב-10-12 יום. נשאר לי עוד שבוע וחצי לחיטוב וחשבתי שכדי לרדת כמה שיותר לאחוז שומן נמוך בשביל מסה יותר ארוכה אני אעבור לדל של לייל. בתכנית בפורטל כתוב שזה ל6-8 שבועות, עד כמה השבוע הזה שאני אהיה בה יהיה אפקטיבי?

עד כמה שתעשה אותו אפקטיבי.. איך בעיה למשוך עוד שבוע-שבועיים

הוא לא יעשה איזה שינוי מטורף,אם אתה רוצה תעשה בשיבל ההרגשה הטובה

• פותח/ת השרשור
הקפצה. עוד כמה שאלות בנוגע לנושא.
1. התחלתי את הדל של לייל אחרי יומיים של העמסה. האם זה בסדר כי בפורטל רשום להיות על נייטרלי שבוע-שבועיים אם אתה כבר בחיטוב(אני קצר בזמן אחרת הייתי עושה את זה)?
2. בפורטל רשום לבצע את האימון פעם אחת ואז לחזור עליו. הכוונה היא לעשות את התכנית המוצעת פעמיים באותו אימון?
3. אם אני עושה דל פחמימה רגיל האם יש גירעון קלורי קבוע, או שזה משתנה לפי הבחירה שלי?
4. במחשבון הוצאה קלורית של ynet יש הפרש בהוצאה קלורית בין הליכה לריצה לאותו מרחק, האם זה באמת נכון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה.

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה.

1. אל תדלג בשום אופן על השבועיים ניטראלי אחרת אתה זורק תקופה לפח(ריבאונד שומן), ולא כזה קריטי כי השבועיים ניטרלי זה בגלל מעבר ממסה.
2.כן
3.דל פחמימה רגיל-אתה קובע את הגירעון וההעמסות ביחד לפחמימה פר יום שלך.
4.מן הסתם שכן..

Back
למעלה תחתית