הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן לחתוך את המשקלי עבודה בסקוואט?

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
אני בן 13.8 אני עושה SS כבר שבועיים + השיא שלי היה בסקוואט 50 ואימון קודם הגעתי ל70 עם כמעת כשל
1.עד עכשיו העיליתי ב5 קילו כל אימון,כדאי להתחיל לעלות ב2.5?
2.עם אני מגיע למצב של כשל בסקוואט לדוגמא: אני יורד למטה אבל לא מצליח לעלות,מהי הדרך הבטוחה בלי ליפול עם כל המשקל.. כאילו מה אני צריך לעשות עם אני מגיע לכשל בסקוואט? (להיעזר בספוטר זו אפשרות אבל לא תמיד יש אנשים שמבינים מה לעשות במצבים כאלה)
טכניקה בסקוואט (הרגליים ממש רעדו ואולי לא הקפדתי בטכניקה עד הסוף):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
70 ק''ג טכניקה,talp מהפורום עזר לי מאוד אבל עדיין יש על מה לעבוד ואולי כדאי לעשות ריסט. עכשיו העמידה יותר רחבה והכפות רגליים פונות החוצה בערך ב30 מעלות. שמתי לב שהמשקל כבד הרגליים ממש רועדות.. תופעה מוכרת?

אני לא שובר מקביל והגב טיפה קורס אני חייב לעבוד על זה,יש עוד הערות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
70 ק''ג טכניקה,talp מהפורום עזר לי מאוד אבל עדיין יש על מה לעבוד ואולי כדאי לעשות ריסט. עכשיו העמידה יותר רחבה והכפות רגליים פונות החוצה בערך ב30 מעלות. שמתי לב שהמשקל כבד הרגליים ממש רועדות.. תופעה מוכרת?

אני לא שובר מקביל והגב טיפה קורס אני חייב לעבוד על זה,יש עוד הערות?

בדרך כלל שהרגליים רועדות זה כי הן נכנסות פנימה, אתה צריך ללחוץ אותן חזק החוצה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לעבור ל-2.5 ק"ג ב-70 ק"ג על המוט?
זה דבר לא נכון לטעמי, ממש מוקדם.
הוא צעיר, זה מתחיל להיות לו קשה, וזה באמת, אבל באמת לא משנה. מדובר על +7.5 קילו ל3X5 בשבוע. עלייה של 5 באימון-שניים-שלושה נוספים תגרום לו להגיע לאותו משקל פשוט כמה ימים קודם. וזה מסכן אותו בתקיעה. הוא התחיל ב50 ועכשיו הוא ב70. זה לא שהוא הרגע התחיל ו-70 זה המשקל ההתחלתי שלו. מוסיפים 5 קילו רק ב3-4-5-6 אימונים הראשונים, לא יותר מזה. המספר הוא רק מספר, יש כאלה שימשיכו להתקדם כל אימון גם עד 160 קילו וצפונה, ויש כאלה שיפסיקו להתקדם ככה ב110 קילו. מה שמשנה זה באיזה שלב הוא מבחינת התוכנית, לא המספר.
תפסיק להתפס למספרים. אם הוא היה בן 80 היית אומר אותו דבר? ואם הוא היה בן 10? המספר לא מעניין באמת. והוא בן 13 ששוקל 60, לא בן 20 ששוקל 100 קילו.

• פותח/ת השרשור
הוא צעיר, זה מתחיל להיות לו קשה, וזה באמת, אבל באמת לא משנה. מדובר על +7.5 קילו ל3X5 בשבוע. עלייה של 5 באימון-שניים-שלושה נוספים תגרום לו להגיע לאותו משקל פשוט כמה ימים קודם. וזה מסכן אותו בתקיעה. הוא התחיל ב50 ועכשיו הוא ב70. זה לא שהוא הרגע התחיל ו-70 זה המשקל ההתחלתי שלו. מוסיפים 5 קילו רק ב3-4-5-6 אימונים הראשונים, לא יותר מזה. המספר הוא רק מספר, יש כאלה שימשיכו להתקדם כל אימון גם עד 160 קילו וצפונה, ויש כאלה שיפסיקו להתקדם ככה ב110 קילו. מה שמשנה זה באיזה שלב הוא מבחינת התוכנית, לא המספר.
תפסיק להתפס למספרים. אם הוא היה בן 80 היית אומר אותו דבר? ואם הוא היה בן 10? המספר לא מעניין באמת. והוא בן 13 ששוקל 60, לא בן 20 ששוקל 100 קילו.
חשבתי על זה גם וזה הסיבה שרציתי להוריד ל2.5 בכל מקרה עכשיו אני מוריד ל60 כדי לעבוד על הטכניקה פיקס,אשמח עם תמשיך לעקוב..

חשבתי על זה גם וזה הסיבה שרציתי להוריד ל2.5 בכל מקרה עכשיו אני מוריד ל60 כדי לעבוד על הטכניקה פיקס,אשמח עם תמשיך לעקוב..
רק קח בחשבון שזה לא פוטר אותך מלפתור את הבעייה שאתה שוקל 60 על גובה 1.70.

• פותח/ת השרשור
רק קח בחשבון שזה לא פוטר אותך מלפתור את הבעייה שאתה שוקל 60 על גובה 1.70.
בינתיים יש עליה יפה של 2 ק''ג בשבוע אבל אני מעריך שזה בגלל שכרגע אין עבודה קשה באימונים כי אני עובד על טכניקה ובגלל זה אני עולה הרבה
משקל מהיום: 63.4 ק''ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית