נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
המשקלים שלי יורדים מאימון לאימון, אני במאזן קלורי חיובי . אני בחופש אז אני לא נחשף לשמש בכלל אני יוצא מהבית רק בלילות , זה יכול להיגרם בגלל מחסור בויטמין D ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשקלים שלי יורדים מאימון לאימון, אני במאזן קלורי חיובי . אני בחופש אז אני לא נחשף לשמש בכלל אני יוצא מהבית רק בלילות , זה יכול להיגרם בגלל מחסור בויטמין D ?
אתה עולה במשקל? מה התוכנית? מה המשקלים פחות או יותר? כמה פעמים בשבוע מתאמן? אתה ישן בלילה או ביום?
לאחרונה אני הולך לישון סביבות 5-6 בבוקר וקם ב 1-2 בצהריים אני ב AB והמשקלים רק באימון האחרון ירדו , בשאר האימונים הם פשוט לא עלו . המשקל בערך נשאר אותו דבר לצערי לא ברור למה/עולה בקטנה
אני בגובה שלך ושהתחלתי SS הייתי עם אותו תפריט 3 חודשים ולא נתקעתי במשקל ואכלתי כמוך. משהו שאתה עושה או לא עושה לא בסדר
השינה זאת לא הבעיה פה. אתה שוקל את האוכל ? אתה עוקב אחרי מה שאתה אוכל ?
קשה לי לעלות במשקל זה בעיה שמוכרת לי , מה גם שאצלי שינוי של 2 קילו זה שינוי דיי גדול ויזואלית . אני אשמח למחקר שמדבר על הקטע של השעות שינה , אם הבעיה זה לא השעות שינה אני כנראה יעבור לאימוני כוח לחודשים הקרובים אולי זה יוציא אותי מהבור
אתה צריך מחקר שאומר ששינה בשעות היום פחות טובה משינה בשעות הלילה? היה על זה שרשור פה, אתה מוזמן לחפש.
אתה יכול זמנית לעבור לתוכנית כוח ולחזק את המשקלים ואז לחזור לפיצול אם אתה מתעקש, ירידה במשקלים יכולה להיגרם מהרבה סיבות כשבדר"כ הסיבה היא אוכל.
זה קורה לכולן בימים "האלה" של החודש.
שמח לראות אותך פה 😃
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLזה קורה לכולן בימים "האלה" של החודש.