משקלים יורדים מאימון לאימון :(

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
המשקלים שלי יורדים מאימון לאימון, אני במאזן קלורי חיובי . אני בחופש אז אני לא נחשף לשמש בכלל אני יוצא מהבית רק בלילות , זה יכול להיגרם בגלל מחסור בויטמין D ?

המשקלים שלי יורדים מאימון לאימון, אני במאזן קלורי חיובי . אני בחופש אז אני לא נחשף לשמש בכלל אני יוצא מהבית רק בלילות , זה יכול להיגרם בגלל מחסור בויטמין D ?

אתה עולה במשקל? מה התוכנית? מה המשקלים פחות או יותר? כמה פעמים בשבוע מתאמן? אתה ישן בלילה או ביום?

• פותח/ת השרשור
אתה עולה במשקל? מה התוכנית? מה המשקלים פחות או יותר? כמה פעמים בשבוע מתאמן? אתה ישן בלילה או ביום?

לאחרונה אני הולך לישון סביבות 5-6 בבוקר וקם ב 1-2 בצהריים אני ב AB והמשקלים רק באימון האחרון ירדו , בשאר האימונים הם פשוט לא עלו . המשקל בערך נשאר אותו דבר לצערי לא ברור למה/עולה בקטנה

אתה לא אוכל מספיק.

אני לא יתפלא אם תרשום שאתה שוקל 65 קילו ואתה אוכל "מלא" ולא מצליח להעלות במשקל.

לאחרונה אני הולך לישון סביבות 5-6 בבוקר וקם ב 1-2 בצהריים אני ב AB והמשקלים רק באימון האחרון ירדו , בשאר האימונים הם פשוט לא עלו . המשקל בערך נשאר אותו דבר לצערי לא ברור למה/עולה בקטנה

אתה לא אוכל מספיק, שינה שמתחילה בשש בבוקר היא לא איכותית, וב-AB המשקלים לא מי יודע מה עולים - אז עדיף לפצל כשאתה כבר חזק.
אם אתה גם שותה הרבה אלכוהול תדע שזה מחליש אותך.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 75 קילו על 1.75 חח ויש לך מאמר בנוגע לשינה ? יכול להיות זה בגלל השינה ? ואני מכניס כל יום 3000+ קלוריות בדוק בדוק בדוק אני לא איזה שחיף שאוכל קצת וחושב שהוא אוכל הרבה זה בדוק

אני בגובה שלך ושהתחלתי SS הייתי עם אותו תפריט 3 חודשים ולא נתקעתי במשקל ואכלתי כמוך. משהו שאתה עושה או לא עושה לא בסדר

• פותח/ת השרשור
אני בגובה שלך ושהתחלתי SS הייתי עם אותו תפריט 3 חודשים ולא נתקעתי במשקל ואכלתי כמוך. משהו שאתה עושה או לא עושה לא בסדר

קשה לי לעלות במשקל זה בעיה שמוכרת לי , מה גם שאצלי שינוי של 2 קילו זה שינוי דיי גדול ויזואלית . אני אשמח למחקר שמדבר על הקטע של השעות שינה , אם הבעיה זה לא השעות שינה אני כנראה יעבור לאימוני כוח לחודשים הקרובים אולי זה יוציא אותי מהבור

השינה זאת לא הבעיה פה. אתה שוקל את האוכל ? אתה עוקב אחרי מה שאתה אוכל ?

• פותח/ת השרשור
השינה זאת לא הבעיה פה. אתה שוקל את האוכל ? אתה עוקב אחרי מה שאתה אוכל ?

לאחרונה אני לא ממש עוקב , אבל שעקבתי ושקלתי היה מספיק קלוריות וחלבון ועכשיו אני אוכל בערך אותו דבר ... נראה לי אני יוסיף אוכל אולי אני צריך יותר. בטוח השינה זה לא הבעיה ?

אתה ישן טוב אפילו 7-8 שעות אני הייתי ישן 5 ורואה גדילה. תשקל מחר בבוקר אחרי הכל, תוסיף אוכל ותישקל שוב אחרי שבוע

קשה לי לעלות במשקל זה בעיה שמוכרת לי , מה גם שאצלי שינוי של 2 קילו זה שינוי דיי גדול ויזואלית . אני אשמח למחקר שמדבר על הקטע של השעות שינה , אם הבעיה זה לא השעות שינה אני כנראה יעבור לאימוני כוח לחודשים הקרובים אולי זה יוציא אותי מהבור

אתה צריך מחקר שאומר ששינה בשעות היום פחות טובה משינה בשעות הלילה? היה על זה שרשור פה, אתה מוזמן לחפש.
אתה יכול זמנית לעבור לתוכנית כוח ולחזק את המשקלים ואז לחזור לפיצול אם אתה מתעקש, ירידה במשקלים יכולה להיגרם מהרבה סיבות כשבדר"כ הסיבה היא אוכל.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך מחקר שאומר ששינה בשעות היום פחות טובה משינה בשעות הלילה? היה על זה שרשור פה, אתה מוזמן לחפש.
אתה יכול זמנית לעבור לתוכנית כוח ולחזק את המשקלים ואז לחזור לפיצול אם אתה מתעקש, ירידה במשקלים יכולה להיגרם מהרבה סיבות כשבדר"כ הסיבה היא אוכל.

רק באימון האחרון , אימון גב , משום מה המשקלים ירדו ודווקא יום לפני אכלתי מלא , באמת הרבה אני בטוח שעברתי ת 3000 קלוריות . בתקופה האחרונה הם פשוט לא עלו , יש מצב לקישור לשרשור ? לא מצאתי ובאמת חיפשתי או אם אתה זוכר מה הייתה הכותרת שאני יוכל למצוא

זה קורה לכולן בימים "האלה" של החודש.

אני גם עובד ab קשה להעלות משקלים בab ושינה ותזונה זה העיניין העיקרי

תישן עד ליקיצה טבעית. באור מופרשים הורמונים שגורמים לך להיות ערני יותר וכשאתה הופך את היום והלילה אתה נהיה הרבה יותר עייף, גם אתה נכנס למצב של בטלן בחופש. מניסיון.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית