הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ REG PARK'S 5X5

• פותח/ת השרשור elii23
  • פורסם בתאריך

elii23

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
1
37
0
מה אתם אומרים בכללי על התכנית? ועוד כמה שאלות:
א': אני לא מתאמן מתחיל , אמנם מעולם לא עשיתי תכניות כוח . כל כמה זמן להעלות משקלי עבודה?
ב': אפשר להוסיף פאוור קלין לפה? אני ממש אוהב את התרגיל.
ג': לחיצת כתפיים בעמידה לא פוגעת בגדילה או משהו? שמעתי הרבה שאומרים שזה שטויות אבל מצד שני האורתופד טוען אחרת....
ד': למתאמן כוח לא עדיף לעשות תכנית מפוצלת לשני אימונים שונים (ABA) ????
תודה מראש
התכנית:
Hyperextension Warm-up - 1 x 20Squat - 5 x 5Bench press - 5 x 5 Stiff-leg dead lift - 5 x 5Bent-over rowing - 5 x 5Standing Press - 5 x 5 Leg raises 1 x 25

- - - עידכון הודעה - - -

הקפצה. מישהו?????

א. תן נתונים. גיל, גובה, משקל, אחוז שומן מוערך + משקלי עבודה בסקוואט, דדליפט, פרס, בנץ' פרס, פאוור קלין (לפי הפוסט נראה שאתה עושה).
ג. לא פוגעת
ד. תלוי ברמה שלו, עד רמה של מתאמן בינוני ותיק-מתאמן מתקדם, לא.

+

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41971&p=525807&viewfull=1#post525807

זאת לא תהכנית המקורית. אין בתכנית שלו סקוואט ל20 חזרות, והיא מתחלקת ל3 חלקים. שהחלק הראשון דומה לSS.

טעות שלי התבלבלתי עם הפשיטת גו. בכל מקרה תתחיל את התכנית כמו שהיא. יש לה 3 שלבים. החלק האחרון עצים אז תאכל הרבה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התשובות 😃
משקל: 64
גובה: 178
א"ש: 11
משקלי עבודה: (התחלתי לעשות ממש לא מזמן אתה התרגילים הנ"ל , ופרס התחלתי רק באימון הקודם) דדליפט: 60 , סקוואט (חזרתי להתחלה בגלל טכניקה שגויה מאוד) 50 , פרס 30 , בנץ' פרס 40. אני יודע שאלה המשקלים הנמוכים ביותר שראיתם אי פעם , אבל התחלתי ממש ממש
לא מזמן.. תודה

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לומר שאני מתאמן חדש , לפי המשקלים אני בהחלט מתחיל.... אמנם , לפי מה שקראתי מתאמן מתחיל זה מי שמסוגל להתקדם במשקלים מאימון לאימון , אבל היום עשיתי את אימון הכוח השלישי שלי והתקדמתי רק בדדליפט..... מה זה אומר????

התכוונתי לומר שאני מתאמן חדש , לפי המשקלים אני בהחלט מתחיל.... אמנם , לפי מה שקראתי מתאמן מתחיל זה מי שמסוגל להתקדם במשקלים מאימון לאימון , אבל היום עשיתי את אימון הכוח השלישי שלי והתקדמתי רק בדדליפט..... מה זה אומר????

שהתוכנית שלך לא טובה, שאתה לא אוכל טוב, שאתה לא ישן מספיק ושאתה לא מרים כבד.

שאתה כוסית שמפחדת לשים עוד משקל על המוט...

• פותח/ת השרשור
מצחיק מאוד. דווקא כן שמתי משקל על המוט , אבל לא הייתי מסוגל לבצע איתו 5 חזרות. RUSSIAN HOT GIRL , אז למה התקדמתי בדדליפט אם כך?

מצחיק מאוד. דווקא כן שמתי משקל על המוט , אבל לא הייתי מסוגל לבצע איתו 5 חזרות. RUSSIAN HOT GIRL , אז למה התקדמתי בדדליפט אם כך?

כי לא התחזקת
מיצית את הכוח שהיה לך מלכתחילה...
90% מהגברים מצליחים דדליפט 60 גם אם הם לא דרכו בחיים בחד'כ. (זה מצוץ מהאצבע אבל הבנת את הכוונה)

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע אפשר להתחזק גם אם לא אוכלים מספיק (התקדמות מוטורית) למרות שכן אכלתי מספיק..... אז למה לא התחזקתי?

אתה צוחק נכון?

תקשיב, אני ידבר איתך ישר ולעניין, אני לא רואה סיבה לא לעשות SS במיוחד אם אתה מתמקד בכח. יש לך פה פורום מלא באנשים שעושים/סיימו SS שראו ממנה רק טוב. תקרא את המאמר, אל תתחיל מגבוה ותעבוד על טכניקה. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני מתמקד בכוח אבל אני רוצה להתפתח ולעלות במשקל... אל תקראו לי בילדר , אבל אם אני אהיה שמן אני אעשה חיטוב ואם אני אהיה רזה אני אעשה מסה... אבל אני מתמקד ב100 % בכוח.... אבל ההבדל היחיד בין STARTING STRENGHT לREG PARK היא שברג פארק יש שני סטים של חימום לפני 3 הסטים המלאים

- - - עידכון הודעה - - -

תודה רבה
אני אתחיל SS

אני מתמקד בכוח אבל אני רוצה להתפתח ולעלות במשקל... אל תקראו לי בילדר , אבל אם אני אהיה שמן אני אעשה חיטוב ואם אני אהיה רזה אני אעשה מסה... אבל אני מתמקד ב100 % בכוח.... אבל ההבדל היחיד בין STARTING STRENGHT לREG PARK היא שברג פארק יש שני סטים של חימום לפני 3 הסטים המלאים

- - - עידכון הודעה - - -

תודה רבה
אני אתחיל SS

עקרון חשוב, אצל מתאמן מתחיל במיוחד, הוא פשטות, ברגע שתסיים SS תוכל להתקדם לתוכוניות אחרות.
תרגילי הבסיס האלה ילכו איתך לכל תוכנית טובה בעתיד.

• פותח/ת השרשור
שאלה בקשר לSS : כתוב לא מומלץ להוסיף תרגילי עזר , לאיזה תרגילי עזר הכוונה ? למתח ומקבילים או לכפיפה ופשיטת מרפקים?? ולמה זה לא מומלץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית