הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בבנצ'

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן. אני תקוע בבנצ' ואני לא מצליח להתקדם. אני בSS וכשאני עושה 68 אני עושה 3 חזרות מקסימום אבל עם 65 אני יכול לעשות אפילו 8-9 חזרות. הטכניקה שלי טובה (אני אעלה סירטון אם צריך) אני ממשיך להתקדם בשאר התרגילים והפרס ממש לא פרופורציונלי לעומת הבנצ'. מה לעשות ? בדרך כלל התקיעה היא בחלק של הנעילה.

תצלם שנראה תטכניקה, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לעשות ריסט ולאכול הרבה שלא יחסרו חלילה מאגרי אנרגיה בשריר 😃

מה חשבת שלא תיתקע ? ברור שתגיע לכשל. אתה לא באמת יכול להוסיף 2.5-5 קילו לבנצ' כל שבוע. ומה יקרה בעוד 50 שבעות ? אתה תילחץ 200 ?
תעבוד אם ה68 שלך עד שלא תהיה פריצה..(יכול לקחת הרבה זמן ) מה שאתה כן יכול זה להשקיע בסקוואט ואז תראה תוצאות.

אני אוכל טוב , אני גם התקדמתי מאוד בשאר התרגילים. ואחי ממש לא התחלתי מגבוה מדי.... אני מתאמן חצי שנה ומרים קצת מאוד , זאת אחת הסיבות שהתחלתי SS בין היתר... לגבי הטכניקה , היא באמת הייתה רעה , שיפרתי אותה בסט השני ובאמת היה יותר קל , אבל לא עד שאני אעלה במשקל....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית