הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרס וסקוואט

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון
נמאס לי מהתוכנית שלי, ואני רוצה ללמוד סקוואט ופרס. בעיקרון אני יודע איך לעשות סקוואט, ראיתי את הסרטון שתירגמתם.. פרס אני עוד לא יודע אבל בערך אני יודע מה לעשות. ביום ראשון פעם ראשונה אני אעשה,
1.לצלם סרטון טכניקה עם מוט ריק או עם משקל שמאתגר מעט?
2.יש תוכנית לעלייה במשקלי עבודה ללא דדליפט?(משהו כמו SS)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כשאני עושה סקוואט, אני צריך להתחיל את התנועה בכך שהאגן הולך אחורה ואז אני יורד, או שאני דוחף מעט ברכיים ואז יורד? האופציה הראשונה יותר נוחה לי אבל בסרטון ראיתי שקודם ברכיים קצת קדימה ואז יושבים..

נערך לאחרונה:
כשאני עושה סקוואט, אני צריך להתחיל את התנועה בכך שהאגן הולך אחורה ואז אני יורד, או שאני דוחף מעט ברכיים ואז יורד? האופציה הראשונה יותר נוחה לי אבל בסרטון ראיתי שקודם ברכיים קצת קדימה ואז יושבים..
במקביל, אתה צריך שהברכיים יתמקמו עד השליש-חצי של הירידה ומאז לא יזוזו.

במשך חודשים רבים הסתבכתי עם השאלה הזו, הפיתרון הוא פשוט לשבת באופן טבעי, הברכיים והגב התסדרו מעצמן, או שזה בא עם ניסיון, אני לא בטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית