עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גיל, גובה, משקל, אחוז שומן מוערך, משקלי עבודה?אז על איזה תוכנית אתה מציע?
כרגע עבדתי עם התוכנית מהפורטל
רק בגב אני עושה מתח רחב ודדליפט
ובכתפיים מנסה ללמוד טכניקה של פרס
להמשיך ככה ? SS בחיטוב עובד? ליניארית של ביל?
גיל, גובה, משקל, אחוז שומן מוערך, משקלי עבודה?
אין לך מה לחטב. אתה לא תראה כמו שאתה רוצה להראות אף פעם כשאתה שוקל מתחת ל80 קילו. גם אם תרד ל65, אתה לא תראה טוב. אתה סתם תהיה שחיף. ההמלצה שלי היא: http://www.lbs.co.il/threads/41541/בן 22
גובה 1.75
משקל 71 בערך
אחוז שומן אני לא ממש יודע פה פירסמתי תמונות בפעם האחרונה http://www.lbs.co.il/threads/43461/ אבל מאז ירדתי עוד
משקלי עבודה
באנץ' 55 (במסה הייתי מרים יותר)
סקוואט 67.5
דדליפט 87.5
מתח רחב עושה על משקל גוף אבל אני מניח שאני יכול להוסיף עלי משקל
פרס התחלתי אימון אחרון כרגע לומד טכניקה 30 ק"ג
סקוואט , דדליפט , פרס ומתח רחב התחלתי רק בחיטוב שזה בערך מלפני חודש וחצי אז בגלל זה המשקלים לא גבוהים ואני לא ממש עולה בהם.
אין לך מה לחטב. אתה לא תראה כמו שאתה רוצה להראות אף פעם כשאתה שוקל מתחת ל80 קילו. גם אם תרד ל65, אתה לא תראה טוב. אתה סתם תהיה שחיף. ההמלצה שלי היא: http://www.lbs.co.il/threads/41541/
ואם אתה ממש מפחד משומן, מה שלא צריך להיות - תשתדל לאכול פחות פחמימות ויותר חלבון ושומן
אבל זה כמובן בתנאי שאתה מכניס מספיק קלוריות. העלייה בשומן היא לא משמעותית משלב מסויים - אצל כל אחד זה אחרת, אבל בוא נגיד שבאיזור ה18%-19% אתה כבר תעלה יחסית מאוד נקי (אם תעשה את התוכנית, כמובן).
זה גם יכול להיות ב15%, זה אינדיוידואלי.
בהצלחה
כן, אני מציע SS. לא כזה קריטי בכמה להתחיל, כל עוד זה לא גבוה מידי. אלה מספרים שאמורים להתאים:אז אתה מציע בעצם לא לחטב אלה לעשות מסה? כשפרסמתי את התמונות מסוף המסה המליצו לי לחטב והייתי בערך 20% שומן (לפני חודש וחצי)
אני לא די אחוז שומן גבוה למסה? אני לא רוצה סתם להגיע לאחוז שומן גבוה ..
ואתה מציע SS ? אם כן אז לפי המשקלים שרשמתי עם איזה משקלים אני אמור להתחיל?
ה BMR שלי הוא 1769 ה RMR 2122 כמה קלוריות להוסיף למאזן? כדי לא לעלות הרבה שומן איך החלוקה אמורה להיות כמה שומן , פחמימה וחלבון?
כרגע אני לא באחוז שומן הכי נמוך אם אני אתחיל שוב פעם מסה אני לא אהיה "שמן" תוך שבועיים שלוש בערך?
כן, אני מציע SS. לא כזה קריטי בכמה להתחיל, כל עוד זה לא גבוה מידי. אלה מספרים שאמורים להתאים:
תתחיל בסקוואט ב50, בדדליפט ב75, בבנץ' ב47.5 ובפרס ב22.5
בסקוואט תוסיף 5 קילו בשני האימונים הראשונים ואז תעבור ל+2.5
בדדליפט תוסיף 5 קילו כל אימון
בבנץ' ובפרס תוסיף 2.5 כל אימון
אתה יכול לפתוח לוג ולעדכן שם הכל, אם אתה רוצה.
בהצלחה
...ומה בקשר לאוכל כמה קלוריות להוסיף ואיך לחלק אותם? ואני אחרי חיטוב של חודש וחצי אני צריך ניטרלי או שאני שאפשר ישר להוסיף קלוריות?
ואם אני מתחיל את המסה שאני לא באחוז שומן די נמוך אני לא אגיע עוד שבועיים שלוש לאחוז שומן ממש גבוה?
ואם אתה ממש מפחד משומן, מה שלא צריך להיות - תשתדל לאכול פחות פחמימות ויותר חלבון ושומן אבל זה כמובן בתנאי שאתה מכניס מספיק קלוריות. העלייה בשומן היא לא משמעותית משלב מסויים - אצל כל אחד זה אחרת, אבל בוא נגיד שבאיזור ה18%-19% אתה כבר תעלה יחסית מאוד נקי (אם תעשה את התוכנית, כמובן). זה גם יכול להיות ב15%, זה אינדיוידואלי.
...
אין בעייה בשבועיים הראשונים לאכול קצת פחות, נגיד 2600, ואח"כ לעבור ל3000-3200 ולראות מה קורה למשקל הגוף. עם הזמן אתה תצטרך להוסיף. בשבועות הראשונים אתה צריך לעלות קילו בשבוע, מאוחר יותר זה בסדר שתעלה רק חצי קילו בשבוע.
חלבון לפחות 2 גרם לקילו (עדיף יותר לכיוון ה2.2-2.4), בנוסף תדאג שיהיה לך לפחות גרם שומן לקילו.
צפוף, צפוף מאד.הצלחתי להרכיב בנתיים תפריט של 2400 קלוריות איך הוא?
תוסיף עוד קלוריות......... אל תפחד לאבד את הריבועים הם יחזרו בקלות..
שאלה: תמונה שהוא העלה כתוב: "שייק חלבון- בלה בלה בלה 2 גרם פחמימה, 10 גרם סיבים תזונתיים"
אני חשבתי שיש סיבים רק בפחמימות, אז איך זה הגיוני שיש 2 גרם פחמימה ו-10 גרם סיבים? תודה לעונים ואם בבקשה תוכלו לצטט אותי זה יהיה נפלא.
אם אתה רוצה להימנע מעלייה סתמית בשומן(הפסד כל החיטוב שלך, קרה לי אישית) עליך להיכנס לשבוע-שבועיים ניטראלי ואז לעלות קלוריות... אם גם עשית דל פחמימה אז אתה מעלה את הפחמימות לאט לאטאתמול אפשר להגיד שסיימתי חיטוב השאלה אם זה בריא ונכון לעלות מסביבות 1600 קלוריות ישר ל 3000+ ?
והסיבים זה סתם , לא ערכתי את זה כשהוספתי.
וריבועים אין .. ואף פעם לא היו חחח
אם אתה רוצה להימנע מעלייה סתמית בשומן(הפסד כל החיטוב שלך, קרה לי אישית) עליך להיכנס לשבוע-שבועיים ניטראלי ואז לעלות קלוריות... אם גם עשית דל פחמימה אז אתה מעלה את הפחמימות לאט לאט
לגביי התפריט הראשון (לא הבנתי מה הקטע בשני - הוא 1800 קלוריות)
אתה יכול לאכול 250 גרם חזה עוף ולא 150... 150 זו מנה קטנה
בחביתה לא רשום כמה ביצים אבל לפי החלבון זה נראה כמו ביצה וחצי. אתה יכול להפוך את זה ל3-4 בקלות, יוסיף לך חלבון ושומן...
תאכל קוטג' שלם, 50 גרם זה פחות מכף זה קטנצ'יק. שלם זה 250 גרם. גם יוסיף לך חלבון ושומן בקלות
גם מבחינת שייק חלבון - ראיתי ששמת סקופ אחד. זה גם קטנצ'יק, אתה יכול לשים בשייקר 2-3 בקלות, גם מוסיף חלבון וקלוריות
עם כל הדברים האלה אתה אפילו תוכל להוריד קצת פחמימות אם תרצה לעלות בצורה יותר מבוקרת ועם פחות נוזלים (ובתיאוריה אולי גם לעלות קצת פחות בשומן)
וכל שבועיים שלושה כשהמשקל שלך עולה יחסית לאט להוסיף חצי ליטר חלב...