עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה, לפניי המסה לא היה לי כלום אז זה שיפור נחמד לחודשיים בגיל שלינחמד
3-4 קילו בחודש ?אם עלית 4 קילו בחודשיים זה בסדר. למרות שאתה יכול לעלות עוד במשקל הזה... תנסה לאכול עוד.. אתה יכול להגיע ל3-4 קילו בחודש
שיעלה כמות מזערית של שריר? בו תבסס את הטענה המגוחחת שלך על משהו...3-4 קילו בחודש ?
ועוד לילד בן 13 שיעלה כמות מזערית של שריר
טסט נמוך יותר בגיל 13 יעלה יותר בשומן פחות בשריר מתי בפעם אחרונה ראיתה ילדים שנראים כמו מפלצותשיעלה כמות מזערית של שריר? בו תבסס את הטענה המגוחחת שלך על משהו...
בוא נניח לרגע שמה שאמרת נכון.טסט נמוך יותר בגיל 13 יעלה יותר בשומן פחות בשריר מתי בפעם אחרונה ראיתה ילדים שנראים כמו מפלצות
הוא 46 קילו על כמה 155 כניראה מסת שריר אפסית נגיד 14-17 אחוז שומןבוא נניח לרגע שמה שאמרת נכון.
מה הבעיה לעלות בשומן? הבנאדם שוקל 46 קילו.
אתה לא ראית את התמונה שהוא פרסם? הוא שחיף! (מקווה שלא העלבתי)הוא 46 קילו על כמה 155 כניראה מסת שריר אפסית נגיד 14-17 אחוז שומן
למה שהוא ירצה לעלות בשומן ולעלות לקטגוריה של הילדים השמנמנים שלא ניראים טוב ובכיתה ז זה מאוד מעסיק את הילדים
הוא שחיף אבל לא ניראה לי שהוא על 8-10 אחוז שומן במשקל הזהאתה לא ראית את התמונה שהוא פרסם? הוא שחיף! (מקווה שלא העלבתי)
והוא לא יהיה שמנמן הוא יהיה חזק. ובדיוק בשביל זה עושים חיטוב. שלוקח בדיוק חודשיים-שלושה לראות תוצאות.
הוא לא יעלה רק בשומן הוא יעלה במסת שריר ובשומן ואם הוא יקפיד על תזונה נכונה ואימונים נכונים הוא יעלה הרבה מסת שריר.הוא שחיף אבל לא ניראה לי שהוא על 8-10 אחוז שומן במשקל הזה
הוא בקושי יעלה במסת שריר ויעלה בעיקר בשומן למה שהוא יעשה את זה ויראה פחות טוב עכשיו די לחינם ?