עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדוגמה שלך לא טובה, כי היא לא נכונה, אם אני צמא, גם קולה\פפסי\פאנטה\מיץ ענבים ירוו את צימאוני.זה כמו להגיד, אני צריך מחקר שאומר, שכאשר שאני צמא לא צריך לשתות מים ....
אתה צודק ,כתבתי את זה כדי שיבין את העיקרון ..הדוגמה שלך לא טובה, כי היא לא נכונה, אם אני צמא, גם קולה\פפסי\פאנטה\מיץ ענבים ירוו את צימאוני.
לא מזמן פתחתי בפורום הזה אשכול על החלון האנאבולי שבו השתתף גם ברק שנתן גם תשובות יפות ובין היתר יש את המאמר של אלן ארגון בנושא שאתם יכולים לקרוא.
לייל ממליץ על צריכה מיידית של חלבון לאחר אימון מכיוון שזה יכול לעזור להתאוששות ,אחמ אחמ..
שלום חבר'ה, אני וליאור(פסיכו) נתקלנו בכמה ליצנים שטוענים שצריך לאכול חלבון אחרי אימון(לא דיבר על שומן, מצאתי רק של שומן), אשמח למחקרים שמוכיחים זאת.
זה לא מדבר על חלבון, אלא על שומן ואינסולין.
איך הוכחת ?זה לא מדבר על חלבון, אלא על שומן ואינסולין.
אבל זה כבר לא רלוונטי.
מצאתי 2 אתרים עם מחקרים באשכול שבמבה אז פירסם, כמובן זמי שנתתי לו בטח לא קרא את זה, אבל זה הספיק בשביל לסתום פיות.איך הוכחת ?
הדוגמה שלך לא טובה, כי היא לא נכונה, אם אני צמא, גם קולה\פפסי\פאנטה\מיץ ענבים ירוו את צימאוני.
נדמה לי היה פה מישהו שבראמדן אכל רק בלילה והוא אכל איזה 3K+ בכמה שעות והוא התקדם מעולה.למיטב זיכרוני המיתוס הזה נופץ ממש לאחרונה, והסתמך בין השאר על בדיקות שנעשו על ספורטאים מוסלמים שבחודש הרמאדן אוכלים ארוחה אחת ביום ולא נמצא הבדל בינם לבין ספורטאים שמתזמנים לפי חלונות אנבוליים. דיברו על זה ביום עיון האחרון בנושא היפרטרופיה שהיה חודש שעבר בוינגייט. אז אני מניח שהרוחות נושבות לכיוון הזה.
נדמה לי היה פה מישהו שבראמדן אכל רק בלילה והוא אכל איזה 3K+ בכמה שעות והוא התקדם מעולה.
אתה מתכוון לזה...למיטב זיכרוני המיתוס הזה נופץ ממש לאחרונה, והסתמך בין השאר על בדיקות שנעשו על ספורטאים מוסלמים שבחודש הרמאדן אוכלים ארוחה אחת ביום ולא נמצא הבדל בינם לבין ספורטאים שמתזמנים לפי חלונות אנבוליים. דיברו על זה ביום עיון האחרון בנושא היפרטרופיה שהיה חודש שעבר בוינגייט. אז אני מניח שהרוחות נושבות לכיוון הזה.
הוא, כפי הנראה, התייחס למחקר אחר. המחקר שאתה הבאת השווה אנשים שהתאמנו לפני ואחרי הסעודה הגדולה של סוף יום בחודש הרמאדן, לא ספורטאים שאוכלים ארוחה גדולה אחת ל"ספורטאים שמתזמנים לפי חלונות אנבוליים".אתה מתכוון לזה...