הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| עליה במסה

האריה הבית״רי

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
16
142
4
קראתי את המאמר לעליה במסה ויצא לי שאני שורף 2000 קלוריות ביום בלי אימון, עכשיו אני מתאמן 4 פעמים אימון משקולות בשבוע ( עד גבול היכולת) ואין לי מושג כמה אני שורף בערך לאימון כדי לדעת כמה להשלים את המאזן הקלוריות החיובי ??

אין לי מושג כמה אני שורף בערך לאימון
מה המשקל שלך? כמה זמן אורך אימון שלך? אתה מבין ש"עד גבול היכולת" יכול להשתנות מדדליפט של 10 קילו (אני!אני!) ועד כזה של 300, נכון? אבל נהוג להגיד שבאימון משקולות של שעה נשרפות 200 קלוריות בערך.

• פותח/ת השרשור
הגובה שלי 174
משקל 68
האימון שלי אורך כ שעה וחצי
כמה בערך אני שורף ?

לפי וינגייט בסט שורפים 6-9 קלוריות ובאימון 150-200 קלוריות

• פותח/ת השרשור
אז אני צריך כל יום לאכול בערך 2500 קלוריות (מאזן נטרלי בלי פעילות 2000) או רק ביום של אימון ??

אז אני צריך כל יום לאכול בערך 2500 קלוריות (מאזן נטרלי בלי פעילות 2000) או רק ביום של אימון ??
אתה רוצה להיות בפלוס קלורי של 500 קלוריות ליום? תעשה את החשבון, הוא לא מסובך. ממילא 200 קלוריות פעם ביומיים לא משנות יותר מדי, אנחנו מדברים על משהו כמו 5% לכאן או לכאן והחישוב של הצריכה וההוצאה הקלורית הוא מקורב באופן די גס (קצת מזכיר לי את ההוא עם 29.4% שומן, לא פחות ולא יותר, כשהמדידה היא במכשירים עם טעות של אחוזים רבים. מצחיק). כדי להקל על החיים שלך אתה יכול לאכול 2500 קלוריות כל יום, ואם קצב העליה איטי מדי לטעמך תוסיף קצת בהמשך.

Back
למעלה תחתית