הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט דדליפט ופרס

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13

1.בדדליפט בירידה אני פשוט לא מצליח לשמור על גב ישר,לדעתי התחת נמוך מידי
2.למה בסקוואט ב2 חזרות האחרונות המוט מתחיל לזוז על הגב (הוא לא עולה בקו ישר עם מסתכלים טוב)

אתה חייב בדדליפט להוציא הרבה ישבן והלמנע מקשת הזאת שנוצרת לך... המשקל הוא נמוך מאוד זה לא אמור לקרות במשקל הזה

סקוואט- אתה לא מחזיק גב תחתון בכלל, אתה לא יושב אחורה אתה צונח למעטה, אתה צריך לשבת יותר אחורה ולהישען עם הגב יותר קדימה, אתה יורד עמוק מדי שההמסטרינג כבר איבד את המתיחות שלו.
בנץ׳- אש
דדליפט- תרים חזה, כתפיים אחורה, תחת נמוך, אם צריך תישען טיפה לאחור ותידאג שהגב יהיה ישר.

• פותח/ת השרשור
סקוואט- אתה לא מחזיק גב תחתון בכלל, אתה לא יושב אחורה אתה צונח למעטה, אתה צריך לשבת יותר אחורה ולהישען עם הגב יותר קדימה, אתה יורד עמוק מדי שההמסטרינג כבר איבד את המתיחות שלו.
בנץ׳- אש
דדליפט- תרים חזה, כתפיים אחורה, תחת נמוך, אם צריך תישען טיפה לאחור ותידאג שהגב יהיה ישר.
תודה רבה,כדי להחזיק גב תחתון בסקוואט ללחוץ את הבטן? ופשוט לרדת בצורה יותר מבוקרת? כדי ההמסטרינג לא יאבד את המתיחה לדחוף ברכיים לצדדים?

תודה רבה,כדי להחזיק גב תחתון בסקוואט ללחוץ את הבטן? ופשוט לרדת בצורה יותר מבוקרת? כדי ההמסטרינג לא יאבד את המתיחה לדחוף ברכיים לצדדים?

בקשר לאיך להחזיק את הגב התחתון, תיראה את הסירטון הזה ואתה יכול לעשות את התרגיל שהוא עושה שם לפני הסקוואט באימונים הראשונים עד שתתרגל לכיווץ הזה.

וכן, כדי שההמסטרינג לא יאבד את מתיחותו צריך לדחוף ברכיים לצדדים.
בקשר לצורה מבוקרת, אני מאמין שאם תחזיק גב תחתון זה יבוא לבד.

• פותח/ת השרשור
בקשר לאיך להחזיק את הגב התחתון, תיראה את הסירטון הזה ואתה יכול לעשות את התרגיל שהוא עושה שם לפני הסקוואט באימונים הראשונים עד שתתרגל לכיווץ הזה.

וכן, כדי שההמסטרינג לא יאבד את מתיחותו צריך לדחוף ברכיים לצדדים.
בקשר לצורה מבוקרת, אני מאמין שאם תחזיק גב תחתון זה יבוא לבד.

תודה רבה 😃 כעיקרון זה שאני צונח למטה זה רק מקשה עליי? אז זה אומר שאני יכול לתקן את הדברים האלה אפילו שהמשקל כבד?

תודה רבה 😃 כעיקרון זה שאני צונח למטה זה רק מקשה עליי? אז זה אומר שאני יכול לתקן את הדברים האלה אפילו שהמשקל כבד?

כמובן שזה שאתה צונח מקשה עליך. וטכניקה תמיד עדיף לעבוד במשקלים לא כבדים.

• פותח/ת השרשור
כמובן שזה שאתה צונח מקשה עליך. וטכניקה תמיד עדיף לעבוד במשקלים לא כבדים.
עברתי עכשיו על הסרטון כמה פעמים,אז בעצם הכיווץ הזה בגב התחתון שאני עושה בתרגיל על הרצפה,זה בעצם הכיווץ שאני אמור להשאר איתו לאורך כל התנועה?

אני לא מהאשכול אבל סתם בדקתי בלי משקל בלי כלום סקוואט.
כשאני יורד למטה,אני צריך לקחת את התחת אחורה בכוח או שזה תנועה טבעית כאשר אני יורד?

אני לא מהאשכול אבל סתם בדקתי בלי משקל בלי כלום סקוואט.
כשאני יורד למטה,אני צריך לקחת את התחת אחורה בכוח או שזה תנועה טבעית כאשר אני יורד?

כביכול אתה צריך לקחת את התחת אחורה בכוח אבל בתכלס הסקוואטים שלי השתפרו משמעותית שהתחלתי לעבוד בטבעיות.

סקוואט - תחזיק יותר חזק את הגב שלך, שים לב שהמוט יורד קדימה ולא אנך כלפי מטה...
דדליפט - תעבוד עם פלטה של 20. תוציא חזה, תוציא ישבן. תתעקש על גב ישר

ניכר שיפור בטכניקה,נראה שהגב שלך קצת חופשי מדי ונוטה להתכופף יתר על המידה,לא פחות חשוב זאת ההתיישרות שלך חזרה על הרגליים,זה נראה כאילו בשנייה שקצת קשה לך אתה עושה מין גל בגוף,אם אתה מרגיש לחץ על הגב התחתון משהו פה לא בסדר,התנועה צריכה להיות יותר אחידה. הדחיפה באה יותר מהמייצבים והרגליים,לא אמור להיות לחץ על הגב התחתון

• פותח/ת השרשור
ניכר שיפור בטכניקה,נראה שהגב שלך קצת חופשי מדי ונוטה להתכופף יתר על המידה,לא פחות חשוב זאת ההתיישרות שלך חזרה על הרגליים,זה נראה כאילו בשנייה שקצת קשה לך אתה עושה מין גל בגוף,אם אתה מרגיש לחץ על הגב התחתון משהו פה לא בסדר,התנועה צריכה להיות יותר אחידה. הדחיפה באה יותר מהמייצבים והרגליים,לא אמור להיות לחץ על הגב התחתון
אוקיי תודה,אבל חבל שראיתי את התגובה אחרי האימון היום כי אותו דבר קרה גם היום.. הגב קורס טיפה,לא הרגשתי שום כאבים ואולי קצת לחץ אבל אין למנוע את זה? בחזרות האחרונות בסקוואט קשה להכניס אוויר ולייצב בטן וגב! יכול להיות שזה קשור לזה שאני יורד יותר מידי ויוצא מצב שהמוט נוגע נגיעה קטנה במוטות בטחון ? (אני יורד יותר מידי?)

נערך לאחרונה:
אתה חייב ללמוד להחזיק גב תחתון. ואל תצלם על הצד בבקשה.

על מה לעזאזאל אתה מדבר?!!

• פותח/ת השרשור
אתה חייב ללמוד להחזיק גב תחתון. ואל תצלם על הצד בבקשה.

על מה לעזאזאל אתה מדבר?!!

עברתי על הסרטון הזה מלא פעמים,להחזיק גב תחתון אני יודע ואפשר לראות בחזרות הראשונות אבל ב2 חזרות האחרונות ממש ממש קשה ללחוץ את הבטן,לעמוד על פלטה שאני עושה סקוואט? (המוט לפעמים ממש מתיישב על המוטות בטחון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית