עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה,כדי להחזיק גב תחתון בסקוואט ללחוץ את הבטן? ופשוט לרדת בצורה יותר מבוקרת? כדי ההמסטרינג לא יאבד את המתיחה לדחוף ברכיים לצדדים?סקוואט- אתה לא מחזיק גב תחתון בכלל, אתה לא יושב אחורה אתה צונח למעטה, אתה צריך לשבת יותר אחורה ולהישען עם הגב יותר קדימה, אתה יורד עמוק מדי שההמסטרינג כבר איבד את המתיחות שלו.
בנץ׳- אש
דדליפט- תרים חזה, כתפיים אחורה, תחת נמוך, אם צריך תישען טיפה לאחור ותידאג שהגב יהיה ישר.
תודה רבה,כדי להחזיק גב תחתון בסקוואט ללחוץ את הבטן? ופשוט לרדת בצורה יותר מבוקרת? כדי ההמסטרינג לא יאבד את המתיחה לדחוף ברכיים לצדדים?
תודה רבה 😃 כעיקרון זה שאני צונח למטה זה רק מקשה עליי? אז זה אומר שאני יכול לתקן את הדברים האלה אפילו שהמשקל כבד?
עברתי עכשיו על הסרטון כמה פעמים,אז בעצם הכיווץ הזה בגב התחתון שאני עושה בתרגיל על הרצפה,זה בעצם הכיווץ שאני אמור להשאר איתו לאורך כל התנועה?כמובן שזה שאתה צונח מקשה עליך. וטכניקה תמיד עדיף לעבוד במשקלים לא כבדים.
עברתי עכשיו על הסרטון כמה פעמים,אז בעצם הכיווץ הזה בגב התחתון שאני עושה בתרגיל על הרצפה,זה בעצם הכיווץ שאני אמור להשאר איתו לאורך כל התנועה?
אני לא מהאשכול אבל סתם בדקתי בלי משקל בלי כלום סקוואט.
כשאני יורד למטה,אני צריך לקחת את התחת אחורה בכוח או שזה תנועה טבעית כאשר אני יורד?
יש מצב שאני צריך בירידה לשנות את הזווית של הגב ושהוא יטה קצת קדימה?
אז כעיקרון יש שיפור בטכניקה?לא הזווית בסדר הדבר היחיד זה להחזיק את הגב חזק יותר שלא יתקמר...
אוקיי תודה,אבל חבל שראיתי את התגובה אחרי האימון היום כי אותו דבר קרה גם היום.. הגב קורס טיפה,לא הרגשתי שום כאבים ואולי קצת לחץ אבל אין למנוע את זה? בחזרות האחרונות בסקוואט קשה להכניס אוויר ולייצב בטן וגב! יכול להיות שזה קשור לזה שאני יורד יותר מידי ויוצא מצב שהמוט נוגע נגיעה קטנה במוטות בטחון ? (אני יורד יותר מידי?)ניכר שיפור בטכניקה,נראה שהגב שלך קצת חופשי מדי ונוטה להתכופף יתר על המידה,לא פחות חשוב זאת ההתיישרות שלך חזרה על הרגליים,זה נראה כאילו בשנייה שקצת קשה לך אתה עושה מין גל בגוף,אם אתה מרגיש לחץ על הגב התחתון משהו פה לא בסדר,התנועה צריכה להיות יותר אחידה. הדחיפה באה יותר מהמייצבים והרגליים,לא אמור להיות לחץ על הגב התחתון
ניכר שיפור בטכניקה,נראה שהגב שלך קצת חופשי מדי ונוטה להתכופף יתר על המידה,לא פחות חשוב זאת ההתיישרות שלך חזרה על הרגליים,זה נראה כאילו בשנייה שקצת קשה לך אתה עושה מין גל בגוף,אם אתה מרגיש לחץ על הגב התחתון משהו פה לא בסדר,התנועה צריכה להיות יותר אחידה. הדחיפה באה יותר מהמייצבים והרגליים,לא אמור להיות לחץ על הגב התחתון
אתה חייב ללמוד להחזיק גב תחתון. ואל תצלם על הצד בבקשה.
על מה לעזאזאל אתה מדבר?!!