עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מאוד בעייתי בשבילי להתאמן בחדר כושר..תוכנית כזו לא צפויה לעבוד חוץ משלבים יחסית נמוכים, אבל אתה יכול ליצור קשר עם גיל (tuxlight), הוא מתאמן רק בסופי שבוע (תכלס זה פעמיים בשבוע עד כמה שאני יודע, אבל פעמיים צמודות), והוא ברמה גבוהה, במיוחד למי שמתאמן בצורה לא אידיאלית בכלל.
קודם כל, אתה כותב את הפרטים האלה כאילו מההודעה הראשונה שלך זה מובן מאליו שאתה מדבר על להתגייס לשייטת ושאין לך ממש אפשרות להתאמן בחדר כושר. תכתוב את הפרטים הלרוונטיים מראש.זה מאוד בעייתי בשבילי להתאמן בחדר כושר.. יהיו לי שלושה מדסים בשבוע ויש לי אפשרות לעשות עוד אימון בבריכה או בחד"כ. בסופו של דבר אני רוצה להתגייס ל669/ שייטת שאלו יחידות שמחייבות שליטה במים. מה אתה ממליץ ? לעשות אימון בריכה בשבוע או שבמקום הבריכה לעשות אימון בחד"כ?
הפרטים הרלוונטים:קודם כל, אתה כותב את הפרטים האלה כאילו מההודעה הראשונה שלך זה מובן מאליו שאתה מדבר על להתגייס לשייטת ושאין לך ממש אפשרות להתאמן בחדר כושר. תכתוב את הפרטים הלרוונטיים מראש.
לנושא,
אם אתה רוצה להשתפר בשחייה, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לשחות.
אתה טועה. כוח יעזור לך ובגדול, אבל זה לא שאי אפשר להתקבל אם אתה חלש.אני שואף להגיע ל669 או לשייטת ואני בטוח שבשביל זה אני צריך סקוואט גבוה.
זה תלוי מה המצב שלך מבחינת שחייה - והרבה יותר חשוב, מבחינת התנהלות במים (לא להלחץ וכו').ההתלבטות שלי היא האם להתאמן בבריכה או שללכת לחד"כ. מה אתה ממליץ?
הבנתי, אתה מכיר אולי תכנית שמתאמנים איתה פעם בשבוע?אתה טועה. כוח יעזור לך ובגדול, אבל זה לא שאי אפשר להתקבל אם אתה חלש.
זה תלוי מה המצב שלך מבחינת שחייה - והרבה יותר חשוב, מבחינת התנהלות במים (לא להלחץ וכו').
אם אתה בסדר בדברים האלה (הדרישה מאוד נמוכה - בתכלס אפשר לעבור גם אם אתה כישלון מוחלט במים, פשוט עדיף לא להיות כזה בגיבוש), אז יותר יועיל לך לשפר את הכוח שלך - כי זה יסגור לך הרבה פינות בשאר התחומים. אם אתה כישלון במים ולא יכול להיות רגוע וקר רוח שם - עדיף קודם כל לפתור את הבעייה הזו.
סקוואט לא יעזור לך בגיבוש ...הפרטים הרלוונטים:
אני חניך בפנימייה הצבאית שבה יש לי שלושה מדסים בשבוע ובחופשים יש לי אימונים צבאיים (ניווט,מסעות מטווחים וכו'..).
אני שואף להגיע ל669 או לשייטת ואני בטוח שבשביל זה אני צריך סקוואט גבוה.
בפנימייה אני מחוייב לרוץ 10 לפחות וגם יהיה לי בוחן חובל בי"ב ככה שמבחינת סיבולת אני מסודר.
ההתלבטות שלי היא האם להתאמן בבריכה או שללכת לחד"כ.
מה אתה ממליץ?
''כמעט ולא תראה''אם אני לא יראה תוצאות אז אין לי סיבה לעשות את התכנית..