הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים שאתה מתאמן רק יום אחד בשבוע

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
מישהו מכיר תכנית אימונים שאתה מתאמן בה רק יום אחד בשבוע והיא למתחילים?
עוד כפחות משלוש שבועות אני יהיה במסגרת שבה אני יוכל להתאמן במכון רק פעם בשבוע (יהיה לי עוד 3 מדסים בשבוע).

תוכנית כזו לא צפויה לעבוד חוץ משלבים יחסית נמוכים, אבל אתה יכול ליצור קשר עם גיל (tuxlight), הוא מתאמן רק בסופי שבוע (תכלס זה פעמיים בשבוע עד כמה שאני יודע, אבל פעמיים צמודות), והוא ברמה גבוהה, במיוחד למי שמתאמן בצורה לא אידיאלית בכלל.

• פותח/ת השרשור
תוכנית כזו לא צפויה לעבוד חוץ משלבים יחסית נמוכים, אבל אתה יכול ליצור קשר עם גיל (tuxlight), הוא מתאמן רק בסופי שבוע (תכלס זה פעמיים בשבוע עד כמה שאני יודע, אבל פעמיים צמודות), והוא ברמה גבוהה, במיוחד למי שמתאמן בצורה לא אידיאלית בכלל.
זה מאוד בעייתי בשבילי להתאמן בחדר כושר..
יהיו לי שלושה מדסים בשבוע ויש לי אפשרות לעשות עוד אימון בבריכה או בחד"כ.
בסופו של דבר אני רוצה להתגייס ל669/ שייטת שאלו יחידות שמחייבות שליטה במים.
מה אתה ממליץ ? לעשות אימון בריכה בשבוע או שבמקום הבריכה לעשות אימון בחד"כ?

זה מאוד בעייתי בשבילי להתאמן בחדר כושר.. יהיו לי שלושה מדסים בשבוע ויש לי אפשרות לעשות עוד אימון בבריכה או בחד"כ. בסופו של דבר אני רוצה להתגייס ל669/ שייטת שאלו יחידות שמחייבות שליטה במים. מה אתה ממליץ ? לעשות אימון בריכה בשבוע או שבמקום הבריכה לעשות אימון בחד"כ?
קודם כל, אתה כותב את הפרטים האלה כאילו מההודעה הראשונה שלך זה מובן מאליו שאתה מדבר על להתגייס לשייטת ושאין לך ממש אפשרות להתאמן בחדר כושר. תכתוב את הפרטים הלרוונטיים מראש.

לנושא,
אם אתה רוצה להשתפר בשחייה, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לשחות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אתה כותב את הפרטים האלה כאילו מההודעה הראשונה שלך זה מובן מאליו שאתה מדבר על להתגייס לשייטת ושאין לך ממש אפשרות להתאמן בחדר כושר. תכתוב את הפרטים הלרוונטיים מראש.

לנושא,
אם אתה רוצה להשתפר בשחייה, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לשחות.
הפרטים הרלוונטים:
אני חניך בפנימייה הצבאית שבה יש לי שלושה מדסים בשבוע ובחופשים יש לי אימונים צבאיים (ניווט,מסעות מטווחים וכו'..).
אני שואף להגיע ל669 או לשייטת ואני בטוח שבשביל זה אני צריך סקוואט גבוה.
בפנימייה אני מחוייב לרוץ 10 לפחות וגם יהיה לי בוחן חובל בי"ב ככה שמבחינת סיבולת אני מסודר.
ההתלבטות שלי היא האם להתאמן בבריכה או שללכת לחד"כ.
מה אתה ממליץ?

אתה טועה. כוח יעזור לך ובגדול, אבל זה לא שאי אפשר להתקבל אם אתה חלש.

ההתלבטות שלי היא האם להתאמן בבריכה או שללכת לחד"כ. מה אתה ממליץ?
זה תלוי מה המצב שלך מבחינת שחייה - והרבה יותר חשוב, מבחינת התנהלות במים (לא להלחץ וכו').
אם אתה בסדר בדברים האלה (הדרישה מאוד נמוכה - בתכלס אפשר לעבור גם אם אתה כישלון מוחלט במים, פשוט עדיף לא להיות כזה בגיבוש), אז יותר יועיל לך לשפר את הכוח שלך - כי זה יסגור לך הרבה פינות בשאר התחומים. אם אתה כישלון במים ולא יכול להיות רגוע וקר רוח שם - עדיף קודם כל לפתור את הבעייה הזו.

• פותח/ת השרשור
אתה טועה. כוח יעזור לך ובגדול, אבל זה לא שאי אפשר להתקבל אם אתה חלש.

זה תלוי מה המצב שלך מבחינת שחייה - והרבה יותר חשוב, מבחינת התנהלות במים (לא להלחץ וכו').
אם אתה בסדר בדברים האלה (הדרישה מאוד נמוכה - בתכלס אפשר לעבור גם אם אתה כישלון מוחלט במים, פשוט עדיף לא להיות כזה בגיבוש), אז יותר יועיל לך לשפר את הכוח שלך - כי זה יסגור לך הרבה פינות בשאר התחומים. אם אתה כישלון במים ולא יכול להיות רגוע וקר רוח שם - עדיף קודם כל לפתור את הבעייה הזו.
הבנתי, אתה מכיר אולי תכנית שמתאמנים איתה פעם בשבוע?
אתה אומר זה יהיה טוב אם ואני יעשה אימון בחד"כ ואז יילך לבריכה?

אתה צריך לעבוד כל הגוף, מן הסתם. הבעיה היא שאתה כמעט ולא תראה תוצאות בכלל שתדירות זה אחד הגורמים החשובים בתוכניות אימונים. בכל מקרה תעשה FBW.

הפרטים הרלוונטים:
אני חניך בפנימייה הצבאית שבה יש לי שלושה מדסים בשבוע ובחופשים יש לי אימונים צבאיים (ניווט,מסעות מטווחים וכו'..).
בפנימייה אני מחוייב לרוץ 10 לפחות וגם יהיה לי בוחן חובל בי"ב ככה שמבחינת סיבולת אני מסודר.
ההתלבטות שלי היא האם להתאמן בבריכה או שללכת לחד"כ.
מה אתה ממליץ?
סקוואט לא יעזור לך בגיבוש ...
בגיבוש לא מחפשים כושר גופני ולא מחפשים כוח, מחפשים לראות דברים אחרים (לא לוותר, לעזור לאחרים גם שלך קשה, חשיבה במצבי לחץ, סדרי עדיפויות וכו'...).. הכושר חשוב בשביל שזה לא יהיה מה שימנע ממך לבצע את הדברים שכתבתי בסוגריים...
ואני אומר את זה בתור אחד שעזר באיזה גיבוש ויודע מה מחפשים...

ואם אתה מחפש כושר ספציפי (שחייה לצורך העניין), תתאמן באותו מקצוע. כלומר - תשחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית