הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[דיון] פגיעת שמיעה מאוזניות?

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
כמו רוב המתאמנים אני מאמין שהשקעתם באייפוד ובאזניות לא פחות מאבקות חלבון,
אין כמו אימון עם שירים מקפיצים שמרעילים אותך לפני כל סט,
אבל נשאלת השאלה, האם זה פוגע לנו בשמיעה?
מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה של פגיעה בשמיעה כתוצאה ממוזיקה בווליום גבוהה באזניות?

~ אני שואל את זה כי קבוע אחרי אימון אני מרגיש שאני שומע פחות טוב למשך שעה בערך,
אבל אני לא יודע אם זה בגלל שבשעה לפני כן שמעתי מוסיקה רצוף או שמא אני פוגע לעצמי באמת בשמיעה.

דיון מהנה risus

באמת נושא מעניין, קניתי אוזניות חדשות לא מזמן והסאונד היה כל כך חזק שלא היתי עובר את ה70%, ועכשיו כבר על פול ווליום ברגיל...
מצד שני אני שומע כמו תמיד ולא רואה שינוי בשמיעה

• פותח/ת השרשור
באמת נושא מעניין, קניתי אוזניות חדשות לא מזמן והסאונד היה כל כך חזק שלא היתי עובר את ה70%, ועכשיו כבר על פול ווליום ברגיל...
מצד שני אני שומע כמו תמיד ולא רואה שינוי בשמיעה

גם לא אחרי שעה רצופה?

קורה לי המון אני לא כול כך זוכר איפו ראיתי את הכתבה הזו אבל כשאגיע הבית אני יערוך את ההודעה עם ההסבר המלא שראיתי בעיקרון לכול עוצמת וליום יש זמן סביר שלא גורם נזק מעבר לזמן הזה נוצר נזק לטווח הארוך כמובן יש עוד מספר פרמטרים אני יחפש ויפרסם לכם את הכתבה

• פותח/ת השרשור
קורה לי המון אני לא כול כך זוכר איפו ראיתי את הכתבה הזו אבל כשאגיע הבית אני יערוך את ההודעה עם ההסבר המלא שראיתי בעיקרון לכול עוצמת וליום יש זמן סביר שלא גורם נזק מעבר לזמן הזה נוצר נזק לטווח הארוך כמובן יש עוד מספר פרמטרים אני יחפש ויפרסם לכם את הכתבה

ממש מעניין אותי ואני רואה שלא פירסמת, האמ האמ 193ek

http://www.hadassah.org.il/medical-care/clinics/אודיולוגיה/אוכלוסיות-בסיכון-גבוה/חשיפה-לרעש.aspx

יש טבלה ששל רף דציבלים מותר בשמיעה רצופה למטה
תסתכלו על החברה שייצרה את האוזניות שלכם כדי לראות מה הDB המקסימלי, לפי זה תדעו עד כמה זה יכול להזיק אם בכלל

מעולה 😃
לנושא:
הייתי ממליץ לך לקנות אוזניות איכותיות, אם כבר אז להשקיע 😃

סליחה שחכתי לגמרי ימים קצת עמוסים,אני רואה שפירסמו כאן למעלה משהו דומה ,דרך אגב אני יכול להמליץ לך על האוזניות של
Dr.Dre PowerBeats הן מדהימות סאונד מצויין עמידות לא נופלות במהלך האימון ויפות אני זוכר שהיה בבאג מבצע עליהם 400 ש"ח לדעתי שוות כול שקל

סליחה שחכתי לגמרי ימים קצת עמוסים,אני רואה שפירסמו כאן למעלה משהו דומה ,דרך אגב אני יכול להמליץ לך על האוזניות של
Dr.Dre PowerBeats הן מדהימות סאונד מצויין עמידות לא נופלות במהלך האימון ויפות אני זוכר שהיה בבאג מבצע עליהם 400 ש"ח לדעתי שוות כול שקל

ביטס זה זבל יקר.
אתה משלם על המותג ועל איך שהן נראות,לא על איכות הסאונד.
אפשר לקנות אוזניות הרבה יותר טובות בהרבה פחות כסף.

ביטס זה זבל יקר.
אתה משלם על המותג ועל איך שהן נראות,לא על איכות הסאונד.
אפשר לקנות אוזניות הרבה יותר טובות בהרבה פחות כסף.

אבל אתה לא יכול להגיד שלא שומעים בהם טוב !
הם נוחות, טובות. הם שוות את הכסף..

לא שומעים בהם טוב ביכלל.. הבאס כלכך חזק ומעצבן.. לקנות ביטס זה כמו לעשות את התוכנית אימונים שמאמן רגיל יתן לך במכון. מאחר ואתם קוראים ומתעניינים בזה הרבה אתם יודעים שהתוכנית של "לעשות סיבוב על כל המכשירים , 15 חזרות הכל" זה זבל מוחלט.
אז בידיוק כמו האנשים התמימים האלה במכון אתם נופלים על פירסום ועל מה שדוחפים לכם בעולם האוזניות.
אז תעשו קצת מחקר באינטרנט כמו שהייתם עושים על כל דבר שאתם מתעניינים בו באינטרנט.
יש אוזניות הרבה יותר איכותיות הרבה יותר זולות מביטס. SHURE או SENHNHEISER או SONY ועוד מלא אחרות הן חברות עם שם אמיתי.
למכון אגב יש אחלה אוזניות של SENNHEISER שעשו בייחד עם ADIDAS בשם CX680 הן לא נופלות והן בלי קשת .. עשו אותן בדרך מאוד נוחה וכזאת שלא יפלו.

קשה להסביר לבנאדם שעד היום שמע מוזיקה מהרמקולים באוטו.. או מהסמארט פון עם אוזניות שקיבל עם הסמארטפון את ההבדל שאוזניות איכותיות יכולות לעשות.. אותו בנאדם קונה ביטס כי זה מפורסם טוב, הוא מתלהב מהבאס החזק.. הוא נהנה כי כן.. ביטס הרבה יותר טובות מאוזניות רגילות שמקבלים עם הסמארטפון או הרמקולים של המחשב. אז דיימינו לכם שביטס בעולם האוזניות שווה לזבל. לא כולם ילכו ויקנו אוזניות ב1500 שקל... ולא כולם צריכים... אני קניתי דגם של חברה טובה.. לא ביטס. ולא מתחרט לרגע.. חוויה אחרת לגמריי אתם שומעים דברים שלא הייתם שומעים עם אוזניות זולות.

נערך לאחרונה:
אם כבר גלשתם לנושא, אולי תתנו דגמים לאוזניות טובות במחיר סביר. לי זה יעזור מאוד

אם כבר גלשתם לנושא, אולי תתנו דגמים לאוזניות טובות במחיר סביר. לי זה יעזור מאוד
ממליץ מניסיון אישי על SHURE SE 215 למי שמוכן קצת להשקיע, ו AKG K350 למי שמוכן להשקיע פחות, IN EAR מצוינות.

לא שומעים בהם טוב ביכלל.. הבאס כלכך חזק ומעצבן.. לקנות ביטס זה כמו לעשות את התוכנית אימונים שמאמן רגיל יתן לך במכון. מאחר ואתם קוראים ומתעניינים בזה הרבה אתם יודעים שהתוכנית של "לעשות סיבוב על כל המכשירים , 15 חזרות הכל" זה זבל מוחלט.
אז בידיוק כמו האנשים התמימים האלה במכון אתם נופלים על פירסום ועל מה שדוחפים לכם בעולם האוזניות.
אז תעשו קצת מחקר באינטרנט כמו שהייתם עושים על כל דבר שאתם מתעניינים בו באינטרנט.
יש אוזניות הרבה יותר איכותיות הרבה יותר זולות מביטס. SHURE או SENHNHEISER או SONY ועוד מלא אחרות הן חברות עם שם אמיתי.
למכון אגב יש אחלה אוזניות של SENNHEISER שעשו בייחד עם ADIDAS בשם CX680 הן לא נופלות והן בלי קשת .. עשו אותן בדרך מאוד נוחה וכזאת שלא יפלו.

קשה להסביר לבנאדם שעד היום שמע מוזיקה מהרמקולים באוטו.. או מהסמארט פון עם אוזניות שקיבל עם הסמארטפון את ההבדל שאוזניות איכותיות יכולות לעשות.. אותו בנאדם קונה ביטס כי זה מפורסם טוב, הוא מתלהב מהבאס החזק.. הוא נהנה כי כן.. ביטס הרבה יותר טובות מאוזניות רגילות שמקבלים עם הסמארטפון או הרמקולים של המחשב. אז דיימינו לכם שביטס בעולם האוזניות שווה לזבל. לא כולם ילכו ויקנו אוזניות ב1500 שקל... ולא כולם צריכים... אני קניתי דגם של חברה טובה.. לא ביטס. ולא מתחרט לרגע.. חוויה אחרת לגמריי אתם שומעים דברים שלא הייתם שומעים עם אוזניות זולות.

אני ממש לא מסכים איתך אחי יש לי טיפה ידע במוזיקה ואני אומר לך שאוזניות של ביטס בין היותר טובות שפגשתי איכותיות מאוד מבחינת הסאונד כמובן שתמיד יש יותר טוב ואני מאמין שגם יש יותר טוב במחיר נמוך יותר אבל האוזניות שלהם מספקות סאונד מעולה עיצוב מושלם וכמובן שזה גם המותג שילוב שעולה קצת יותר אבל שווה את ההשקעה לדעתי כי העיצוב של האוזניה לפחות לי חשוב , דרך אגב אני הייתי מתקלט על עם אוזניות של פיוניר HDJ2000S ,HDJ500-w ועם הדגם של Sennheiser Adidas ואני יכול להגיד לך שהביטס לא הרבה מתחתם.

מי שממליץ על השור 250 ממש לא מבין :/
גם לי היו אותם ואני עכשיו משתמש בisport, הבדלים הרבה הרבה יותר גדולים יחסית לאוזניות שאמורות להתחרות אחת בשניה. האיכות טובה יותר, נוחה יותר, עמידה יותר ( השור כבר הקלקלו לי אחרי כמה חודשים כי החוט התעקם יותר מדי כשאתה מלפף סביב האוזן). שמעתי טוב איתן אבל זה היה סיוט להשתמש בהן. מונסטר בל הדרך!

ביטס חרא של אוזניות באס מוגזם ויש חוסר בווקליות, לא שוות את המחיר שדורשים.

אם כבר כל כך גלשתם מהנושא.. מחר אני קונה sennheiser HD 439 הציעו לי את הHD 429 (הייתי בחנות נגמר לו ה439 אבל לא רציתי כי נידלקתי על ה439 בגלל הנוחות יש לציין שלא מדדתי את ה429.. ההבדל ביניהן גדול?) יש משהו יותר משתלם בתקציב של 500+-?

אני ממש לא מסכים איתך אחי יש לי טיפה ידע במוזיקה ואני אומר לך שאוזניות של ביטס בין היותר טובות שפגשתי איכותיות מאוד מבחינת הסאונד כמובן שתמיד יש יותר טוב ואני מאמין שגם יש יותר טוב במחיר נמוך יותר אבל האוזניות שלהם מספקות סאונד מעולה עיצוב מושלם וכמובן שזה גם המותג שילוב שעולה קצת יותר אבל שווה את ההשקעה לדעתי כי העיצוב של האוזניה לפחות לי חשוב , דרך אגב אני הייתי מתקלט על עם אוזניות של פיוניר HDJ2000S ,HDJ500-w ועם הדגם של Sennheiser Adidas ואני יכול להגיד לך שהביטס לא הרבה מתחתם.
לא עברתי על כל דגמי הביטס אז לא יכול להגיד על כולם... פיונר גם לא חזק בעולם האוזניות.. יש לו איזה דגם או שניים סבבה אבל אף אחד לא מדבר עליהם... מה שכתבתי לא הייתה רק דעתי.. זה משו שכולם בעולם הAUDIOPHILE חושבים.. ביטס שווה לזבל בתחום הזה..
אבל מבחינת עיצוב בהחלט עשו אותן טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית