Meelectronics M6 אם מדובר על אוזניות לאימונים.אם כבר גלשתם לנושא, אולי תתנו דגמים לאוזניות טובות במחיר סביר. לי זה יעזור מאוד
יש לך גם Soundmagic E10.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Meelectronics M6 אם מדובר על אוזניות לאימונים.אם כבר גלשתם לנושא, אולי תתנו דגמים לאוזניות טובות במחיר סביר. לי זה יעזור מאוד
Jerry Harvey Audio JH13Pro FreqPhase ($1099)תציעו לי אוזניות הכי טובות שיש בשוק. מעדיף in ear ולא הקשת האלה.. אני קונה אותן מארצות הברית.
נכון.. אבל עם אוזניות שיתנו עטימות טובה יותר נגד רעשים מבחוץ + עושות כמה שפחות HISS כזה באוזן , תוכל לשמוע מוזיקה בווליום נמוך יותר בלי שתרגיש תצורך להוסיף עוד ווליום ביגלל רעשים מסביב. ביגלל זה עם מחפשים לקנות אוזניות באינטרנט או קונים עוזניות IN-EAR שאי אפשר ממש לנסות אותן בחנות לפני זה.. מומלץ לקרוא קצת ביקורות באינטרנט ולראות שאנשים מרוצים ושלא כואב להם ללבוש אותם לאורך זמן ולא מפריע באוזן וכו...הנושא קצת מוזר לי,ברור ששמיעה בווליום גבוה מ90 דציבלים פוגע בשמיעה לאורך זמן,יש המון מאמרים בנושא,אני אישית לא יכול בלי מוזיקה בפול ווליום באימונים אבל זה לא באמת משנה איכות האוזניות שלך,בווליום מסויים השמיעה תיפגע,נקודה.