הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[דיון] פגיעת שמיעה מאוזניות?

בדקתי עכשיו והאוזניות IN EAR שלי של AKG מגיעות ל121 דציבלים.. אני משתמש באייפון לפעמים על שיא הווליום זה אומר שאני מגיע למקסימום הדציבלים של האוזניות? 121?

תציעו לי אוזניות הכי טובות שיש בשוק.
מעדיף in ear ולא הקשת האלה..

אני קונה אותן מארצות הברית.

תציעו לי אוזניות הכי טובות שיש בשוק. מעדיף in ear ולא הקשת האלה.. אני קונה אותן מארצות הברית.
Jerry Harvey Audio JH13Pro FreqPhase ($1099)
Westone ES5 ($950)
Unique Melody Miracle ($950)
Heir Audio 8.A ($1299)

חח סתם... אלו באמת יקרות. אל תשאל פה... אוזניות בוחרים לא רק לפי חברה או דגם שנחשב טוב.. אוזניות קונים גם לפי טעם המוזיקה שלך.
יש כל מני אוזניות עם מעפיינים שונים.. חלק יתעימו יותר לרוק.. חלק לקלאסי וכו.. אתה יכול לקנות אוזניות פצצה אבל לגלות שעם המוזיקה שאתה אוהב הן לא ממש הולכות טוב.

הנושא קצת מוזר לי,ברור ששמיעה בווליום גבוה מ90 דציבלים פוגע בשמיעה לאורך זמן,יש המון מאמרים בנושא,אני אישית לא יכול בלי מוזיקה בפול ווליום באימונים אבל זה לא באמת משנה איכות האוזניות שלך,בווליום מסויים השמיעה תיפגע,נקודה.

הנושא קצת מוזר לי,ברור ששמיעה בווליום גבוה מ90 דציבלים פוגע בשמיעה לאורך זמן,יש המון מאמרים בנושא,אני אישית לא יכול בלי מוזיקה בפול ווליום באימונים אבל זה לא באמת משנה איכות האוזניות שלך,בווליום מסויים השמיעה תיפגע,נקודה.
נכון.. אבל עם אוזניות שיתנו עטימות טובה יותר נגד רעשים מבחוץ + עושות כמה שפחות HISS כזה באוזן , תוכל לשמוע מוזיקה בווליום נמוך יותר בלי שתרגיש תצורך להוסיף עוד ווליום ביגלל רעשים מסביב. ביגלל זה עם מחפשים לקנות אוזניות באינטרנט או קונים עוזניות IN-EAR שאי אפשר ממש לנסות אותן בחנות לפני זה.. מומלץ לקרוא קצת ביקורות באינטרנט ולראות שאנשים מרוצים ושלא כואב להם ללבוש אותם לאורך זמן ולא מפריע באוזן וכו...

כן גם נכון אבל הנטייה הטבעית שלנו כולל שלי לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה מסף השמע הלא פגיע.הרגלנו את עצמנו,מוזיקה של מסיבות,הופעות,השמיעה שלנו כבר ניפגעה וממשיכה להיפגע,נקווה שבעוד כמה שנים טובות לא נצטרך כולנו ללמוד את שפת הסימנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית