הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ואז מה

DanielDadon

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
יש לי בעיה בן 14
פעם הייתי שמן היחס גובה משקל שלי היה אותו דבר בשנה האחרונה הרזתי ל
גובה 1.61 משקל 56
בחודשיים האחרונים הרזתי עוד ועליתי בגובה ל יחס
1.66 משקל 51
לקחו אותי למוסד להפרעות אכילה ואמרו לי לעלות במשקל
זה הרס לי את כל התוכניות לחיטוב עד מינימום וקוביות
הדיאטנית נתנה לי תפריט עלייה במשקל האם זה טוב או מוגזם אני מנסה לעלות במסה ואז חיטוב ארוך
בוקר/קפה חלב 3% / דגנים חלב 3% /טוסט גבינה צהובה

צהריים חזה עוף 200גרם עם 3 כפות טחינה חצי צלחת פחמימות וסלט עם כף שמן זית

אחהצ חטיף אנרגיה עם יוגורט 3%

ערב ביצה /3 פרוסות לחם עם חצי קופסה סקי/חצי אבוקדו 4 כפות טחינה עם ירקות

אז תגידו לי זה מוגזם או לו אני מנסה לרדת לקוביות אבל הם אומרים לי שאסור כי זה פוגע לי בגובה וירדתי יותר מדי
אז מה לעשות מסה ואז חיטוב?

אתה שוקל פחות מחצי ממני.

מסה מטורפת, לא סתם מסה.

אתה שוקל פחות מחצי ממני.

מסה מטורפת, לא סתם מסה.
הוא היה המון זמן על גירעון קלורי, וכנראה מאד גדול. צריכים לתת לו לאזן את חילוף החומרים, קודם שבועיים נייטרלי ואז מסה לדעתי.

תקרא את זה:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אחרי שקראת והבנת הכל, תתחיל שבועיים על נייטרלי, ואולי אפילו שלושה (עדיף שלושה).
תעשה מסה עם SS עד איזור 18% שומן, תחטב ותראה קוביות.
כרגע אין לך מסה בכלל, לא יראו אצלך קוביות בשום מצב.
קודם כל תצבור שריר ואז תעשה חיטוב לאן שבא לך ויראו קוביות.

אני אומר קח את כל הבית דחוף לשייקר ותשתה 51 קילו שקלתי שנולדתי מה אתה גנוב ?

!!תרגעו הילד בן 14,
כמו שאמרו פה תעשה מסה תעלה במשקל, לפחות 10 ק"ג, אני גם גובהה בגיל הזה אז בכלל יהיה לך פוש רציני.

אתה שוקל פחות מחצי ממני.

מסה מטורפת, לא סתם מסה.

הוא גם חצי בגיל.

תנסה לעקוב אחרי התפריט של הדיאטנית ותראה אם אתה עולה במשקל לאחר שבוע, אם לא אז תוסיף אוכל.

הוא גם חצי בגיל.

תנסה לעקוב אחרי התפריט של הדיאטנית ותראה אם אתה עולה במשקל לאחר שבוע, אם לא אז תוסיף אוכל.

גם בגיל 12 לא שקלתי 51 ק"ג.
אני לא אומר שהוא צריך לשקול 100, אבל 51 ק"ג? אשתי שוקלת יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע שאני רזה אבל פשוט עשיתי חיטוב חזק מ60קילו אבל עכשיו אומרים לי לעשות מסה אז להביא לדיאטנית את המאמר או שפשוט לאכול מה שהיא אומרת

לא, אבל לצחוק על ננס בן 14 שהוא שוקל חצי ממך זו הטרלה.

ממש לא צחקתי עליו, אני אף פעם לא אצחק על איך שבנאדם נראה, שוקל או כמה שהוא מרים.
רק רציתי להראות לו את חומרת המצב.

ממש לא צחקתי עליו, אני אף פעם לא אצחק על איך שבנאדם נראה, שוקל או כמה שהוא מרים.
רק רציתי להראות לו את חומרת המצב.

אני מבין אבל מבחינתי השורה- אתה שוקל פחות מחצי ממני- מיותרת. אין שום טעם להשוות בינך לבינו. גם אני שוקל פי 6 מילד בגן, את מי זה מעניין?

אני מבין אבל מבחינתי השורה- אתה שוקל פחות מחצי ממני- מיותרת. אין שום טעם להשוות בינך לבינו. גם אני שוקל פי 6 מילד בגן, את מי זה מעניין?

שהוא בן 14, לא ילד בגן. במשקל כזה המילה "חיטוב" לא צריכה לעלות על זיו שפתיו.

לא נראה לי שהוא נפגע מההערה שלי, DanielDadon - תקן אותי אם אני טועה.

שהוא בן 14, לא ילד בגן. במשקל כזה המילה "חיטוב" לא צריכה לעלות על זיו שפתיו.

לא נראה לי שהוא נפגע מההערה שלי, DanielDadon - תקן אותי אם אני טועה.

חחחחח אתה פשוט ענק! לבקשת הצ'וציות פה, שלא נעים להן לשמוע את הויכוח הזה אני אעצור אותו כאן. הכל בשביל הצ'וציות בכל זאת.

• פותח/ת השרשור
לא לא נפגעתי אני יודע שאני לא במצב הכי טוב אני פשוט שואל יעוץ אני יודע שאני חייב מסה
אבל תגידו לי אם התפריט הזה טוב

לא לא נפגעתי אני יודע שאני לא במצב הכי טוב אני פשוט שואל יעוץ אני יודע שאני חייב מסה
אבל תגידו לי אם התפריט הזה טוב

אוח השלג נתן לך את הלינק למעלה, והעצה שהוא נתן טובה. אתה מתאמן? יש לך מנוי לחד"כ?

• פותח/ת השרשור
כן בטח שאני מתאמן שלוש פעמיים בשבוע בחדר כושר
אבל השאלה אם התפריט טוב למסה

כן אני יודע שאני רזה אבל פשוט עשיתי חיטוב חזק מ60קילו אבל עכשיו אומרים לי לעשות מסה אז להביא לדיאטנית את המאמר או שפשוט לאכול מה שהיא אומרת
אל תאכל לפי תפריט שלה, ואל תראה לה את המאמר (אם היא בכלל תתייחס לזה היא תפקפק בזה).

אוח השלג נתן לך את הלינק למעלה, והעצה שהוא נתן טובה. אתה מתאמן? יש לך מנוי לחד"כ?

193ek
כן בטח שאני מתאמן שלוש פעמיים בשבוע בחדר כושר
אבל השאלה אם התפריט טוב למסה
וכאן המשך התגובה-
התפריט לא מתאים, מעט מדי אוכל.
תקרא את המאמר ותאכל לפי הנייטרלי כמו שרשמתי שבועיים-שלושה, זה אמור לסדר לך כמה שאפשר את חילוף החומרים.
אחרי זה אתה צריך לעשות מסה עם מאזן קלורי חיובי שמתחיל מ-300 מעל הנייטרלי (קשה לי להאמין שחילוף החומרים יסתדר אחרי שלושה שבועות, אז בשביל לא לקבל ריבאונד של שומן תתחיל נמוך, אולי אפילו פלוס של 100-200 בשבועיים הראשונים) ועולה לאט לאט.
את התפריט תבנה בעצמך, יש לך שם הסבר איך לבנות.
אתה יכול להיעזר בתפריטים שכאן וכאן, פשוט תבדוק במאמר ועם מחשבון כמה אתה צריך מבחינה קלורית (נייטרלי, מעל נייטרלי, כמה מעל הנייטרלי וכמה כל זה יוצא וכו') ותבסס את התפריט ע"פ התפריטים ששם. אתה יכול לעשות התאמות בתפריט כדי להתאים את זה לעצמך, רק תוודא שהערכים יוצאים פחות או יותר זהים.
אם נגיד אתה צריך 1750 קלוריות, ובמאמר לחיטוב יש לך 1650 ו-1850, זה הכי קרוב.
אתה יכול להוריד 100 קלוריות מהתפריט של ה-1850, או להוסיף 100 ל-1650.
אני מעריך שאתה מבין את הנקודה 😃
ועצה נוספת- תוכנית אימונים שתתאים לך תהיה SS, גם עליה יש מאמר בפורטל המאמרים תחת הלשונית "תוכניות אימונים". המאמר נקרא STARTING STRENGTH - שאלות ותשובות.
הוא ארוך, ולכן תקרא לפי הסדר הזה:
I
II
VI
VII
VIII
III
IV
V
פרק I הוא הראשון לפי הסדר הזה ופרק V הוא האחרון.
אחרי שתקרא לגמרי את פרק VIII תוכל להתחיל בתוכנית, אבל תמשיך לקרוא את השאר.
תקח לעצמך שבוע שבו תקרא לאט לאט את התוכנית- לא יותר מדי שלא תשכח הכל ולא מעט מדי כי אתה צריך להתחיל את התוכנית.
תלמד את הטכניקה מיוטיוב ותעלה לפורום סרטוני טכניקה לקבל ביקורת.
בהצלחה, אם יש שאלות תשאל 😃

• פותח/ת השרשור
לגבי התוכנית אני כבר עושה AB אבל לגבי מה שאמרתה זה קצת קשה לי כי מחייבים אותי להיות עם התפריט הזה
ועוד נשארה לי כרס מפעם שלא הספקתי להוריד ואז אני לא יכול לעשות ניטראלי
מה יקרה אם אני לא יעשה? מחייבים אותי להישאר עם התפריט של הדיאטני

Back
למעלה תחתית