הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ואז מה

לגבי התוכנית אני כבר עושה AB אבל לגבי מה שאמרתה זה קצת קשה לי כי מחייבים אותי להיות עם התפריט הזה
ועוד נשארה לי כרס מפעם שלא הספקתי להוריד ואז אני לא יכול לעשות ניטראלי
מה יקרה אם אני לא יעשה? מחייבים אותי להישאר עם התפריט של הדיאטני
תגיד להורים שלך שבתפריט הזה יש יותר קלוריות מאצל הדיאטנית.
אתה יכול להראות להם השוואה שלהם במחשבון תזונה כמו foodsdictionary.co.il
התפריט של הדיאטנית אם כבר יכול לפגוע לך בגדילה, סתם תפריט דפוק.
וה-AB ככול הנראה לא טובה כי אני מבין שמאמן במכון נתן לך אותה.
תעשה SS, היא תהיה עדיפה בהרבה.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע אבל בערך כמה קלוריות יש בתפריט של הדיאטנית אני פשוט לא יודע ממש לחשב את העלייה במסה אני יודע לחשב גרמים אבל אז לחלק את זה לאוכל זה קשה אני לא מבין מה גרוע ב AB אבל אני יעשה SS ואני מקווה שאני לא יעלה בשומן כמו פעם בגלל המאזן החיובי

אצל הדיאטנית יש לך 1280 קלוריות, אתה צריך 1775-1850 קלוריות.
זה גירעון מאד גדול, וזה לא פחות גרוע מלהמשיך כמו שעשית עד עכשיו.
ואין מה לעשות, גם עם AB תעלה בשומן, צריכים לעלות בשומן ובסופו של דבר עושים חיטוב ורואים את השריר שהעלית.
בשביל קוביות תצטרך לצבור שריר, לא יעזור לך לא לאכול כלום כי אין לך שריר שיתן לך את הקוביות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה אבל מוזר שהיא אומרת שהמקום הזה זה מצויין והם מבינים הכל אז לבקש ממנה להוסיף אוכל אבל מה איזה אבות מזון חלבון פחמימה שומן?
ולהמשיך עם AB זה בסדר נכון?

אוקיי תודה אבל מוזר שהיא אומרת שהמקום הזה זה מצויין והם מבינים הכל אז לבקש ממנה להוסיף אוכל אבל מה איזה אבות מזון חלבון פחמימה שומן?
ולהמשיך עם AB זה בסדר נכון?
בעיקר להוסיף חלבון, עוד משהו כמו 500-450 קלוריות מחלבון (עוד 100-125 גרם חלבון), אבל היא כנראה לא תתן לך, אז פשוט תאכל בשושו עוד כמה דברים.
אתה יכול לעשות ככה:
סלט טונה גדול עם קופסה וחצי של טונה, קופסת קוטג' 3% (אפשר גם 5%) ופרוסת גבינה צהובה 28% של עמק.
זה אמור להביא לך בערך 90-100 גרם חלבון.
ובנוגע לתוכנית-
עד שלא ראיתי אותה אי אפשר לבקר אותה.

• פותח/ת השרשור
תוכנית AB שלוש פעמים בשבוע יום ראשון בשבוע חזה פרפר/חזה במכשיר דחיפה/12 שכיבות סמיכה שלוש סט יד קדמית במכשיר יד יד ושתי ידיים ואז משקולות x3

יום שני גב/יד אחורית פול עליון הורדת מוט לחזה והורדת מוט לעורף/חתירה במכשיר
יד אחורית עם חבל מוט ומוט אחר

יום שלישי כתפיים/רגליים

הרמת משקולות מהצדדים /הרמת מוטות במכשיר
רגליים דחיפה במכשיר הרמת משקל בישיבה במכשיר

תוכנית AB שלוש פעמים בשבוע יום ראשון בשבוע חזה פרפר/חזה במכשיר דחיפה/12 שכיבות סמיכה שלוש סט יד קדמית במכשיר יד יד ושתי ידיים ואז משקולות x3

יום שני גב/יד אחורית פול עליון הורדת מוט לחזה והורדת מוט לעורף/חתירה במכשיר
יד אחורית עם חבל מוט ומוט אחר

יום שלישי כתפיים/רגליים

הרמת משקולות מהצדדים /הרמת מוטות במכשיר
רגליים דחיפה במכשיר הרמת משקל בישיבה במכשיר
קודם כל זו ABC.
דבר שני, חוץ מזה ש-ABC זה ממש לא בשבילך התוכנית גרועה.
תעבור ל-SS.

Back
למעלה תחתית