הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Walden Farms - כמה זמן מספיק ?

• פותח/ת השרשור Heavy
  • פורסם בתאריך

Heavy

משתמש מתחיל
178
43
נק' מוניטין:
78
178
43
אני מתכוון להזמין היום רטבים של WALDEN FARMS השאלה היא לכמה זמן בערך מספיק בקבוק שלהם ( 360ml ) בשימש סביר ?

אני שואל את מי שכבר היה לו .

ד"א 30 שקל לבקבוק זה יקר ?

30 זה המון
אבל אם זה 360 ML זה לא הרבה.. אני הייתי עם 200ML וזה תלוי בטעם, יש רטבים שתשים על כל אוכל ויש כאלה שתשים רק עלחזה עוף.. יכול להספיק לך לשבועיים-חודש לדעתי.
בקבוק של 200ML עולה באתר שלהם קרוב ל20 שקל

• פותח/ת השרשור
30 זה המון
אבל אם זה 360 ML זה לא הרבה.. אני הייתי עם 200ML וזה תלוי בטעם, יש רטבים שתשים על כל אוכל ויש כאלה שתשים רק עלחזה עוף.. יכול להספיק לך לשבועיים-חודש לדעתי.
בקבוק של 200ML עולה באתר שלהם קרוב ל20 שקל

האתר שלהם לא שולח לישראל , ואני מזמין אלף האיים ואין אותו בארץ בכלל למה 30 זה יקר ? זה הכי זול שמצאתי

אז זה הקטע 30 שקל הכי זול וזה עוד ל6 בקבוקים :sporty074:( 30 שקל לבקבוק )
30 זה הרבה, אתה מזמין מהיבואן אל תשכח! זה אמור להיות יותר זול מחנות בארץ, בארץ זה עולה 24-27 לבקבוק
החנויות טבע מפסיקות לייבא ?
כן אחי הייתי אתמול ב3 חנויות עשיתי וואחד נסיעה בסוף קניתי רוטב אחר.. דיברתי עם האחראית אמרה לי שהפסיקו לייבא לארץ :/

• פותח/ת השרשור
אלף האיים ממש ממש גועל נפש , ריח של חומצה איך שקניתי זרקתי

אלף האיים בשבילי זה הרוטב הכי טעים בעולםםם
30 זה הרבה, אתה מזמין מהיבואן אל תשכח! זה אמור להיות יותר זול מחנות בארץ, בארץ זה עולה 24-27 לבקבוק

כן אחי הייתי אתמול ב3 חנויות עשיתי וואחד נסיעה בסוף קניתי רוטב אחר.. דיברתי עם האחראית אמרה לי שהפסיקו לייבא לארץ :/

זה לא היבואן ובכללי זה 12 שקל אבל משלוח עולה יותר מכל המוצרים ביחד

שאלה קצת מוזרה... בנוסף שקשה להגדיר שימוש סביר.
אצלי שימוש סביר יכול להיות 4 פעמים ביום ולמישהו אחר יהיה פעם אחת ביום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית