הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך

Rhino

מושעה
3,940
3,418
נק' מוניטין:
11,056
3,940
3,418
בחודש וחצי האחרונים הלכתי לישון ב 1-2 בלילה והתעוררתי בערך ב 11-12 בבוקר
עכשיו השאלה שלי היא: אם הייתי הולך לישון נגיד ב 10, ומתעורר ב 8 בערך, השינה הייתה יותר אפקטיבית?
זה משנה מתי הולכים לישון, כל עוד מקבלים את שעות השינה הנדרשות?

לפי דעתי זה שטויות , פשוט להרגיל את הגוף לישון באותם שעות , עובדה שבאזורים אחרים בעולם השעה אחרת באותו זמן , אם תתרגל לישון ב 3 ולקום ב 11 כל יום אז זה יהיה טוב (התרגלות לזה לוקחת כמה ימים)

אני לא מכיר תשובה חד משמעית, ולא נראה לי שיש כזאת. אני יכול להעיד שאני וכל המשפחה שלי מתפקדים הרבה יותר טוב בלילה - כלומר כשאנחנו ישנים ביום. אני מקרה אפילו יותר מוקצן במשפחה שלי. אני יכול להעיד שבתקופות הקשות של האימונים שלי יש הבדל משמעותי מאוד בביצועים שאני משיג באימונים ככל שהם מתאחרים יותר - ולכן אני תמיד משתדל שיתקיימו כמה שיותר מאוחר, במסגרת האפשר.

הורמון המלטונין מופרש כאשר מתחיל להחשיך(ההורמון שגורם לך להיות עייף ולהירדם) ומגיע לשיא שלו בשעות הערב המאוחרות
חוץ מקושי נוסף להירדם מאוחר יותר לא נראה לי שזה משפיע על משהו יש לי בעיות שינה כרוניות (מחזור שינה דחוי כמו ג'ט לג רק תמידי) ועכשיו בקיץ אני הולך לישון מאוד מאוחר בלילה וזה לא פוגע לי בהתאוששות..

פעם דיברו על GH וחושך מוחלט, לא ראיתי משהו מחקרי על זה אבל וגם אפשר לישון בחושך מחולט בתוך היום.
אני לא ישן יותר מ6 וחצי שעות בלילה (ושעת שינה מ6-7 בערב) ואני מחזיק בסדר בנתיים (פולטיים ג'וב+אימונים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית