עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח זה היה נטו שומן מה שהלך שם.לפעמים אפילו מומלץ לדבר הזה קוראים העמסה תאכל מינימום שומן ומקסימום פחמימה באותה ארוחה.
אתה יכול לקרוא על העמסות בפורטל lbs
לא נכון , בהעמסות של 24- שעות יש עדיפות לפחמימות פשוטות ובעלות אינדקס גלוקמי גבוה .ו
על כל פנים העמסה מתייחסת לפחמימות מורכבות ואיכותיות,
מי אמר שמתכוונים לפחמימות מורכבות?חחחח זה היה נטו שומן מה שהלך שם.
והכמות הייתה עצומה. זה לא היה סתם העמסה, זה היה פיטום
על כל פנים העמסה מתייחסת לפחמימות מורכבות ואיכותיות, לא לציפס
כמה אתה שוקל שאתה מחטב עם 2500 קלוריות ?אפשר להישתולל ולדפוק ארוחה גדולה בחיטוב גם פעם בשבועייים ..קשה כל הזמן לאכול אוכל "בריא" ולהיות במאזן קלוריות שלילי...
אני גם בחיטוב של 2500קלוריות..ופעם בשבוע דופק ארוחה...לאפה שווארמה או פיצה
מטורףאם כבר מדברים אל ארוחת שחיתות מה דעתכם על זה ? אני בחיטוב כבר 7 חודש ממש בסוף
הורדתי 8-9 קג והולך טוב
כמובן שזה הקינוח והמנה העיקרית לא צלמתי שהיא טורטיות עם פרגיות ובשר טחון סלט אבוקדו וסלט קטן לצערי לא הצלחתי לחסל את הכל והבטן שלי התפוצצה ורציתי עוד לאכל . לצערי אי אפשר לעשות 2 ארוחות שחיתות אחת אחרי השני ח. ומי שחושב שזה יותר מדי אז מניסיון שלי עד היום המשכתי לרדת ולא הייתה עצירה ואני כבר על 8 אחוז והתחלתי עם 12. יש כאלה אולי יגידו זה יותר מדי זמן אבל אני בעד זה .
צפה בקובץ המצורף 11995
שמתי לב לחלב 1% :vomit:light weight - אחרי הצ'יט הזה עבר שבועיים נייטרלי ועליתי רק קילו מאז ...
![]()