עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את זה אף אחד לא אומר לי. זה בטח בגלל שאני לא עושה סקוואט 😃.בגיל 60 אתה תהיה על כיסא גלגלים ...
האמת שזה תגובה לדדליפטאת זה אף אחד לא אומר לי. זה בטח בגלל שאני לא עושה סקוואט 😃
סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות. הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי. כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד. אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...
אתה מודע לזה שבתנועה אתה לא יכול לבודד שריר? גם בשמינית תנועה אותם שרירים יעבדו?סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.
הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי.
כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד.
אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...
אתה מודע לזה שזה כל העניין באשכול הזה??אתה מודע לזה שבתנועה אתה לא יכול לבודד שריר? גם בשמינית תנועה אותם שרירים יעבדו?
תקרא שוב את התגובה שלואתה מודע לזה שזה כל העניין באשכול הזה??
אני לא רואה מה הבעיה במשפט הראשון?הכל אמיתי:
״אני עושה חיטוב ואז מתחיל מאסה נקיה״
״באימוני משקולות גם מורידים באחוזי השומן וגם מוסיפים במסה (לא מדובר על מתחילים)״
״בלי גלוטומין בחיטוב אתה שורף שריר״
מסה נקיה? בלי שומן?אני לא רואה מה הבעיה במשפט הראשון?
הרבה אנשים אחרי תקופה של אימונים נכנסים למסה עם פלוס קלורי קטן מאוד, בד''כ דוגמני פיטנס, כדי לעלות בכמה שפחות שומןמסה נקיה? בלי שומן?
אבל אחרי הכל עולים בשומן = מסה היא לא נקיה משומן, ז״א לא תעלה רק שריר.הרבה אנשים אחרי תקופה של אימונים נכנסים למסה עם פלוס קלורי קטן מאוד, בד''כ דוגמני פיטנס, כדי לעלות בכמה שפחות שומן
צודק טעות שלי...תקרא שוב את התגובה שלו