הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עילאיים ומתנשאים

אתה עושה 5 חזרות ואתה בחיטוב???
איזה ליצן...

התרגילים האלה עוצרים את הגדילה שלך ילד
גבהתי 20 ס"מ (12 במכון ואיזה 15-16 בכללי מגיל 13 אבל החלפתי קידומת מ6X ל80 אז הגזמתי קצת) מאז שהתחלתי.....
סבבה אבל יכולת להיות 2 מטר בינתיים ועכשיו אתה סתם גמד בגלל זה..
:dead::facepalm::penguin::banghead::bored::infomilies041-79:

סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות. הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי. כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד. אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...
סתם שתדע שיש סיבה טובה לעבוד חצאים ברמות גבוהות.
הבסיס חייב להיות סקוואט מלא, אבל זה עניין של כיווץ מקסימלי.
כל שלב בתנועה יש שריר אחר שבכיווץ מקסימלי- יש שרירים בחצי הם בכיווץ מקסימלי, יש ברבע, יש במקביל וכו', וכל המטרה של חצאי חזרות הוא לתת דגש לשרירים מסויימים בכך שאתה מתמקד בשריר אחד.
אבל שוב, זה ברמות גבוהות + הבסיס חייב להיות סקוואט מלא וכבד, וזה משהו שלא עושים 99% מהאנשים...
אתה מודע לזה שבתנועה אתה לא יכול לבודד שריר? גם בשמינית תנועה אותם שרירים יעבדו?

הכל אמיתי:
״אני עושה חיטוב ואז מתחיל מאסה נקיה״
״באימוני משקולות גם מורידים באחוזי השומן וגם מוסיפים במסה (לא מדובר על מתחילים)״
״בלי גלוטומין בחיטוב אתה שורף שריר״

"למה אתה מרעיל את עצמך עם כל החלבונים האלה ?" "פוואר ליפטינג זה לאנשים חסרי ביטחון עצמי שרוצים להרשים את כולם עם המשקלים שהם מרימים" (אמר לי בילדר והלך להעמיס עוד 4 פלטות ענקיות של 10 קילו למכשיר של הלחיצת רגליים.)

הכל אמיתי:
״אני עושה חיטוב ואז מתחיל מאסה נקיה״
״באימוני משקולות גם מורידים באחוזי השומן וגם מוסיפים במסה (לא מדובר על מתחילים)״
״בלי גלוטומין בחיטוב אתה שורף שריר״
אני לא רואה מה הבעיה במשפט הראשון?

עחי, אני פיטנס, אני רוצה גוף כמו של ג'ף סייד, שהוא טבעי.

ליפטרים עילאיים ומתנשאים
אתה יכול להתעסק עם הבייספס שלך כמה שאתה רוצה אבל אתה עדיין גיי
לא אכפת לי איך אתה נראה אתה בכל זאת אפס חלש
קירק קרווסקי עילאי ומתנשא

תעבירו ל0:30 אם אין לכם כח

הרבה אנשים אחרי תקופה של אימונים נכנסים למסה עם פלוס קלורי קטן מאוד, בד''כ דוגמני פיטנס, כדי לעלות בכמה שפחות שומן
אבל אחרי הכל עולים בשומן = מסה היא לא נקיה משומן, ז״א לא תעלה רק שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית