הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים עילאיים ומתנשאים

"למה אתה לא קונה אבקת חלבון?
אתה לא תגדל ככה"

" אני הוסמכתי ללימוד בוינגייט, אתה סתם ילד שחושב שזה טוב לעשות סקוואט עם נעליים שטוחות ובעצם לא מבין שהוא הורס לעצמו את הגב"

במכון הקודם משהו כמו 5 אנשים נכנסו בין הסטים שלי ושל חבר שלי (כל פעם מישהו מהם התחלף. כל פעם 2 איתנו), אבל כשאנחנו ביקשנו? לא.
אלה שלא נותנים להיכנס בין הסטים הם הכי גרועים
כמובן שזו פונקציה של אוכלוסייה, אבל חלק מהיצורים האלה אני כבר "חינכתי". בחדר כושר שלי יש רק 10 פלטות של 20, ואני היחיד שעובד כבד (יש עוד כמה שעובדים עד ~120 קילו). אין לי בעייה לעבוד עם כולם ביחד מבחינת פלטות ומוטות, ממש לא בעייה מבחינתי - בין הסטים שלי מי שמבקש תמיד מקבל 100% מהציוד שאני משתמש בו. אבל במידה ומישהו לא מתנהג אלי ככה אני אורב לו. ופעם הבאה שיש לי על המוט 6-8 פלטות ושאר הפלטות במכון תפוסות, הוא פשוט לא מקבל ממני. ואז הוא לומד 😃

בחדר כושר הרוב יצורים שתקוע להם משהו בתחת והם חושבים שהם איזה מייקל פלפס שהם חייבים את ה37.31 שניות מנוחה שלהם ושכל החדר כושר יעמוד לרשותם, בציפייה לסופר סט שלהם עם ה27.49 שניות מנוחה. הם לומדים, אבל לפעמים בדרך הקשה.

בדיוק הסברתי לחברה שלי איך לעמוד בסקוואט (רגליים ב-30 מעלות..) ואחד תיקן אותי שהרגליים צריכות לפנות קדימה(ללא זווית) אמרתי לו שזה סוג שונה של סקוואט והוא אמר לי בחזרה:
"אוקי, פשוט עברתי קורס מדריכים אז.."(עם החיוך הכי מתנשא שיש)
היה תענוג לענות לו.

באותו יום המנהל של המכון (שאליו הגעתי כדי לתדרך את חברה שלי בתרגילים מורכבים) שמע אותי אומר לפקידת קבלה שאני לא יכול להתאמן שם כי אין כלוב או ראק נורמלי וחלק גדול מהאימון שלי הוא בעזרתו(חברה שלי הייתה צריכה שירימו לה את המוט לגב כל פעם), בתגובה הוא אמר לי:
"סלח לי אבל זה ממש פלצנות"

איייי קשה לי לפעמים

בדיוק הסברתי לחברה שלי איך לעמוד בסקוואט (רגליים ב-30 מעלות..) ואחד תיקן אותי שהרגליים צריכות לפנות קדימה(ללא זווית) אמרתי לו שזה סוג שונה של סקוואט והוא אמר לי בחזרה:
"אוקי, פשוט עברתי קורס מדריכים אז.."(עם החיוך הכי מתנשא שיש)
היה תענוג לענות לו.

באותו יום המנהל של המכון (שאליו הגעתי כדי לתדרך את חברה שלי בתרגילים מורכבים) שמע אותי אומר לפקידת קבלה שאני לא יכול להתאמן שם כי אין כלוב או ראק נורמלי וחלק גדול מהאימון שלי הוא בעזרתו(חברה שלי הייתה צריכה שירימו לה את המוט לגב כל פעם), בתגובה הוא אמר לי:
"סלח לי אבל זה ממש פלצנות"

איייי קשה לי לפעמים
מה אתה מתלונן גם יש לך חברה וגם יש לך חברה שעושה סקוואטים. בזה שסיפרת את זה איבדת כל זכות להתלונן על כל דבר מהעולם הזה

200 קילו סקוואט זה יפה אבל כמה אתה קופץ דאבל אנדר? (קרוספיטרים מתנשאים...)

גם לי היה משהו דומה עם מישהו שאמר לי אחרי 3RM בסקוואט שהמשקל מאוד יפה אבל השאלה החשובה היא כמה אני עושה בשלושה סטים של שמונה חזרות כשאני נח 45 שניות בין כל סט.

גם לי היה משהו דומה עם מישהו שאמר לי אחרי 3RM בסקוואט שהמשקל מאוד יפה אבל השאלה החשובה היא כמה אני עושה בשלושה סטים של שמונה חזרות כשאני נח 45 שניות בין כל סט.

זה היה בילדר בטח , לא קרוספיטר. קרוספיטרים עובדים או לחזרות נמוכות (1-5) או לחזרות מאד גבוהות בתוך מטקונים

זה היה בילדר בטח , לא קרוספיטר. קרוספיטרים עובדים או לחזרות נמוכות (1-5) או לחזרות מאד גבוהות בתוך מטקונים
נכנס איתי ״קרוספיטר״ בסקוואט ואמר לי תוך כדי ״עזוב אותך כוח.. קרוספיט לחזרות גבוהות זה הכוח האמיתי״ ואז הוא נכנס לסט עם פחות מחצי מהמשקל שהרמתי + טכניקה פח ועוד לא התקרב לשבור מקביל.

התשובה: הרבה יותר ממך.

נכנס איתי ״קרוספיטר״ בסקוואט ואמר לי תוך כדי ״עזוב אותך כוח.. קרוספיט לחזרות גבוהות זה הכוח האמיתי״ ואז הוא נכנס לסט עם פחות מחצי מהמשקל שהרמתי + טכניקה פח ועוד לא התקרב לשבור מקביל.

התשובה: הרבה יותר ממך.

אמרת בדיוק "קרוספיטר..."

כן, בילדר כמובן.
החבר'ה של קרוספיט שיצא לי להכיר דווקא מאוד נחמדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית