עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנשים שחושבים שהעדיפות בגישה למכשירים צריכה להקבע לפי המשקל שאתה מרים.הרגע הזה ששני הראקים במכון תפוסים על יד שני אנשים שאתה עושה סקאווט עם יותר משקל משניהם ביחד
אנשים שחושבים שהעדיפות בגישה למכשירים צריכה להקבע לפי המשקל שאתה מרים.
זה היה הזוי.תקשיב לי אם תאכל נגיד 60 גרם חלבון ישר זה יזרוק 30 החוצה אתה לא מבין??
בגיל 38 אי אפשר להיות שרירי כי אין gh
@DannyG היה עד.
רוסי שרירי מסביר למישהו למה הוא לא גודל....
אם הירידה היא על המאמן לא היית צריך להוסיף את המישפט של החיטובמישהו עושה כפיפות בטן ומחזיק פלטה של 15 קילו מאחורי הצוואר והמדריך בא אילו ושואל:
מה הטמרה שלך?
הוא: חיטוב
זה על שניהםאם הירידה היא על המאמן לא היית צריך להוסיף את המישפט של החיטוב
אם הירידה על המתאמן אז לא הבנתי
למה אי אפשר לעשות בטן עם 15 קילו כשאתה בחיטוב?זה על שניהם
אין בעיה עם זה , הוא אמר שהוא עושה את זה בכדי להתחטב אם לא הבנתלמה אי אפשר לעשות בטן עם 15 קילו כשאתה בחיטוב?
הרגע הזה ששני הראקים במכון תפוסים על יד שני אנשים שאתה עושה סקאווט עם יותר משקל משניהם ביחד
צודקאני לא ממש מבין מה הburned הזה אומר, אבל למיטב הבנתי אתה לא צוחק עלי אלא צוחק איתי, אני צודק?
Burned זה כמו קטל אותך, זיין אותך, הראה לך מה זה וכו'.אני לא ממש מבין מה הburned הזה אומר, אבל למיטב הבנתי אתה לא צוחק עלי אלא צוחק איתי, אני צודק?
אוף לא הבנתם אותי לא התכוונתי שאני עושה משקלים גבוהים(כי אני לא) דיברתי על אנשים שעושים סקוואט עם 25 קילו רק בשביל לסמן וי על אימון רגליים ולחזור לפמפם בייספאנשים שחושבים שהעדיפות בגישה למכשירים צריכה להקבע לפי המשקל שאתה מרים.
אל תיקח את התגובה שלי קשה, היא נכתבה ברוח טובה ומשועשעת.אוף לא הבנתם אותי לא התכוונתי שאני עושה משקלים גבוהים(כי אני לא) דיברתי על אנשים שעושים סקוואט עם 25 קילו רק בשביל לסמן וי על אימון רגליים ולחזור לפמפם בייספ