עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טקסס מת'וד היא ככל הנראה התוכנית הכי אידיאלית לאנשים במצבך.קודם כל תודה רבה,הטקסס לפי מה שאני יודע זה abc שלושה אימונים בשבוע.
אני מעוניין בתוכנית ל5 פעמים בשבוע,חשבתי על abcde,לא יודע כמה שה אפקטיבי בשבילי
זה ישמע מצחיק אבל קשה לי להגיע רק 3 פעמים למכון,זאת כבר שגרה שלי עם האשה.טקסס מת'וד היא ככל הנראה התוכנית הכי אידיאלית לאנשים במצבך.
למה אתה רוצה דווקא 5 פעמים בשבוע?
אתה לא ברמה כזו שאתה צריך לפצל את הסטרס ל5 ימים בשבוע על מנת להתקדם. אני לא מכיר משהו בסגנון של מה שאתה מחפש. טקסס מת'וד מבחינת תוצאות ככל הנראה תהיה הכי אידיאלית מכל האפשרויות האחרות.זה ישמע מצחיק אבל קשה לי להגיע רק 3 פעמים למכון,זאת כבר שגרה שלי עם האשה.
מעדיף משהו ל5 ימים שיאתגר אותי.
תודה רבה על העזרה
זה ישמע מצחיק אבל קשה לי להגיע רק 3 פעמים למכון,זאת כבר שגרה שלי עם האשה.
מעדיף משהו ל5 ימים שיאתגר אותי.
תודה רבה על העזרה
תודה רבה ,איפה אני יכול למצוא עוד פרטים על 5 פעמים בשבוע של סטאר?מצבך טוב, אשתי עושה פרצופים על 3 פעמים בשבוע.
יש וריאציה של סטאר עם 5 פעמים בשבוע שמתוארת בPPFST, עם שלושה ימים כבדים, אחד בינוני ואחד התאוששות. אתה יכול גם לקחת את טקסס ולפצל את יום הנפח לשני אימונים עוקבים ככה שיהיו לך 4 אימונים בשבוע.
5/3/1 היא קצת איטית אבל אם לעלות 2.5 ק"ג בבנץ' בחודש נשמע לך טוב אתה יכול לנסות אותה עם 4 אימונים בשבוע.