הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

אני מסתכל על הסקוואט מזוית של שופט, אם אני באופן אישית לא צריך לעצור את הסרטון כדי לראות אם אני שובר - זה העומק שאני שואף אליו.

אגב נדב לגבי "לרדת עוד קצת"- אני פיזית לא יכול לרדת עוד קצת, הסטים הגבוהים יותר לא נבעו כי "פחדתי" או לא ירדתי "עד הסוף", אלא כי המוט היה קדימה וזה קיצץ לי מהעומק. אני יכול לרדת יותר עמוק עם פיסוק יותר צר אבל זה יקח לי מהכוח בוודאות וזה פשוט חבל. לא רואה שום צורך לרדת יותר מהסט שצילמתי.

אני מסתכל על הסקוואט מזוית של שופט, אם אני באופן אישית לא צריך לעצור את הסרטון כדי לראות אם אני שובר - זה העומק שאני שואף אליו.

אגב נדב לגבי "לרדת עוד קצת"- אני פיזית לא יכול לרדת עוד קצת, הסטים הגבוהים יותר לא נבעו כי "פחדתי" או לא ירדתי "עד הסוף", אלא כי המוט היה קדימה וזה קיצץ לי מהעומק. אני יכול לרדת יותר עמוק עם פיסוק יותר צר אבל זה יקח לי מהכוח בוודאות וזה פשוט חבל. לא רואה שום צורך לרדת יותר מהסט שצילמתי.

סבבה אם אתה אומר אתה יודע, לי אישית זה נראה גבולי- אבל אני לא שופט בפווארליפטינג סתם דעתי האישית

סבבה כל אחד רשאי להביע את דעתו. אני אגב, הייתי יותר מחמיר עם עצמי משאר האנשים (חלקם שופטים) שראו את ה220.

26.05
הייתי גמור אחרי הדדליפט, הכל הרגיש חורק, הפסקתי ב140
130 בנץ' עם עצירה, הרגיש סבבה לגמרי אבל לא מספיק בטוח בשביל לנסות 135.

27.05
סקוואט הרגיש כבר יותר טוב אבל עדיין לא 100%, טיפסתי ל212 שהרגיש קשה אבל חלק ויציב. שבוע שעבר במצב הזה (יומיים אחרי דדליפט) היה 208 שהרגיש אותו דבר.
בנץ' הגעתי ל132 עם עצירה שהיה קשה מאוד. יש כמה נקודות לשפר בטכניקה אבל לא נורא.
צ'ין אפס 3X10

אימון טוב.
SQ 223X1 PR
בנץ' ניסיתי אחיזה רחבה משמעותית יחסית, וואלה הלך מעולה. 130 עלה קל ויציב, 135 כשל אבל הרגשתי שזה היה מאוד קרוב ואולי בסיטואציה אחרת הייתי טוחן את זה. מה שהיה לי יותר חשוב - העצירות נראות בסרטון כמו עצירות ולא כמו משהו בכיוון.
פלאנק BWX2X1min

שמע, הרגת אותי מצחוק בסקוואט, סקוואט חזק ביותר, כמה אתה כבר שוקל?

היום בבוקר 91.0. חיטוב מאוד איטי למרות דיאטה שנחשבת "כאסח". שוקל לצאת לשבוע נורמלי.

לא הסתכלתי בתחילת בלוג, אבל מה היה המשקל ההתחלתי בתחילת התוכנית?
עד עכשיו נגעת בפחמימות?

מישהו צריך לדבר עם נוי אלוש שיעשה קליפ מרוכז של כל הדיבורים שלך בסקוואט. זה יהיה לפנתיאון.

ואו איזה התקדמות מטורפת , כל הכבוד ! מעריץ1

דרך אגב , אתה חושב שהעבודה עם פלטות קרוספיט (alalal או איך שלא קוראים לזה) יפגעו בך ביום התחרות ? מכיוון שהם נוחות מידי ? או שאתה לא מייחס לזה חשיבות?

נערך לאחרונה:

דרך אגב , אתה חושב שהעבודה עם פלטות קרוספיט (alalal או איך שלא קוראים לזה) יפגעו בך ביום התחרות ? מכיוון שהם נוחות מידי ? או שאתה לא מייחס לזה חשיבות?
מה זה אומר נוחות מדי ?

דרך אגב , אתה חושב שהעבודה עם פלטות קרוספיט (alalal או איך שלא קוראים לזה) יפגעו בך ביום התחרות ?
"נכשלתי בסקוואט כי הייתי רגיל לבאמפר פלייטס".
# תירוצים של פאוורליפטרים שכבר לא נשאר להם שום תירוץ אחר.

לא הסתכלתי בתחילת בלוג, אבל מה היה המשקל ההתחלתי בתחילת התוכנית?
עד עכשיו נגעת בפחמימות?

נכון. אני לא אוכל בכלל פחמימות (יש כמות מזערית מקוטג', ביצים, מלפפון חמוץ טחינה ושיט כזה, אבל בטוח בטוח זה רחוק מ50 גר' ליום) פעם בשבוע עושה העמסה. מבחינת הרגשה לא מפריע לי בכלל. מצד שני אני מתחטב מאוד לאט ביחס לבובל'ך (5 קילו בחודש, לרוב זה סביב 8~). התחלתי 95.7 היום בבוקר 90.6.

תודה רבה.
לגבי הפלטות - לא. באמפר פלייטס לא מוסיף לך משקל על המוט נקודה. אפשר לשחק בהשערות תיאורטית שבדדליפט המשקל יותר רחוק ממרכז המוט לכן הוא יותר מתעגל והניתוק מתבצע בגובה מעט יותר גבוה אבל זה כל כך זניח שמעייף אותי רק לחשוב על זה, וזה גם מוט לא גמיש (ROUGE) ואני גם לא מתקדם בדדליפט ככה שבכלל. אם הייתי עובד עם מוט דדליפט ובתחרות היה מוט רגיל - אז כן זה היה משפיע לרעה. בעקרון אני עובד גם עם פלטות רגילות 45 ליברה שיש ספק לגבי המשקל שלהן אבל אני לא בודק כי גם המשקל אצלינו במכון לא מכוייל מה שיצור סרטים מיותר, וגם יצא לי להתאמן במכונים אחרים וההבדלים בהרמות לא הצדיקו חשק מספיק. (היו כאן אנשים שבמכון אחר הרימו הרבה הרבה פחות ממה שהם רגילים).
בלי קשר אגב- רוב הפלטות שאני משתמש בסקוואט הן ה45 ליברות כי פשוט אין מקום עם פלטות קרוספיט (200 מקסימום). אימון 29.05-
הייתי גמור (ככל הנראה מ180X2 סקוואט מאוד רחב אתמול) לכן טיפסתי עד 140 כולה, הרגיש ממש מגעיל וחלש הכל.
בנץ' הייתה הפתעה לטובה - 130X2 עם עצירה (בלי חגורה ורצועות לא טרחתי להוציא אותן מהבית) - השוואת PR לדאבל עם עצירה. העצירות היו יותר ארוכות מהאימונים הרגילים, כי יותר נוח לי לעצור באחיזה רחבה.
קצת חתירות בהאמר.

אימון 30.05-
סקוואט הרגיש בסדר אבל עדיין לא 100%. רציתי לתת PR סולידי אבל קפצתי מעל הפופיק 205X3F, החזרה השניה הייתה קשה והרגשתי בסט ממש נפילת כוח בבור וחשבתי לטחון את השלילית אבל ככה או ככה זו הייתה דוגמא למה לא לעשות בתכנית הבובל'ך. הייתי צריך להסתפק בזוג. לא לוקח קשה.
בנץ' לעומת זאת הפתיע. סגרתי סוף סוף את השיא לסינגל עם עצירה - 135X1 השוואת PR לסינגל עם עצירהדווקא ה130 הרגיש לא הכי חלק ומהיר אבל החלטתי לנסות, וה135 הרגיש יותר קל משום מה. מאוד מאוד מרוצה ממש אפשר להגיד שהבובל'ך חזר, מאוד נוחה לי האחיזה הרחבה בניגוד גמור להגיון שהיה לי קודם (היה לי סבב קיוב חצי כוח עם אחיזה צרה יותר).

בנצ מעולה ! סיכוי גבוה שגם היית יכול לתת 137.5 אם לא היית מנסה 135

אימון טוב אבל שוב עם כשלים לצערי.
203 הרגיש טוב בסקוואט ואז נכשלתי עם 215 (אולי שאננות..) אחרי זה התלבטתי אם להכנס שוב והצלחתי פעם ראשונה בחיי בערך כניסה מוצלחת אחרי כשל. היה טיפטיפה גבוה אבל לא נורא איכשהו עף כמו טיל על מלא עצבים.
בנץ' הרגיש טוב אבל היה חסר לי מעט כוח כדי לתת PR יפה. 132X2F עם עצירה.
מתח רחב 2X12
פלאנק דקהX3

זה לא כל כך מעניין אבל האימון היה על בטן ריקה.
משקל גוף ירד קצת 89.8

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית