הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

עד שלשום הייתי בCARB NITE (בלי פחמימות, ערב אחד בשבוע מעמיסים). ירדתי 8 קילו בקצת פחות מחודשיים, זה נחשב סבבה אבל אני לרוב יורד את זה בחודש מנסיון עבר. אבל דיאטה מאוד קלה לדעתי.

עד שלשום הייתי בCARB NITE (בלי פחמימות, ערב אחד בשבוע מעמיסים). ירדתי 8 קילו בקצת פחות מחודשיים, זה נחשב סבבה אבל אני לרוב יורד את זה בחודש מנסיון עבר. אבל דיאטה מאוד קלה לדעתי.
מבסוט מתוצאת הדיאטה?

מאוד איטי, ועדיין לא סיימתי, אבל סה"כ סבבה נראה לי. דיאטה קלה זה כן.
כי במקור הדיאטה לא מיועדת לאנשים כמוך שיכולים לאכול כמויות של חלבון ושומן אלא לאנשים שרוב תפריטם מבוסס על פחמימה וארוחה של 50 גרם חלבון ו-30 גרם שומן גורמת להם לשובע מטורף

מאוד איטי? אני מנסה להזכר מתי הפעם האחרונה שהצלחתי לרדת 8 קג בחיטוב אם אני זוכר טוב עשית cbl , מה אתה חושב עליה?

מאוד איטי? אני מנסה להזכר מתי הפעם האחרונה שהצלחתי לרדת 8 קג בחיטוב אם אני זוכר טוב עשית cbl , מה אתה חושב עליה?

לפני כמה שנים ירדתי 16, מ90 ל74. אחוז שומן חד ספרתי אני מאמין.

לגבי CBL אני אגיד לך את הרשמים שלי-

פעם ראשונה ירדתי מ92-93 ל84.5, עשיתי באותו זמן 5/3/1 ודי נחלשתי ספציפית בסקוואט. קשה לי לקשר את זה לתזונה או לתוכנית. מה שבטוח לא התחזקתי.

פעם שניה התחלתי 95-96 ירדתי אשכרה אחרי ההכנה ל90-91 ואחרי שהתחלתי עם השגרה הגעתי ל93 באופן קבוע, מהר מאוד חזרתי ל95-96 אחרי שהפסקתי. גם כאן לא התחזקתי.

בפעם השניה ההעמסות היו קרובות יותר לספר (700~ גר' פחמימה), הייתי מאוד קפדן ולא פקששתי כמעט. בהעמסה הראשונה לא התקרבתי ל700 גר' פחמימה.

אני חושב שדווקא להיפרטרופיה CBL טובה, ככה לפחות זה הרגיש לי.
לגבי חיטוב - בת'כלס יש כאן 5-10 ליפטרים שעושים/עשו CBL ואף אחד לא הגיע לא.ש בינוני-נמוך.

באוסטרליה ניסיתי להריץ CBL עם פחמימה בכל לילה, וזה היה אסון גמור. עליתי מ84 ל95.

אני דווקא חושב שהקושי הגדול בCBL הוא דווקא ההעמסות, להגיע לכמויות כאלו עצומות של פחמימה זה אשכרה סבל ואתה לא באמת נהנה לדחוף זבל בכוח.

יצא לי בעברתי לעשות כל מיני חיטובים, לפחות 10. לרוב אני יורד מהר יחסית הייתי אומר פרק זמן ל8 קילו סביב חודש.

מה שלדעתי נוח בקארב נייט שלא צריך לשבור את הראש, ביצים, גבינות שמנות, בשר, דגים וזהו. תאכל כמה שבא לך מתי שבא לך. מה שמאוד מאוד מפתיע מי שלא מנוסה בדיאטה כמעט ללא פחמימות - אתה לא רעב. כמעט אף פעם. עכשיו חזרתי לפחמימות ופתאום חזר הרעב, אחרי שעתיים בום אתה רעב שוב. זה יכול להתאים לך כי בתזונה מסודרת לא הצלחת להחזיק.

העקרון שהנחה אותי לרדת מכל מיני דיאטות "מוזרות" הוא די פשוט. ברמה הגבוהה כל הליפטרים אוכלים נקי. בשר, ביצים, ש"ש, שמנים איכותיים, אורז, תפו"א, ירקות. אני מאמין שזו הדרך היחידה להגיע באמת רחוק בPL. אימונים מהיומיים האחרונים:
לא היה משהו מרגש מדי אז אוותר על הסרטונים:
24.06-
FS 90X3X5 - קליל, בלי חגורה
FS 117X3 סבבי.
טרייספס, פלאנק

25.06-
SQ 183, 143X3 w/ pause לוקח לאט לאט את החזרה למשקלים כבדים
DB BP 45X5 w/ pause שני ילדים מעצבנים התבכיינו על הורדת פלטות מהבנץ' ולא היה לי זמן למשהו אחר
KB SWINGS 24X10X15 כל דקה סט

העקרון שהנחה אותי לרדת מכל מיני דיאטות "מוזרות" הוא די פשוט. ברמה הגבוהה כל הליפטרים אוכלים נקי. בשר, ביצים, ש"ש, שמנים איכותיים, אורז, תפו"א, ירקות. אני מאמין שזו הדרך היחידה להגיע באמת רחוק בPL.
מה זה אומר דיאטות מוזרות, חוץ מCBL שמכריחה אותך לדחוף זבל ?

לגבי הקראב נייט, נשמע סבבה וגם מניסיון שהיה לי עם הפליאו לאיזה שבוע אני יודע שלא רעבים, אבל הפחד שלי מדיאטה כזאת, זה איבוד מסיבי של כוח.

אני זוכר שתוך שבוע לא הצלחתי לסגור דאבל עם הRM5 בדדליפט

מה ששי העלה אלו שני סטים ראשונים מתוך 190X5X5 - PR
השיא הקודם היה 186 לאותו נפח, על 5-7 קילו יותר מ.ג, ומוט טקסס. עכשיו על הדרך גם בחיטוב.
מאוד מרוצה. מה שקצת מוזר לי הסט השני יותר טוב טכנית אבל הרגיש יותר קשה. כנראה שיש יותר כוח בגב מאשר ברגליים.

באותו אימון היה גם 195 סקוואט, ו85 פרס.

בימים האחרונים שוב לא היה משהו מרתק. בקרוב אעלה משהו מרוכז.

מ.ג בבוקר - 87.5

0:53
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה אתה עושה נפח בדדליפט ?
הפסקת עם השיטה הבולגרית ?
השיטה הבולגרית מדברת בעיקר על סקוואט ובנץ'.
בשום מקום לא אומרים לעשות דדליפט כל יום.
היו כאלו שהמליצו כבד פעם בשבוע (1-5 חזרות), או פעם בשבועיים בשילוב עם מהירות.
היו כאלו שהמליצו 1-2 פעמים בשבוע דדליפט קל/מהיר 70-80 אחוז.

ניסיתי את הכבד - הלך ממש פח.

אז חזרתי לתבנית שהיא מניה בטוחה.
5X5 בחיטוב ?

חיפשתי במילון את ההגדרה של תירוצים אבל לא מצאתי, בטח משהו שקשור לזה.

על הדרך אני גם עושה אירובי כל יום (למרות שלאחרונה קצת מחפף).

עד לפני שבוע הייתי בלי פחמימות ב-כ-ל-ל. (כל התקופה של התכנית).

גם עכשיו אני על 150~ גר'.

על הדרך מ.ג - 86.9.
איך הלכו הסטים ה4 וה5? קשים?
היו בסדר גמור, סט חמישי הייתי גמור יותר מנטלית / אנרגטית, אבל עדיין היה רחוק מגריינד.
כל סט היה קצת סחרחורות אחרי והייתי צריך לשבת.

חיפשתי במילון את ההגדרה של תירוצים אבל לא מצאתי, בטח משהו שקשור לזה.

אני עשיתי בחיטוב 4X5 בסקוואט, אבל אני מתאמן פחות מתקדם גם
5X5 בדדליפט, כשאתה בשלב שאם כבר זה יתן התקדמות לכאורה צריך להיות בפלוס קלורי, לא מבין את הטעם

עובדות בשטח נוגדות את הטענה שלך, ירדתי במשקל, אני במינוס קלורי, ועשיתי אחלה התקדמות בדדליפט (בנפח).

עדכון מהימים האחרונים-
סקוואט עדיין מרגיש לי יחסית קשה, אין לי מושג למה. נתתי פעמיים 197 לא קלילים. עליתי לסינגל כבד עם רצועות 217 שהיה קשה מאוד. למחרת נתתי זוגות קלים 160,170,180 עם רצועות ועמידה רחבה - הרגיש טוב.
בנץ' הולך דווקא טוב, קבעתי PR מכון (מתלבט אם להחשיב) 137 עם פקודה, אבל התחת עלה מעט. צילמתי מהצד וכל החימום החל מ120 התחת עלה, אין לי הסבר חוץ מזה שהתחת שלי קטן בגלל הירידה במשקל והוא מתנתק מהספסל. ניסיתי היום מיקום רגליים רחב, לקח קצת זמן להתרגל אבל זה התבטא ב132 די נוח, התחת נשאר על הספסל. הרגיש טוב ואני מרוצה שעושה רושם שפתרתי את הבעיה בלי לבזב זמן מיותר. חבל כי הטכניקה עד עכשיו הרגישה לי ממש ממש מעולה.
חוצמזה כל מיני קשקושים כמו פלאנק טרייספס ובטן אבל זה העיקר. סרטון יעלה בקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית