הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

עשיתי את זה בזמנו. היה בסדר. לא הייתה התקדמות, אבל הכוח נשמר. אפילו הצלחתי להוסיף 5 קילו לסקוואט ולדדליפט.

אח שלנו אתה לא בעניינים, אני מריץ בולגרית כבר 4 חודשים, ירדתי 12 קילו מ.ג והוספתי יותר מזה על המוט.

סקוואט ללא ללא 204X1 PR
בנץ' 132X1, 135F - עדיין לא בכוח של לפני התחרות, אבל שברתי את שגרת ה130 וגם ה132 הרגיש טוב לכן העליתי.

כל מיני קשקושים בנוסף שלא מעניינים

אופיר אתה צריך לנסות ללכת כל יום על 132.5 , להתחמם לשם אל תעשה 130 זה מיתר בשבילך , כש132.5 ירגיש טוב תלך כל יום על 135 אחרת אתה תשאר לנצח ב130

130 FOREVER?
זה לא מה שיעשה את ההבדל, נראה שנחזור לעצמי בערך אז נוכל לשאוף ל132-135 כל יום נתון כמו לפני התחרות.

מ.ג 83.3
סקבט 193X2 PR
פלור פרס 115X3

אימון די טוב

סקבט 196X2 PR
בנץ' 132X1, 135F - היה די קרוב אבל הספוטר נגע, לא נראה לי שהיה לי. עדיין עדיף להגיע ל132 קבוע מאשר 130, טרנד חיובי.

כן. לרוב הבנץ' אחרי פרס (גם בPR) הולך מעולה. אימון מעולה
דדליפט 185X5X5 (השיא הוא 190 לנפח) היה קל מאוד, הרגיש טוב מאוד טכנית ויעיל.
סקבט 182X1 הייתי גמור (היה חשוב לי יותר להספיק את הדדליפט)
קצת דמבלים לחזה כדי ללחוץ משהו

בחיי שבחיים לא עשיתי דדליפט בכזה נפח
איך מרגיש בד"כ להתחשב בעובדה שיש לך 21 אימונים בשבוע?

קורה שראית שזה יותר מידי ויכול לפצוע אז לקחת צעד אחורה?

אני דדליפטר די חרא, גם טכנית וגם בכוח (באופן יחסי) יצא לי להתקע הרבה בתרגיל הזה וגם ללכת אחורה בכוח. לצורך השוואה בתחילת הבולגרית משכתי 203X2 ו212X1 קשים מאוד (לא גריינד מגעיל אבל עוד חזרה אולי בטנק).
בעבר עבד לי ה5X5 וגם עכשיו אני מרגיש מאוד מרוצה, גם את אופק זה קידם בדדליפט אחרי שתקופה ארוכה היה תקוע.

הרבה אנשים מפחדים מזה, או מתרצים למה לא, אבל אני לא עושה מה שבא לי או מה שכיף לי, אני עושה מה שאני צריך על מנת להתקדם.
טפו טפו לא חוויתי שום פציעה שקשורה לדדליפט, למחרת מרגישים קצת מפורקים אבל זה די צפוי.

מעבר לכך לדעתי התוכנית הבולגרית גורמת לך להתאושש במהירות מדהימה, ולנוח פחות בין סטים בין היתר. אל תשכחו שהתאמנתי יום לפני (אומנם FS אבל עדיין) והכל מרגיש טוב.

לגבי פציעות באופן כללי בתכנית הבולגרית - אמרתי את זה לכל מי שהתחיל, יש משהו שמוגד כ"כאב צף", בכל שלב בתכנית משהו יכאב לך ברמה מסויימת, צריך להיות עם היד על הדופק ולראות מה קורה בזמן באימון כי כמעט תמיד אחרי חימום הכאב עובר. הייתה לי תקופה של שבועיים~ אחרי השיא בלי רצועות לפני חודשיים~ שהרגשתי פח ולא הצלחתי גם לשחזר את השיא, ההאמס כאבו לי תמיד (לא דומס) ואז עשיתי שבוע קל וזה די עבר (למרות שעמדתי מעט רחב מדי מה שדי הוסיף להרגשה).

אימון אחרי יומיים מנוחה-
סקבט ללא ללא 186X3 - PR
בנץ' 132X1, 120X5 PR - הכל עצירות. לא ברור מאיפה הPR ב120. שיניתי קצת את הצורה שאני עוצר על החזה, מרגיש טוב. אימון טוב-
סקבט 206X1 PR
בנץ' 135X1 - סוף סוף חוזר למשקל הזה. הספוטר עזר משום מה בנעילה, אבל היה לי את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית