הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משוגע... מופרע... אבל חמוד... ואנחנו אוהבים אותו!!!

אימון פתיחת שבוע-
סקבט 207x1 - הייתי ממשיך ל212 אבל שכנעו אותי שזה היה גריינדר עצוב2. קורס קצת קדימה צריך לעבוד על זה.
בנץ' 137x1 עם פקודה. מאוד מרוצה, הרגיש מעולה.

כל מיני תרגילים עזר וקשקושים

אימון די טוב-
סקבט 210x1 - העומק מלא בכל הסטים סוף סוף, ולא הייתה קריסה קדימה. נכנסתי קצת עם רייג' ועלה טוב. נראה מה יהיה מחר.
בנץ' 130x1- הכי נמוך שלי מאז שהגעתי, היה עוד בקנה אבל הרגיש מיותר. לא נורא.

כל מיני תרגילי עזר וקשקושים

האמת שבימים האחרונים הוספתי גם בייספס סתם לראות אם זה תורם למשהו...
לא משעמם הבולגרית הזאת כבר? כמה שירים שברת מאז שהתחלת?

זו תוכנית שדי דומה לאימוני משקולנים... לעבוד כבד לסינגל לא יודע כמה משעמם זה.

מעבר לזה, אני לא בוחר תוכנית על פי עניין אלא על פי מה יקדם לי את הטוטאל. נכון לעכשיו אני מאוד מבסוט מהתוכנית אז הכל טוב. תרגילי עזר אני נותן לרוב-
מתח וריאציה מסויימת / חתירה כלשהי
יד אחורית כלשהי
קדמית לעיתים נדירות
בטן בצורה כלשהי אב וויל/פלאנק/ghr הפוך

כאשר מגוון ומבלבל עם משקלים וטווח חזרות 5-15.
משתדל לא לעבוד כבד מדי, אולי רק מתח. אימון בסדר-
סקבט 207x1
בנץ' 135x1

כנראה הסקבט הבאמת כבד האחרון לשבוע, מחר פרונט ומחרתיים דדליפט. בנתיים המשקלים לא משביעי רצון, אבל מצד שני שבוע שעבר העומק היה גבולי והטכניקה מקרטעת, השבוע זה תוקן.

הגיעו רהבאנד חדשים - מרגישים מעולה.

שמת בכוונה את הפרונט לפני הדדליפט ? שיהיה מעין "מנוחה" ?
ואם יש את האפשרות עדיף לעשות יום מנוחה או שמא סקוואט/פרונט סקוואט ממש קל לפני הנפח בדד ?

דניאל- כן, בכוונה אני עושה פרונט יום לפני דדליפט, כי יש מנוחה יחסית לאגן ולפוסטריור צ'יין, בנוסף לעבודה עם משקל נמוך באופן כללי, אני עושה סומו ככה שאלו תרגילים מאוד שונים.

ברמת העקרון אמורים לעשות סקוואט כבד כל יום, אבל אני עושה נפח בדדליפט ורוצה להגיע יחסית טרי. סקוואט קל יום לפני זו גם אופציה אבל אני אישית לא סוחט סקוואט רציני ביום של הדדליפט, וגם ביום-יומיים אחריו (מנוחה לרוב) ככה שחבל לי לשרוף לגמרי 4~ ימים בשבוע, מעדיף לדחוף שם פרונט.

אביב- כן, רהבאנד כחולות. אימון תרגילי עזר-
פרונט 115x3x8 - שיא
פרס 70x3x8 - אני חושב שגם שיא

הסטים היו מאוד קרובים לכשל, שבוע הבא מעלים משקל ומורידים לחמישיות.

לא עדכנתי כמה ימים -
דדליפט 197x5x5- שיא לנפח (סבב קודם נכשלתי במשקל הזה בחזרה האחרונה, ככל הנראה טכני), שבוע הבא 202.
בנץ' 130x2
------
סקבט 180x3 (גמור אחרי דדליפט)
בנץ' 135x1
------
היום הייתי ספוטר/לואדר בתחרות במכון, הצלחתי להשחיל סקבט 140 בהפסקה.

סיכום שבוע -
דדליפט הולך מעולה, יש עדיין בטנק, אופטימי להמשך. עבדתי אחרי האימון על מוביליטי וטכניקה עם טרנט האח, נראה איך זה יתורגם הלאה.
בנץ' סטטי יחסית, אבל עדיין בסדר, נראה מה יהיה שבוע הבא, שוקל לתת סמולוב קצר ולהמשיך בולגרית.
סקבט עדיין לא שם, אני מרגיש שמשהו מגביל אותי הטכניקה עדיין לא פיקס, יכול להיות בגלל נוקשות בבור, המוביליטי לדדליפט קשורה גם לזה, נראה אם זה יעזור.

מעלה לתלה, הסט הראשון היה מאוד קל.

נחכה ונראה מה יהיה בעצימות.

אימון פתיחת שבוע-
סקבט 212- חימום הרגיש טוב מהרגיל, ה212 היה גריינדר (וידאו יעלה בהמשך) המשקל נפל לי קצת קדימה בבור וכל העליה הקושי היה מהקוואדס, איטי כל הדרך. לאחר תיקונים והתייעצות עם טרנט האח הלכתי על 190x2 שהיה הרבה יותר טוב (דגש חזק על חזה למעלה ביציאה מהבור). הכי כבד שיצא לי לשפוף כאן עד היום, נראה מה יהיה בהמשך.

בנץ' - הלך מעולה, אך ספוטר קצת הרס לי 135 שהיה איטי מהצפוי, רציתי לתת 138, אבל לא היה בטחון, לבסוף עשיתי את המעשה הפחות חכם ונכשלתי עם 140 בלי עצירה (היה מאוד קרוב).

מתח יש מצב נתתי pr עם 40 לחמישיה.

הרבה מוביליטי בהדרכת טרנט האח.

יש לי חוסר גמישות / קשיחות / משהו במותן שמגביל אותי מאוד בסקוואט ובדדליפט, זאת הסיבה שהסומו שלי לא נראה 100% כמו סומו, ולמה אני קורס קדימה בסקוואט - אני לא מצליח לשבור מקביל בלי לקרוס עם הגב קדימה, נראה מה יהיה עם זה בהמשך, אם זה יסתדר אני מאוד אופטימי, אם לא - מנחם1.

יש לי חוסר גמישות / קשיחות / משהו במותן שמגביל אותי מאוד בסקוואט ובדדליפט, זאת הסיבה שהסומו שלי לא נראה 100% כמו סומו, ולמה אני קורס קדימה בסקוואט - אני לא מצליח לשבור מקביל בלי לקרוס עם הגב קדימה, נראה מה יהיה עם זה בהמשך, אם זה יסתדר אני מאוד אופטימי, אם לא - מנחם1.
תוכל לפרט בהמשך מה אתה בדיוק עושה עם החוסר גמישות באגן ? לאחרונה שמתי לב שגם אצלי יש בעיות גמישות באזור וזה ללא ספק מפריע מאוד.

אתה גם מסקביט עם הנעל של מארק בל?
איך היא בהשוואה לאולסטאר?
אני מסקביט מאוד מאוד צר ולא יודע עם כדאי נעל כזו או נעל אולימפית.

תיקון גמישות- יש לא מעט תרגילים, חשוב לציין שאצל כל אחד יש בעיה שונה שמגבילה אותו. אצלי אני מרגיש את החוסר גמישות אם אני לא טועה באיליו פסואס (מתחת ל"שניצלים") כלומר לא במפשעה.

לטענת טרנט האח יש כל מיני שרירים שיכולים להיות תפוסים ולוקח זמן למצוא אותם ולשחרר, לא בטוח שאפשר לבד.

מה שעזר לי באופן מצויין מאתמול להיום - סקוואט עם קטלבל ודחיפה של הברכיים החוצה, בנוסף לסקוואט מול קיר:

יש עוד כל מיני דברים שאני עושה, לא בטוח שיתאימו לך.

לפני:

אחרי:

האימון של היום היה-
סקבט 207 לסינגל, כל החימום החל ממוט בלבד היה פשוט "מושלם", השתדלתי לשפוף כמו מול קיר (שפפתי מדי פעם בין סטים) והסטים הרגישו הרבה יותר טוב. עדיין צריך לצבור בטחון עם הדרך הזאת, ובנוסף הרגשתי יחסית חלש היום, מצד שני הכל נראה הרבה יותר טוב מאיך שזה הרגיש.

בנץ' 138x1 עלה חלק מאוד. מבסוט. בכוונה שמתי חצי קילו יותר כדי לתת pr בסידני.

שמח מאוד מהאימון, הרגיש מעולה, מאמין שאני בדרך לתקופה טובה (למרות שצריך כבר לשים רצועות אוטוטו).

לאור מה שנכתב למעלה, דבר איתי/אופק מפ3ל, אתה יודע בקשר למה

תיקון גמישות- יש לא מעט תרגילים, חשוב לציין שאצל כל אחד יש בעיה שונה שמגבילה אותו. אצלי אני מרגיש את החוסר גמישות אם אני לא טועה באיליו פסואס (מתחת ל"שניצלים") כלומר לא במפשעה.

לטענת טרנט האח יש כל מיני שרירים שיכולים להיות תפוסים ולוקח זמן למצוא אותם ולשחרר, לא בטוח שאפשר לבד.

מה שעזר לי באופן מצויין מאתמול להיום - סקוואט עם קטלבל ודחיפה של הברכיים החוצה, בנוסף לסקוואט מול קיר:

יש עוד כל מיני דברים שאני עושה, לא בטוח שיתאימו לך.

לפני:

אחרי:

האימון של היום היה-
סקבט 207 לסינגל, כל החימום החל ממוט בלבד היה פשוט "מושלם", השתדלתי לשפוף כמו מול קיר (שפפתי מדי פעם בין סטים) והסטים הרגישו הרבה יותר טוב. עדיין צריך לצבור בטחון עם הדרך הזאת, ובנוסף הרגשתי יחסית חלש היום, מצד שני הכל נראה הרבה יותר טוב מאיך שזה הרגיש.

בנץ' 138x1 עלה חלק מאוד. מבסוט. בכוונה שמתי חצי קילו יותר כדי לתת pr בסידני.

שמח מאוד מהאימון, הרגיש מעולה, מאמין שאני בדרך לתקופה טובה (למרות שצריך כבר לשים רצועות אוטוטו).

תודה על כל ההסבר, אבל העניין הוא לא גמישות ודווקא שפשוט נוח לי להסקביט צר, מבחינת באונס וכל מאקסימלי שאני יכול לייצר זו העמידה בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית