ייעוץ בקשר לתוספים

StartingStrength

משתמש מתחיל
108
6
נק' מוניטין:
3
108
6
אני צריך עזרה בבחירת התוספים, אז החלטתי שאת זה אני קונה בטוח:

Dymatize ISO•100™ Hydrolyzed Whey Protein Isolate Cookies and Cream -- 5 lbs

אני צריך עזרה בבחירת החברה למולטי ויטמין, חשבתי על זה:

Optimum Nutrition Opti-Men™ -- 180 Tablets

בקשר לקריאטין, ראיתי את זה:

Dymatize Micronized Creatine -- 2.2 lbs

ואני צריך המלצה לקפאין וגם המלצה לאומגה 3, יש לי רק שאלה אם זה עושה ריח רע מהפה (ראיתי באיזה מקום).

האם כדאי קפאין כי זה לא הכי זול

תודה

נערך לאחרונה:
מולטי ויטמין: twinlab.
קפאין: prolab.
אומגה 3: לא משנה איזה, העיקר תיקח מינון נכון.
ובקשר לריח לא ידוע לי שזה עושה ריח אלא רק גרפסים.

• פותח/ת השרשור
אתה רגיש ללקטוז? למה ISO?

אם אתה לא רגיש ללקטוז איזו 100 ביזבוז כסף טהור

twinlab יותר משתלם מכל הבחינות כמולטי ויטמין

קראתי שהיא יותר טובה שיש בה יותר חלבון זה לא נכון?
והמוטי ויטמין הוא 100 אחוז יותר טוב?
יש גם הרבה סוגים איזה מהם לקנות של twinlab, והאם לקנות עוד תוסף כמו מגנזיום או אבץ (אבל רק אם כדאי)

נערך לאחרונה:
והמוטי ויטמין הוא 100 אחוז יותר טוב?
יש גם הרבה סוגים איזה מהם לקנות של twinlab, והאם לקנות עוד תוסף כמו מגנזיום או אבץ (אבל רק אם כדאי)
אין מושג כזה יותר טוב! יש מושג כזה יותר כדאי/משתלם/נוח!
אם תלך על twinlab או אופטימן או מותג אחר זה מהשיקולים הבאים:
1. בtwinlab לוקחים כדור אחד ליום בעוד אופטימן או מותגים אחרים לוקחים כמה ליום.
2. בtwinlab נגיד בחבילה יש 180 כדורים ז״א שזה מספיק ל180 יום במחיר ששילמת בעוד אופטימן או מותג אחר כל כדור נוסף שתיקח ליום מחסר לך מהחבילה ז״א שתשלם יותר לפעמים פי 2.
3. החסרון היחסי ואני מדגיש היחסי של twinlab הוא שתאלץ לתסף בעוד וויטמינים ומינרלים, אבל זה עדיין משתלם וגם נוח יותר.
שורה תחתונה: אתה צריך להחליט מה נוח לך ומה העדיפות אין כאן מושג של טוב יותר. בנוסף, על כל מצב לשאלתך תתסף במגנזיום ואבץ לפני השינה.

• פותח/ת השרשור
אין מושג כזה יותר טוב! יש מושג כזה יותר כדאי/משתלם/נוח! אם תלך על twinlab או אופטימן או מותג אחר זה מהשיקולים הבאים: 1. בtwinlab לוקחים כדור אחד ליום בעוד אופטימן או מותגים אחרים לוקחים כמה ליום. 2. בtwinlab נגיד בחבילה יש 180 כדורים ז״א שזה מספיק ל180 יום במחיר ששילמת בעוד אופטימן או מותג אחר כל כדור נוסף שתיקח ליום מחסר לך מהחבילה ז״א שתשלם יותר לפעמים פי 2. 3. החסרון היחסי ואני מדגיש היחסי של twinlab הוא שתאלץ לתסף בעוד וויטמינים ומינרלים, אבל זה עדיין משתלם וגם נוח יותר. שורה תחתונה: אתה צריך להחליט מה נוח לך ומה העדיפות אין כאן מושג של טוב יותר. בנוסף, על כל מצב לשאלתך תתסף במגנזיום ואבץ לפני השינה.

אחי יש שני סוגים לטווינלאב:
1) Twinlab Men's Ultra Daily
2) Twinlab Daily One Caps
איזה מהם לקחת?
ואפשר גם שמות של הויטמינים והמינרלים האחרים שאני יצטרך לקנות (אם תוכל להגיד לי איזה חברה הכי תשתלם).
וגבי מגנזיום ואבץ מזה עושה?

איזה מהם לקחת?
ואפשר גם שמות של הויטמינים והמינרלים האחרים שאני יצטרך לקנות (אם תוכל להגיד לי איזה חברה הכי תשתלם).
את האפשרות השנייה
vitamin c;d magnesium citrate ,zinc picolente.
אבץ ומגנזיום ביחד עזרו לי אישית לשרירים תפוסים/ ההתכוצויות שרירים פחתו בצורה משמעותית.
אל תקנה ISO 100.

אין מושג כזה יותר טוב! יש מושג כזה יותר כדאי/משתלם/נוח!
אם תלך על twinlab או אופטימן או מותג אחר זה מהשיקולים הבאים:
1. בtwinlab לוקחים כדור אחד ליום בעוד אופטימן או מותגים אחרים לוקחים כמה ליום.
2. בtwinlab נגיד בחבילה יש 180 כדורים ז״א שזה מספיק ל180 יום במחיר ששילמת בעוד אופטימן או מותג אחר כל כדור נוסף שתיקח ליום מחסר לך מהחבילה ז״א שתשלם יותר לפעמים פי 2.
3. החסרון היחסי ואני מדגיש היחסי של twinlab הוא שתאלץ לתסף בעוד וויטמינים ומינרלים, אבל זה עדיין משתלם וגם נוח יותר.
שורה תחתונה: אתה צריך להחליט מה נוח לך ומה העדיפות אין כאן מושג של טוב יותר. בנוסף, על כל מצב לשאלתך תתסף במגנזיום ואבץ לפני השינה.
בנוגע ל3, זה יקרה בכל מולטי ויטמין, אין מולטי ויטמין שעונה לחלוטין על כל הדרישות, בכל צריך לתחזק מהצד.

איזה מהם לקחת?
קח את 2. למה? כי ב2 יש לך כדור אחד ליום לקחת שמרוכז בו הכל.
מגנזיום ואבץ יכול עוזר להתכווצויות של השרירי, לי אישית המגנזיום עזר. בנוסף, ראיתי איזה מאמר שגם אבץ וגם ויטמין c עוזרים לדחיית קורטיזול (הורמון מסויים שמונע שינוע שומן).

• פותח/ת השרשור
את האפשרות השנייה vitamin c;d magnesium citrate ,zinc picolente. אבץ ומגנזיום ביחד עזרו לי אישית לשרירים תפוסים/ ההתכוצויות שרירים פחתו בצורה משמעותית. אל תקנה ISO 100.

קח את 2. למה? כי ב2 יש לך כדור אחד ליום לקחת שמרוכז בו הכל. מגנזיום ואבץ יכול עוזר להתכווצויות של השרירי, לי אישית המגנזיום עזר. בנוסף, ראיתי איזה מאמר שגם אבץ וגם ויטמין c עוזרים לדחיית קורטיזול (הורמון מסויים שמונע שינוע שומן).

יש לך איזה חברה מומלצת לכל שאר הויטמינים שאני צריך לקנות והאבץ והמגנזיום?

יש לך איזה חברה מומלצת לכל שאר הויטמינים שאני צריך לקנות והאבץ והמגנזיום?
לא כך כך משנה החברה, מה שמשנה זה שהויטמין c יהיה בשחרור מושהה (slow release). בויטמין c זה הדבר הכי חשוב! בנוסף אל תחפש מינונים גבוהים מידי למנה במידה והחלטת ללכת על הויטמין c הרגיל. כל השאר ממש לא משנה תחפש זול ושהמגנזיום יהיה ציטארט.

• פותח/ת השרשור

א כך כך משנה החברה, מה שמשנה זה שהויטמין c יהיה בשחרור מושהה (slow release). בויטמין c זה הדבר הכי חשוב! בנוסף אל תחפש מינונים גבוהים מידי למנה במידה והחלטת ללכת על הויטמין c הרגיל. כל השאר ממש לא משנה תחפש זול ושהמגנזיום יהיה ציטארט.

ומה עדיף קפאין או פרי וורק אווט? ושל איזה חברה?

קפאין, פרולאב.
לגבי הויטמינים, של חברת ויטה קוסט מעולים מבחינת מינונים ומחיר.

• פותח/ת השרשור
קפאין, פרולאב. לגבי הויטמינים, של חברת ויטה קוסט מעולים מבחינת מינונים ומחיר.

שמע יש לי שאלה אליך בקשר ל ss, ראיתי שכתבת במישהו באשכול אחד לעשות תחימום ושיש טבלה באקסל, אז הסתכלתי אבל יש שם משקלים מסוימים, אך אני משנה את זה לפי המשקל עבודה שלי?
ולגבי מנוחות כמה זמן בין הסטים ובין התרגילים?
ולגבי הקפאין לקחת את הרגיל או Advanced?
וויטמין d כמה IU לקחת

נערך לאחרונה:
שמע יש לי שאלה אליך בקשר ל ss, ראיתי שכתבת במישהו באשכול אחד לעשות תחימום ושיש טבלה באקסל, אז הסתכלתי אבל יש שם משקלים מסוימים, אך אני משנה את זה לפי המשקל עבודה שלי?
ולגבי מנוחות כמה זמן בין הסטים ובין התרגילים?
ולגבי הקפאין לקחת את הרגיל או Advanced?
וויטמין d כמה IU לקחת
בטבלה הראשונה עם הרקע האפור יש לך ריבועים צהובים, תלחץ פעמיים תציב את המשקלים שלך בליברות ותלחץ אנטר, זה אמור לעדכן את כל התוכנית ע"פ המשקלים שהצבת [צריך מייקרוסופט אופיס בשביל לכתוב שם].
מנוחות זה תלוי בך, חימומים ראשונים בדרך כלל אני לא נח יותר מידי, 15-30 שניות גג, זה מספיק להעמיס משקל ולקחת שלוק מהמים, כשהמשקל עולה ואתה מתקרב למשקל עבודה תנוח כמה שאתה צריך [בגבול הטוב, שלא תקרר ואז ידפק הסט], כשאתה מרגיש מוכן כנס לסט.
רגיל.
2000.

• פותח/ת השרשור
בטבלה הראשונה עם הרקע האפור יש לך ריבועים צהובים, תלחץ פעמיים תציב את המשקלים שלך בליברות ותלחץ אנטר, זה אמור לעדכן את כל התוכנית ע"פ המשקלים שהצבת [צריך מייקרוסופט אופיס בשביל לכתוב שם]. מנוחות זה תלוי בך, חימומים ראשונים בדרך כלל אני לא נח יותר מידי, 15-30 שניות גג, זה מספיק להעמיס משקל ולקחת שלוק מהמים, כשהמשקל עולה ואתה מתקרב למשקל עבודה תנוח כמה שאתה צריך [בגבול הטוב, שלא תקרר ואז ידפק הסט], כשאתה מרגיש מוכן כנס לסט. רגיל. 2000.

טוב תודה אחי אז אני ריך עכשיו שתגיד לי אם המוצרים שבחרתי טובים ואם הם יספיקו לחצי שנה (אם לא תגיד לי לקנות יותר):

Dymatize Elite - 5 lbs

Dymatize Micronized Creatine - 2.2 lbs

ProLab Caffeine -- 200 mg - 100 Tablets

Twinlab Daily One Caps™ without Iron -- 180 Capsules

Zinc Gluconate / Picolinate -- 50 mg - 180 Capsules

Vitamin C -- 1000 mg - 250 Capsules

Vitamin D3 (as Cholecalciferol) -- 2000 IU - 300 Capsules

לגבי המגנזיום אני צריך שתגיד לי איזה לקחת:

Magnesium -- 500 mg - 180 Capsules

או

Magnesium Citrate -- 400 mg - 120 Tablets

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית