הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תחרויות הרמות כח

• פותח/ת השרשור dudi
  • פורסם בתאריך

dudi

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
21
15
2
הזמנה לתחרות הרמת כח -06.07.12 בבת ים.jpg

שלום לכולם/ן
בחודש נובמבר ודצמבר יתקיימו תחרויות הרמת כח אחת בבתי ים ואחת בדימונה
מדובר באליפויות של ארגונים גדולים ומכובדים בתחום.
ראו קישורים רלוונטים ועם מי צריך ליצור קשר להירשם
בהצלחה
דודי
תחרות ראשונה בבת ים: ארגון G.P.C
http://www.powerliftingisrael.com/category/news/
תחרות שנייה בדימונה: ארגון 100%RAW
http://www.powerlifting.co.il/International-Challenge-2013-Invitation-Form.html
ראו קובץ הזמנה מצורף לתחרות הראשונה. לתחרות השנייה זה נמצא בקישור.

מסכים איתך בנושא הזה, אותי פשוט מכעיסה תופעת האיגודים בארץ(100% ו-GPC\WPC) שיוצרת תחושה שהם אחד נגד השני.

סורי, לא הבנתי אותך, בוקר קשה.
הבעייה פה היא לב100% RAW. הבעייה פה היא בGPC/WPC. גל הוא זה שהרים את הכפפה ותכלס גם קידם את כל עניין הפאוורליפטינג בארץ, ככה שזה לא הוגן לבוא עליו בטענות. מה גם שלהבדיל מי פעם שעברה שפירסמו פה תחרות של WPC הם הכפישו את התחרות של גל.

הבעייה פה היא לב100% RAW. הבעייה פה היא בGPC/WPC. גל הוא זה שהרים את הכפפה ותכלס גם קידם את כל עניין הפאוורליפטינג בארץ, ככה שזה לא הוגן לבוא עליו בטענות. מה גם שלהבדיל מי פעם שעברה שפירסמו פה תחרות של WPC הם הכפישו את התחרות של גל.
לא אמרתי שהבעיה היא באיגוד 100%, בגדול לא פייר המצב.
שוב גל קובע תחרות וGPC קובעים תחרות לאחר שבועיים, מה זה החרא הזה?

לא אמרתי שהבעיה היא באיגוד 100%, בגדול לא פייר המצב.
שוב גל קובע תחרות וGPC קובעים תחרות לאחר שבועיים, מה זה החרא הזה?
צודק זה באמת לא בסדר. אבל יש בזה יתרון שזה גורם ליותר חשיפה.
לדעתי צריכים להקים ארגון ארצי ושהסקוואט יהיה עם כלוב.
גם המחיר יכול להיות נמוך יותר, גם אין צורך במונוליפט, וגם יהיו המון אנשים שיוכלו להגיע.
יום יבוא ונקנה סטנדים של IPF.

Malanychev did 1035 and 6 days after - 1070
its not optimal but its possible if you want.
a lot of ppl do bench and then PL or the other way around.
same dan green did (maybe 2 weeks) IPF stands are cheaper then any monolift and also used as a bench, in dimona should be nice stands, lets be optimistic.

מבלי להיכנס לויכוח של מי צודק וכו״ :
אפשר וכדאי, ומי שאוהב את זה , יכול להתחרות בכמה שיותר תחרויות.
אני התחריתי בספטמבר שעבר באליפות עולם שבה תוך חמישה ימים עשיתי 3 תחרויות: פאוארליפטינג ללא ציוד, לחיצה עם ציוד ופאואר עם ציוד.
חודש אחכ במובמבר עשיתי את התחרות בראשון לציון-קרב 2 עם ציוד ושיפרתי את שני המקצועות. שבועיים אחכ עשיתי את דימונה, קרב 3 עם ציוד ושיפור ענק בתוצאה. במאי השנה עשיתי שוב במשך 5 ימים באליפות אירופה קרב 3 בלי, לחיצה עם, וקרב 3 עם ציוד.
עשרה יצים אחכ עשיתי באליפות אירופה של אירגון אחר קרב 3 עם ציוד.
אני לא סופרוומן. אני אוהבת את הפאוארליפוינג ואת הלהט והאקשן של התחרויות. אפשר ומומלץ להתחרות. גם אם לא משתפרים , צוברים נסיון וצוברים עבודה אינטנסיבית תחת לחץ.
יום מוצלח ותחרויות מוצלחות לכולם. והעיקר- לא לפחד ולהשתתף!

The question is what do you prefer to lift more times or more wright? I would say it is not "the more the merrier" you have to progress and 4+ meets in a year, with proper preparation is damaging the progress, unless you take shitload of drugs and you progress anyway and recover from anything.

לא בהכרח. כשאני פוגשת יריבות אירופאיות אני חשה קינאה קלה... הן נוסעות להן בתוך אירופה להרבה תחרויות וצוברות נסיון . הן גם יכולות להרשות לעצמן לא לנצח או להפסיד אפילו פה ושם. הן יכולות לנסות בתחרות טכניקה חדשה שעבדו עליה האימונים, ציוד חדש. הן יכולות להתמקד באחד המקצועות של קרב 3 מבלי הלחץ של לשפר טוטאל. לא בכל תחרות חלה חובת הוכחה או זכייה. צריך להסתכל קדימה. כל תחרות היא צבירת נסיון לתשרת אותך בעתיד. הגישה של אם אני לא מקום ראשון אני לא מתחרה היא שגוייה בעיני. אמנם אני כנראה לא אזכה. הפעם כי התחריתי לפני שבועיים, אבל יש לי הזדמנות לנסות חולצת לחיצה חדשה, או להתנסות בתחרות עם רפסים על הבירכיים כך שבתחרות הגדולה החשובה לי הבאה אני כבר אהיה אחרי הנסיון הזה.
לראות קדימה... לא למילימטר של עוד שבועיים. דה מור דה מריאר בהחלט כן. מור נסיון מריאר בתחרות הבאה... וכמובן זו רק דיעה אישית. אולי האגורה וחצי שלי כמתחרה בינל לחשיבה של ליפטרים צעירים.
אגב, אחרי אליפות אירופה האחרונה טסתי לעוד אחת. עשיתי בה רק פאואר עם ציוד. לא השתפרתי בתוצאה בסקווט אבל עשיתי את הסקווט הכי יפה עמוק ומהיר בחיי. הדדליפט היה גרוע. אבל שיפרתי בהרבה את הלחיצה. וגם התנסיתי בלחץ של עומס כזה. אז מבחינתי זה היה שווה.
😃

נערך לאחרונה:
לא בהכרח. כשאני פוגשת יריבות אירופאיות אני חשה קינאה קלה... הן נוסעות להן בתוך אירופה להרבה תחרויות וצוברות נסיון . הן גם יכולות להרשות לעצמן לא לנצח או להפסיד אפילו פה ושם. הן יכולות לנסות בתחרות טכניקה חדשה שעבדו עליה האימונים, ציוד חדש. הן יכולות להתמקד באחד המקצועות של קרב 3 מבלי הלחץ של לשפר טוטאל. לא בכל תחרות חלה חובת הוכחה או זכייה. צריך להסתכל קדימה. כל תחרות היא צבירת נסיון לתשרת אותך בעתיד. הגישה של אם אני לא מקום ראשון אני לא מתחרה היא שגוייה בעיני. אמנם אני כנראה לא אזכה. הפעם כי התחריתי לפני שבועיים, אבל יש לי הזדמנות לנסות חולצת לחיצה חדשה, או להתנסות בתחרות עם רפסים על הבירכיים כך שבתחרות הגדולה החשובה לי הבאה אני כבר אהיה אחרי הנסיון הזה.
לראות קדימה... לא למילימטר של עוד שבועיים. דה מור דה מריאר בהחלט כן. מור נסיון מריאר בתחרות הבאה... וכמובן זו רק דיעה אישית. אולי האגורה וחצי שלי כמתחרה בינל לחשיבה של ליפטרים צעירים.
אגב, אחרי אליפות אירופה האחרונה טסתי לעוד אחת. עשיתי בה רק פאואר עם ציוד. לא השתפרתי בתוצאה בסקווט אבל עשיתי את הסקווט הכי יפה עמוק ומהיר בחיי. הדדליפט היה גרוע. אבל שיפרתי בהרבה את הלחיצה. וגם התנסיתי בלחץ של עומס כזה. אז מבחינתי זה היה שווה.
😃
אריאלה, בתאוריה הכל טוב ויפה. מגניב ומאתגר להשתתף בהמון תחרויות אחת אחרי השניה.
אבל...
לרובינו זה עסק לא כזה זול לשים כ-300 ש״ח(פר תחרות) על 2 תחרויות בהפרש של שבועיים, עזבי רגע גם את הנוחות והזמן הפנוי שדרוש להשתתפות בתחרות.
מה גם שברור לנו שלשפר בצורה דרמטית את הישגינו מתחרות לתחרות(בהפרש זמנים כה קצר), ללא שימוש בקסמי כימיה כאלה או אחרים, זה לא דבר ריאלי כלכך.

נערך לאחרונה:
יהיה סטנדים? חלום!!!!!!!!!!! אני באמת בעד שנארגן תחרויות פנים ארציוצ בלי קשר לאיגודים אחת לחודש/חודשיים עם תשלום סמלי ובלי צורך בסינגלט.

אריאלה, בתאוריה הכל טוב ויפה. מגניב ומאתגר להשתתף בהמון תחרויות אחת אחרי השניה.
אבל...
לרובינו זה עסק לא כזה זול לשים כ-300 ש״ח(פר תחרות) על 2 תחרויות בהפרש של שבועיים, עזבי רגע גם את הנוחות והזמן הפנוי שדרוש להשתתפות בתחרות.
מה גם שברור לנו שלשפר בצורה דרמטית את הישגינו מתחרות לתחרות(בהפרש זמנים כה קצר), ללא שימוש בקסמי כימיה כאלה או אחרים, זה לא דבר ריאלי כלכך.
כפי שכתבתי, לא מתכוונת להיכנס לויכוחים. גם לא מנסה לשכנע אף אחד להתחרות כאן או שם או בכל מקום שהוא. הבעתי דעתי וכמובן שהיא דעתי האישית בלבד. אף פעם לא מזיק לקבל עוד נק מבט. רק מדגישה שוב, שבראייה של ספורטאי לא מדובר על לשפר תוצאות כל תחרות. הראייה צריכה להיות לטווח רחוק יותר. כל הופעה על במה תורמת לשיפור בעתיד. ואפילו רק האספקט המנטאלי. כמו שאמרה יעל ארד מיד אחרי סיום הקרב של גרבי- היא מכוונת לאולימפיאדה. היא צריכה להשתתף בכמה שיותר תחרויות אבל אל תצפו ממנה להישגים בכל תחרות. ...😃

נערך לאחרונה:
Malanychev did 1035 and 6 days after - 1070
its not optimal but its possible if you want.
a lot of ppl do bench and then PL or the other way around.
same dan green did (maybe 2 weeks) IPF stands are cheaper then any monolift and also used as a bench, in dimona should be nice stands, lets be optimistic.

להביא את מלאניצ'ב או כל מקצוען אחר כדוגמא לדיון בפורום חובבני זה לא דבר נכון לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית