הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

• פותח/ת השרשור
מה קרה בגב?
מרגיש אותו חזק בזמן עמידה או הליכה.... לא כאב נקודתי...
נראה לי שזה בגלל שהמשקלים כבר כבדים...
סיכוי גדול שבשבועות שיש לי פעמיים דדליפט, אחליף באחד האימונים בדדליפט רומני או סטיף לג דדליפט לטווח חזרות גדול, בשביל להקל קצת על העומס.... אימון A

סקוואט - 110*5*3, קל, אבל יש לי בעיית עומק. אני בקושי שובר מקבילים יש חזרות שאפילו לא שובר. אני חושב שהבעיה במנח המוט ואני צריך להחזיק גבוה יותר
בנץ' - 95*5,5,4, קשה, סט שני הספוטר קצת עזר למרות שהייתי מצליח, מבחינתי זה שלי... נמאס כבר מהספוטרים האלה
מתח - 115*7,7,6 - קשה

תרגילי עזר -
דאמבלים שיפוע חיובי V
הרחקה אופקית V
בטן V

אני תקוע על 78 קילו, לא מצליח לעלות כמעט.. חייב לאכול יותר אבל פשוט לא מצליח... מאז החיטוב האחרון אני פשוט בלי תיאבון...

מרגיש אותו חזק בזמן עמידה או הליכה.... לא כאב נקודתי...
נראה לי שזה בגלל שהמשקלים כבר כבדים...
סיכוי גדול שבשבועות שיש לי פעמיים דדליפט, אחליף באחד האימונים בדדליפט רומני או סטיף לג דדליפט לטווח חזרות גדול, בשביל להקל קצת על העומס.... אימון A

סקוואט - 110*5*3, קל, אבל יש לי בעיית עומק. אני בקושי שובר מקבילים יש חזרות שאפילו לא שובר. אני חושב שהבעיה במנח המוט ואני צריך להחזיק גבוה יותר
בנץ' - 95*5,5,4, קשה, סט שני הספוטר קצת עזר למרות שהייתי מצליח, מבחינתי זה שלי... נמאס כבר מהספוטרים האלה
מתח - 115*7,7,6 - קשה

תרגילי עזר -
דאמבלים שיפוע חיובי V
הרחקה אופקית V
בטן V

אני תקוע על 78 קילו, לא מצליח לעלות כמעט.. חייב לאכול יותר אבל פשוט לא מצליח... מאז החיטוב האחרון אני פשוט בלי תיאבון...
תתדרך את הספוטר שלך, רק אם אתה צועק לו משהו או אומר לו לעזור אז הוא עוזר.

• פותח/ת השרשור
אימון קליל...

דדליפט רומני - 60*10*3, לא רציתי יותר מדי עומס על הזוקפים
פרס - 57.5*5*3, קל, אבל מתחיל להרגיש את המשקל
מקבילים - 115*8*3, יש סרטון אולי אעלה מאוחר יותר

תרגילי עזר-
chin ups עם משקל - 3*10
מכרעיים - עושה לי לא טוב לרגל עם הדלקת, אני חושב שאני יחליף את זה בסקוואט עם נפח (חזרות), או שפשוט יוריד את זה...
בטן - V

20 דק' אירובי הליכה 6 קמ"ש, 130 קלוריות לאאאאאאאאאא

אה והכי חשוב - מ.ג עלה, אני כבר 79+... (80 בערך עם בגדים ונעליים)

• פותח/ת השרשור
אימון קשהה......
עשיתי קצת סלט בתוכנית וזה זיין לי את המתח, אני ישב על זה בימים הקרובים ויעשה סדר...

דדליפט - 187.5*5*1 PR !!! היה סט ממש קשה, rm5 אמיתי, החזרה האחרונה בקושי ננעלה, אני בספק אם ה-190 יעלה... יש סרטון:)
בנץ' - 92.5*5*1, 97.5*5*2 PR!!! סט ראשון יצאתי מטומטם והתבלבלתי במשקל... היה קל:) סט שני הצלחתי לסגור, סט שלישי המדריך המטומטם נגע לי במוט בחזרה האחרונה למרות שבפירוש אמרתי לו לא לגעת, בעיקרון הרגשתי שאני מצליח גם בלי העזרה שלו, ולטענתו הוא לא עזר.
מתח - 101*12,11,10 הייתי מפורק מהדדליפט, עשיתי קודם תרגילי עזר בשביל לנוח עוד קצת, פעם אחרונה שדדליפט ומתח באותו אימון... לא העמסתי יותר מדי

תרגילי עזר -
בנץ' חיובי - עשיתי בפולי תחתון עם כסא, דווקא נחמד 3*10
הרחקה אופקית 3*10
כפיפות בטן עם משקל 3*15

בסוף 2 ק"מ אירובי קל סרטון של הדדליפט, חזרה שנייה לא מצולמת כי מישהו התקשר אלי וזה דפק את הצילום...

לא משנה כמה אני יבקש שיצלמו אותי בדיוק ב-90 מעלות, אף פעם לא יצליחו... מה כבר ביקשתי?!

• פותח/ת השרשור
אימון רגוע....

סקוואט - 115*5*3
פרס - 60*5*3
מקבילים - 116*8*3, קשה!

תרגילי עזר-
chin ups בתוספת משקל 3*15
בטן 3*15, שמיכה צידית סטטי 2*60 שניות

20 דק' הליכה קצב 6

מהה
זה ההבדל המטורף הזה בין הסקוואט לדדליפט אגב אתה מכניס תברכיים מהר וקדימה מידי בירידה

• פותח/ת השרשור
מהה
זה ההבדל המטורף הזה בין הסקוואט לדדליפט אגב אתה מכניס תברכיים מהר וקדימה מידי בירידה
היה לי פציעה בגיד של הארבע ראשי ולא עשיתי סקוואטים לתקופה די ארוכה כי לא יכלתי.... חזרתי לא מזמן לעשות והורדתי משמעותית משקלים בשביל שהפציעה לא תחזור....
גם פרס חזרתי לעשות לא מזמן אחרי תקופה ארוכה שלא עשיתי

• פותח/ת השרשור
כמעט שכחתי, ההצלחה הגדולה של האימון היום הייתה שהצלחתי לגרום לאחד המדריכים להתחיל לקרוא את המאמר של SS באתר, ויש סיכוי גדול שהוא יתחיל בקרוב...😃

• פותח/ת השרשור
אימון חצי כוח...

סקוואט 120*5*3, קל, אין כאבים
בנץ' 100*5,4,2 - PR, בין הסט הראשון לשני כנראה שהייתי צריך לנוח יותר, בין הסט השני לשלישי נחתי הרבה ועדיין הייתי חלש מאוד... אני יחזור על המשקל הזה שוב... אבל לפחות השלמתי סט אחד של 5 חזרות שזה גם טוב.. שתי פלטות סוף סוף
מתח 121*6,5,5 PR - תאמת שיש מצב שהיו לי חסרים כמה ס"מ בעליות, אבל זה מה יש, יש סרטון של ה-6 חזרות

תרגילי עזר:
בנץ' חיובי עם דאמבלים 3*15,12,12

הליכה 20 דק' קצב 6.

ביום ראשון או שלישי אני ילך על הדדליפט 190*5 עוד לא החלטתי איזה יום... איזה זין חזרו לי הכאבים ברגל
אני כבר לא יודע מה לעשות
סקוואט מסריח

סרטון של המתח... 121kg*6
חזרה שביעית לא עלתה

מצטער אם כבר שאלתי, אני כבר לא זוכר - איפה כואב לך ברגל? בזמן התרגיל או אחריו? הכאב מתגבר בלילה?

• פותח/ת השרשור
מצטער אם כבר שאלתי, אני כבר לא זוכר - איפה כואב לך ברגל? בזמן התרגיל או אחריו? הכאב מתגבר בלילה?
היום לא כאב לי בזמן הביצוע, אבל עכשיו זה כואב לי, לא כשאני סתם הולך, אלא שאני סתם מנסה לרדת לסקוואט
זה בדיוק בחיבור של גיד הפיקה והטיביה
אני צריך לעשות צילום

היום לא כאב לי בזמן הביצוע, אבל עכשיו זה כואב לי, לא כשאני סתם הולך, אלא שאני סתם מנסה לרדת לסקוואט
זה בדיוק בחיבור של גיד הפיקה והטיביה
אני צריך לעשות צילום

טוב, אני מקווה שזה כלום. יש לך במקרה סרטון של הסקוואט?

• פותח/ת השרשור
טוב, אני מקווה שזה כלום. יש לך במקרה סרטון של הסקוואט?
לא, אבל זה לא משהו שהתחיל מהיום, זה משהו שיש לי כבר המון זמן, הפסקתי לתקופה עם הסקוואט, טיפלתי עם כדורים אנטי-דליקתיים, הרגשתי כבר שזה עבר, וזה כנראה חוזר...
בגלל זה אני חושב שזה אולי משהו גם בעצם ולא רק בגיד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית