- פותח/ת השרשור
למה צריך לעגל את הגב בשביל זה? סעמק, כואב הגב תחתון.בשביל להוציא את המקסימום מהחגורה צריך לעגל את הגב מעט וללחוץ את הבטן אל החגורה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה צריך לעגל את הגב בשביל זה? סעמק, כואב הגב תחתון.בשביל להוציא את המקסימום מהחגורה צריך לעגל את הגב מעט וללחוץ את הבטן אל החגורה.
מרגיש אותו חזק בזמן עמידה או הליכה.... לא כאב נקודתי...מה קרה בגב?
תתדרך את הספוטר שלך, רק אם אתה צועק לו משהו או אומר לו לעזור אז הוא עוזר.מרגיש אותו חזק בזמן עמידה או הליכה.... לא כאב נקודתי...
נראה לי שזה בגלל שהמשקלים כבר כבדים...
סיכוי גדול שבשבועות שיש לי פעמיים דדליפט, אחליף באחד האימונים בדדליפט רומני או סטיף לג דדליפט לטווח חזרות גדול, בשביל להקל קצת על העומס.... אימון A
סקוואט - 110*5*3, קל, אבל יש לי בעיית עומק. אני בקושי שובר מקבילים יש חזרות שאפילו לא שובר. אני חושב שהבעיה במנח המוט ואני צריך להחזיק גבוה יותר
בנץ' - 95*5,5,4, קשה, סט שני הספוטר קצת עזר למרות שהייתי מצליח, מבחינתי זה שלי... נמאס כבר מהספוטרים האלה
מתח - 115*7,7,6 - קשה
תרגילי עזר -
דאמבלים שיפוע חיובי V
הרחקה אופקית V
בטן V
אני תקוע על 78 קילו, לא מצליח לעלות כמעט.. חייב לאכול יותר אבל פשוט לא מצליח... מאז החיטוב האחרון אני פשוט בלי תיאבון...
אין, הם נלחצים כשקצת קשה..תתדרך את הספוטר שלך, רק אם אתה צועק לו משהו או אומר לו לעזור אז הוא עוזר.
היה לי פציעה בגיד של הארבע ראשי ולא עשיתי סקוואטים לתקופה די ארוכה כי לא יכלתי.... חזרתי לא מזמן לעשות והורדתי משמעותית משקלים בשביל שהפציעה לא תחזור....מהה
זה ההבדל המטורף הזה בין הסקוואט לדדליפט אגב אתה מכניס תברכיים מהר וקדימה מידי בירידה
היום לא כאב לי בזמן הביצוע, אבל עכשיו זה כואב לי, לא כשאני סתם הולך, אלא שאני סתם מנסה לרדת לסקוואטמצטער אם כבר שאלתי, אני כבר לא זוכר - איפה כואב לך ברגל? בזמן התרגיל או אחריו? הכאב מתגבר בלילה?
היום לא כאב לי בזמן הביצוע, אבל עכשיו זה כואב לי, לא כשאני סתם הולך, אלא שאני סתם מנסה לרדת לסקוואט
זה בדיוק בחיבור של גיד הפיקה והטיביה
אני צריך לעשות צילום
לא, אבל זה לא משהו שהתחיל מהיום, זה משהו שיש לי כבר המון זמן, הפסקתי לתקופה עם הסקוואט, טיפלתי עם כדורים אנטי-דליקתיים, הרגשתי כבר שזה עבר, וזה כנראה חוזר...טוב, אני מקווה שזה כלום. יש לך במקרה סרטון של הסקוואט?