עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלינק לדדליפט לא תקין.
בהצלחה עם הסקוואט
תודה אחי, שיהיה חג שמח ושנה טובה:)אתה עושה את המתח כל כך נקי...מוניטין.
6.9 - אימון B
דדליפט - 180*5*1 PR, הלך פיקס, החגורה שלי תגיע רק ביום ראשון, השתמשתי באיזה קישוט לגב שמישהו הביא לי, לא הרגשתי את זה בכלל אבל סגרתי את הסט מעולה.. יש סרטון אני יעלה יותר מאוחר...
פרס - 52.5*5*3 - קל מאוד
מקבילים - 109 קילו*8*3, קל
תרגילי עזר:
מתח באחיזה צרה V MID
בטן V
לא השנה... חושב על שנה הבאה, קודם נסיים עם הצבאקל, יש לך הרבה יותר מזה!
מתכוון להתחרות?
זה התיק של וינגייט אני מדריך... והוא נקרע לי כבר פעם אחת והייתי צריך לתפור אבל בעיקרון הוא מחזיק...מאיפה התיק למתח? מחזיק 35 קילו בקלות? לא יכול לתת מוניטין, יופי של התקדמות!
זה התיק של וינגייט אני מדריך... והוא נקרע לי כבר פעם אחת והייתי צריך לתפור אבל בעיקרון הוא מחזיק...
לא יודע אם זה יעזור אבל זה מה שכתוב:אפשר לינק או את השם של הדגם? הוא חזק במיוחד? כי התיק שלי נקרע על 15 קילו מתח פחות או יותר ומאז צריך לתפור אותו כל אימון. נשמע שהתיק שלך יותר חזק.
לא יודע אם זה יעזור אבל זה מה שכתוב:
היבואן: עטר שיווק בע"מ
עמק האלה 250 מודיעין
סוג א'
תוצרת סין
STATUS
נכון...אני אנסה לתפוס אותם דרך כאן http://www.graf.co.il/category/Stores
קיבלת את התיק מקורס מדריכים בויינגיט כאילו?
לפני שהייתי מתאמן באימוני כוח, בתקופת בית ספר הייתי עושה סביב ה-25 אני מאמין שעכשיו זה סביב ה-30 אבל אין לי מושג לא בדקתי כבר המון זמן.... אולי אבדוק מתישהו בקרוב 8/9, אימון A , אימון בוקר מוקדם... לא רגיל לשעה הזאת אבל שיהיהכמה מתח בלי משקל אתה נותן? מעניין אותי לדעת כמה חזרות משקל גוף עושה בן אדם עם כזה משקל במתח..
V - עשיתימה נסגר עם האיקס והV בתרגילי עזר? מה זה אומר?