אני אוהב דמבלים ורודים

• פותח/ת השרשור
הלינק לדדליפט לא תקין.
בהצלחה עם הסקוואט

עכשיו? אימון מעולה!!!
אימון A

בנץ' - 87.5*5*3, ממשיך את הריסט, היה קל
מתח - 112 קילו (+35), 7,7,6 !!!!!! מבסוט רצח, יש סרטון של הסט השני אעלה בקרוב
סקוואט - אז ניסיתי את הבירכית, באמת שאין מילים, בירכית קטלנית, אומנם לא הייתי קרוב למשקלי עבודה, אבל כאבים לא היו בכלל, סתם עשיתי חמישיות ל-40,50,60,70,80,90 , לא היו בכלל כאבים!😃

תרגילי עזר:
דאמבלים ורודים שיפוע חיובי V

דאמבלים ורודים הרחקה אופקית V
בטן X
זה הסט השני, היה יותר קשה מהראשון, בסט הראשון הלך פיקס ויש מצב שהייתי מצליח חזרה שמינית פשוט לא ניסיתי לעלות אליה...

• פותח/ת השרשור
6.9 - אימון B

דדליפט - 180*5*1 PR, הלך פיקס, החגורה שלי תגיע רק ביום ראשון, השתמשתי באיזה קישוט לגב שמישהו הביא לי, לא הרגשתי את זה בכלל אבל סגרתי את הסט מעולה.. יש סרטון אני יעלה יותר מאוחר...
פרס - 52.5*5*3 - קל מאוד
מקבילים - 109 קילו*8*3, קל

תרגילי עזר:
מתח באחיזה צרה V MID
בטן V

6.9 - אימון B

דדליפט - 180*5*1 PR, הלך פיקס, החגורה שלי תגיע רק ביום ראשון, השתמשתי באיזה קישוט לגב שמישהו הביא לי, לא הרגשתי את זה בכלל אבל סגרתי את הסט מעולה.. יש סרטון אני יעלה יותר מאוחר...
פרס - 52.5*5*3 - קל מאוד
מקבילים - 109 קילו*8*3, קל

תרגילי עזר:
מתח באחיזה צרה V MID
בטן V

אששששששש 180 דדליפט

• פותח/ת השרשור
הסרטון:

180*5...
כמו שכתבתי קודם, החגורה הזאת הייתה קישוט לצערי , שבוע הבא סוף סוף חגורה נורמלית.

מאיפה התיק למתח? מחזיק 35 קילו בקלות? לא יכול לתת מוניטין, יופי של התקדמות!

• פותח/ת השרשור
מאיפה התיק למתח? מחזיק 35 קילו בקלות? לא יכול לתת מוניטין, יופי של התקדמות!
זה התיק של וינגייט אני מדריך... והוא נקרע לי כבר פעם אחת והייתי צריך לתפור אבל בעיקרון הוא מחזיק...

זה התיק של וינגייט אני מדריך... והוא נקרע לי כבר פעם אחת והייתי צריך לתפור אבל בעיקרון הוא מחזיק...

אפשר לינק או את השם של הדגם? הוא חזק במיוחד? כי התיק שלי נקרע על 15 קילו מתח פחות או יותר ומאז צריך לתפור אותו כל אימון. נשמע שהתיק שלך יותר חזק.

• פותח/ת השרשור
אפשר לינק או את השם של הדגם? הוא חזק במיוחד? כי התיק שלי נקרע על 15 קילו מתח פחות או יותר ומאז צריך לתפור אותו כל אימון. נשמע שהתיק שלך יותר חזק.
לא יודע אם זה יעזור אבל זה מה שכתוב:
היבואן: עטר שיווק בע"מ
עמק האלה 250 מודיעין
סוג א'
תוצרת סין
STATUS

כמה מתח בלי משקל אתה נותן? מעניין אותי לדעת כמה חזרות משקל גוף עושה בן אדם עם כזה משקל במתח..

• פותח/ת השרשור
כמה מתח בלי משקל אתה נותן? מעניין אותי לדעת כמה חזרות משקל גוף עושה בן אדם עם כזה משקל במתח..
לפני שהייתי מתאמן באימוני כוח, בתקופת בית ספר הייתי עושה סביב ה-25 אני מאמין שעכשיו זה סביב ה-30 אבל אין לי מושג לא בדקתי כבר המון זמן.... אולי אבדוק מתישהו בקרוב 8/9, אימון A , אימון בוקר מוקדם... לא רגיל לשעה הזאת אבל שיהיה

סקוואט - מתאושש מהפציעה, 100*5*3, קל מאוד
בנץ' - 90*5*3, סבבה לגמרי
מתח - 116 ק"ג, 5,5,4

תרגילי עזר:
דאמבלים שיפוע חיובי V
הרחקה אופקית X
בטן X בשעה טובה החגורה הגיעה!!!!

• פותח/ת השרשור
אימון לילה כמו שאני אוהב..
אימון B

דדליפט 182.5*5*1, סוף סוף עם חגורה, לא אגיד שהסט היה קל, היה קשה, אבל אין ספק שהחגורה עוזרת מאוד
פרס 55*5*3, קל
מקבילים 112*8*3, קשה

תרגילי עזר:
מכרעיים V
בטן V

מה נסגר עם האיקס והV בתרגילי עזר? מה זה אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית