אימון לילה כמו שאני אוהב..
אימון B
דדליפט 182.5*5*1, סוף סוף עם חגורה, לא אגיד שהסט היה קל, היה קשה, אבל אין ספק שהחגורה עוזרת מאוד
פרס 55*5*3, קל
מקבילים 112*8*3, קשה
תרגילי עזר:
מכרעיים V
בטן V
כמה אימונים יוצא לך בשבוע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון לילה כמו שאני אוהב..
אימון B
דדליפט 182.5*5*1, סוף סוף עם חגורה, לא אגיד שהסט היה קל, היה קשה, אבל אין ספק שהחגורה עוזרת מאוד
פרס 55*5*3, קל
מקבילים 112*8*3, קשה
תרגילי עזר:
מכרעיים V
בטן V
3, למה? A,B,A / B,A,Bכמה אימונים יוצא לך בשבוע?
אין סיבה באמת.. אבל זה נוח לי כי כשאני לא עושה תרגיל עזר זה כי - 1) היה אימון ממש ממש קשה, 2) לא היה זמן והאימון היה לחוץ , אז אפשר ללמוד מזה קצת על האימון...למה פשוט לא לרשום את התרגילי עזר שלא עשית?
התאמנתי היום בחדר כושר אחר, היה מפוצץ בילדים קטנים וחלשים וזה היה נורא, אבל סך הכל אימון סבבה...
אימון A
סקוואט - 105*5*3, קל מאוד
בנץ' - 92.5*5*3, קל מאוד, אני מקווה שהמוט שעשיתי איתו באמת שקל 20 קילו, אם כן אז אני מבסוט רצח.
מתח - 119 קילו (+40), 6,5,5 - PR!!!!
תרגילי עזר:
דאמבלים שיפוע חיובי V
הרחקה אופקית V
בטן X
זה שאלה מאוד כללית , זה תלוי במיקום ובגודל של הנקודה.דרך אגב, מישהו יודע אם ניתוח להסרת נקודת חן דורש מנוחה? כי הבנתי שזה 3 גימלים, אבל אני מקווה שזה לא אומר שאסור לעשות פעילות גופנית... יש לי ביום ראשון
זה בקרקפת, ויש לי שתי נקודות יחסית גדולותזה שאלה מאוד כללית , זה תלוי במיקום ובגודל של הנקודה.
השאלה אם יש צורך בתפרים ואם פעילות גופנית יכולה לפתוח אותם .זה בקרקפת, ויש לי שתי נקודות יחסית גדולות
(+40)
תאמת שלא, אני יגיד לך איפה הבעיות בהעמסת משקל בתיקים האלה...מה עם התיק? עושה סימנים שאתה עומד להכריע אותו?
אני מעדיף אבל שהמשקל יהיה על הכתפיים ולא על הגב התחתון... אולי אני פשוט ישים איזה משקולת קטנה ברגליים נראה אם זה נוחאתה יכול לחבר כבל לחגורה ולשלב את זה עם התיק אל זה נהיה כבר חולני,
כאילו אתה עושה מתח עם איזה מישהו על הגב
תרגיש טוב אבויה.
אני מעדיף אבל שהמשקל יהיה על הכתפיים ולא על הגב התחתון... אולי אני פשוט ישים איזה משקולת קטנה ברגליים נראה אם זה נוח
50 ק"ג ? מה אתה מגזים? אל תשכח שאני עולה במשקלגב תחתון 10 ק"ג ובתיק 40 הנה יש לך פיתרון עד ל+50
10קג לחגורה נראה לי זה שטויות.
וברגליים זה על הפנים זה מזיין לך אותם
פתרון עד ל50 לא אמרתי שתוסיף 5050 ק"ג ? מה אתה מגזים? אל תשכח שאני עולה במשקל
אימון B, אימון מעצבן רצח... ההורים שלי חפרו לי שלא להתאמץ בגלל הניתוח ביופסיה (למרות שזה שטויות, ההגבלה היחידה זה לא להרטיב את המקום במשך 48 שעות, כולל זיעה, ועברו יותר מ-48 שעות, זה היה בראשון בבוקר... וסתם הגעתי עצבני לאימון)
דדליפט - 185*5*1 PR, הפעם ממש הרגשתי את החגורה, היה הרבה יותר קל מהסטים של ה-180 וה-182.5, מצד שני הגב התעגל, וזה מעצבן אותי רצח... לא מבין איך היה לי קל והגב התעגל.. אולי החגורה?
פרס - 55*5*3, קל
מקבילים - 112*8*3 PR, קשההההה
תרגילי עזר -
מתח ב-MID בתוספת משקל 3*10, לקראת הסוף התחיל לכאוב לי הראש, סיימתי, אבל התרגיל הבא היה מכרעיים ושכחתי את הברכית, אז כבר החלטתי שאני מוותר וחותך... בטן גם לא היה לי זין...
מחר אני יעשה איזה הליכה/ריצה קלה לשחרור... אולי אני יוסיף בטן