הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

• פותח/ת השרשור
אימון מעפאן... הגעתי בלי חשק לא יודע למה

דדליפט 190*4, חזרה רביעית המוט כבר התחיל להחליק לי ובקושי נעלתי את החזרה, בכלל לא ניסיתי לעלות לחמישית... הגעתי גם עם רגליים די תפוסות... מה גם שאיזה אחד חפר לי לפני הסט תזהר על הגב תזהר על הגב ברמה מעצבנת וזה הוציא אותי לגמרי מפוקוס למרות שבדרך כלל אני מסנן את זה טוב.. אימון הבא אותו משקל
פרס 62.5*5*3, סבבה לגמרי
מקבילים 117*8*3, קשה, אבל בסדר

תרגילי עזר -
chin ups
בטן

הליכה 20 דק'.

מ.ג. 80~ (אבל זה קצת שקר כי שתיתי הרבה בבית לפני)

אימון מעפאן... הגעתי בלי חשק לא יודע למה

דדליפט 190*4, חזרה רביעית המוט כבר התחיל להחליק לי ובקושי נעלתי את החזרה, בכלל לא ניסיתי לעלות לחמישית... הגעתי גם עם רגליים די תפוסות... מה גם שאיזה אחד חפר לי לפני הסט תזהר על הגב תזהר על הגב ברמה מעצבנת וזה הוציא אותי לגמרי מפוקוס למרות שבדרך כלל אני מסנן את זה טוב.. אימון הבא אותו משקל
פרס 62.5*5*3, סבבה לגמרי
מקבילים 117*8*3, קשה, אבל בסדר

תרגילי עזר -
chin ups
בטן

הליכה 20 דק'.

מ.ג. 80~ (אבל זה קצת שקר כי שתיתי הרבה בבית לפני)
תפסיק לעשות הליכות כבר

• פותח/ת השרשור
כוסעמק אימון חרא, נשקלתי 79 לפני האימון, לא רק שאני לא עולה אני אפילו יורד... חייב להתחיל לאכול יותר כוסעמק, בנץ' מבאס בטירוף, ננסה עוד פעם 100 אם לא ילך אז ריסט אחרון

דדליפט רומני 70*10*3
בנץ' 100*3,4,3
מתח 126.5*4, 123*5,4

• פותח/ת השרשור
סתם אימון לצמצם את הפערים של הפרס משאר התרגילים, למדוד עליות מתח (לא אידאלי האימון שלשום הרג אותי), וסקוואט משקל נמוך

פרס 65*5*3
מתח 28*81kg מדידה לפני הסט עם נעליים בגדים והכל:)
סקוואט 60*8*3, עצימות נמוכה, זה אמור לעזור לגיד להחלים.

למי שרוצה לראות את המתח
http://www.lbs.co.il/threads/45830/ משה שחר הסתכל לי היום ברגל ואמר שכמעט בוודאות זה אוסגוד שלטר ובכלל לא רואים את זה בצילום רנטגן אז האורטופד מטומטם

סתם אימון לצמצם את הפערים של הפרס משאר התרגילים, למדוד עליות מתח (לא אידאלי האימון שלשום הרג אותי), וסקוואט משקל נמוך

פרס 65*5*3
מתח 28*81kg מדידה לפני הסט עם נעליים בגדים והכל:)
סקוואט 60*8*3, עצימות נמוכה, זה אמור לעזור לגיד להחלים.

למי שרוצה לראות את המתח
http://www.lbs.co.il/threads/45830/ משה שחר הסתכל לי היום ברגל ואמר שכמעט בוודאות זה אוסגוד שלטר ובכלל לא רואים את זה בצילום רנטגן אז האורטופד מטומטם

מה הטיפול?

• פותח/ת השרשור
מה הטיפול?
אין טיפול מיוחד זה משהו שאמור לעבור מעצמו , צריך פשוט להוריד עומס... הבעיה היא, שזה מה שצריך לשאול אורטופד, זה אמור לעבור מעצמו כי העצם עוד אמורה להתפתח ולהתחזק, מצד שני אני עוד מעט בן 22 לעצם אין עוד לאן להתפתח... בעיקרון יש ניתוח לעשות אבל אני לא יעשה את זה (הדבר היחיד שאני מוגבל בו זה סקוואט כבד), לא יודע מה לעשות נראה מה המומחים יגידו.... אימון סבבה, מ.ג. לפני האימון 79.3 - לא עולה, אני יעשה תפריט מסודר ונראה איך זה הגיוני , כי באמת שאני אוכל בכמויות

דדליפט - 190*5*1 PR!!!! קשה ממש אבל עלה:)
בנץ' - 100*4,4,3 - סט ראשון היה ממש ממש קרוב לנעילה של החמישית, אולי אפילו הייתי מצליח אם הספוטר לא היה נוגע אבל לא בטוח, בכל מקרה אני יעשה ריסט אחרון ופעם הבאה שאני נתקע אני יתחיל נפח-התאוששות-עצימות בבנץ'.
מתח - 107KG*12,10,10 - לא היה מצב לחמישיות הייתי מותש, אז עשיתי מתח משקל נמוך עם מנוחות קצרות

תרגילי עזר:
הרחקה אופקית 3*10
בטן 3*15, אלכסונים 2*8 (כל צד)
דדליפט 190*5

• פותח/ת השרשור
אימון סבבה ... מ.ג. בתחילת האימון 79.75kg

פרס - 67.5*5*3 PR (ממה שזכור לי מסה קודמת הגעתי ל-65), סט ראשון בינוני שני האחרונים קשים. מאמין שב-70 כבר תהיה מלחמה.
מקבילים - 112KG*12 , 117KG*7.8 עשיתי ישר אחרי הפרס כי המוט היה תפוס, אז היה קצת קשה.
דדליפט רומני - 75*10*3
סקוואט - 60*8*3, כל כך נורא לשים משקל כזה על המוט :(

תרגילי עזר:
chin ups בתוספת משקל 13,10,9
בטן 3*15, סמיכה צידית 60 שניות * 2 סטים.

אימון הבא (חמישי) יהיה אימון קל בלי שום PR אולי במתח נראה מה תהיה ההרגשה, יום שבת מתוכנן PR בדדליפט ובפרס 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בנץ' (אחרי ריסט) - 90*5*3
מתח chin ups - 122*5,5,4 - קשה לי יותר ב-chin ups , כנראה בגלל שהטווח תנועה גדול יותר
סקוואט - 60*8*3

עזר:
דאמבלים שיפוע חיובי

הליכה 20 דק'.

יום שבת דדליפט 192.5, פרס 70.

• פותח/ת השרשור
אימון מעולה!

דדליפט 192.5*5*1 PR!!
פרס 70*5*3 PR!!! קשה קשה כל סט מלחמה בחזרה האחרונה

אני נפרד מהמקבילים כתרגיל כוח... עד עכשיו לא הייתה בעיה בגלל משקלים יחסית נמוכים, עכשיו זה כבר בלתי אפשרי אני גמור אחרי פרס/דדליפט/בנץ'....

תרגילי עזר:
מקבילים עם משקל 12*3
הרחקה אופקית 10*3
בטן 15*3
פלאנק צידי 60 שניות כל צד 2 סטים

הליכה 20 דק'.

הדדליפט: (למי ששואל הכפפות מאוד דקות זה רק בשביל החיספוס כי אין מגנזיום...)

• פותח/ת השרשור
אימון מעפאן

בנץ' 92.5*5*3
פולי עליון 5*3 (לא היה תיק למתח)
סקוואט 60*8*3
דדליפט רומני 80*3*10

לא היה לי כוח להמשיך תרגילי עזר....

• פותח/ת השרשור
פרס - 72.5*4, 71*5*2 PR
צ'ין אפס - 123*5,5,4
סקוואט - 65*8*3

יום שישי דדליפט 195*5

• פותח/ת השרשור
סעמק אימון חרא... הייתי בוינגייט כל היום אז עשיתי בצהריים אימון ב-י"א, אבל שכחתי להביא אוכל אז סתם הייתי רעב אכלתי איזה סנדוויץ מסכן מהקפיטריה שחירבנתי אותו לפני האימון... קיצר על הפנים

דדליפט - התכנון היה 195*5, בפועל התבלבלתי כמו טמבל ושמתי בטעות 190 (גיליתי את זה בסוף הסט), ועלו רק 3 חזרות. תאמת, המוט החליק ממש, כנראה שזה השפיע בנוסף לכל עניין האוכל... לא תנאים אידיאלים ל-PR. אימון הבא עוד פעם 195*5 נקווה לטוב... תאמת שגם הפריע לי שלא הייתה מראה מלפנים אבל זה כבר תירוץ של ילדות 😃
בנץ' - 95*5*3, קל
פרונט סקוואט - 60*8*3, העומק של הפרונט סקוואט טוב לי לשיקום של הגיד.

זהו לא היה לי זין לתרגילי עזר הייתי מבואס מהדדליפט

שבת שלום חברה!;)

• פותח/ת השרשור
אל תתבאס, יש ימים כאלה.
סחתיין על הפרס 😃
תודה.
האימוני כוח האלה ממש משפיעים על המצבי רוח במהלך היום (לטובה ולרעה), זה פשוט לא נורמלי... מתאמן רגיל לא יבין את זה לעולם

• פותח/ת השרשור
פרס - 72.5*5,5,4 PR!!! - לפי חישוב של אחוזים יש לי 83 קילו לסינגל שזה יותר ממשקל גוף... אולי אבדוק את זה בעוד כמה אימונים...
מתח - 119*7,6,7
סקוואט - 65*8*3

עזר:
בנץ' עם דאמבלים שיפוע חיובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית