הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

בלי קשר אני מבואס שהבנץ' שלי יחסית נמוך:(

כשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכונים
תמצא מישהו שהולך לאט ( לא באמצע ריצה וזה ממש מפריע) ותבקש ממנו עזרה לחצי דקה אצלי זה עבד כמה פעמים

תמצא מישהו שהולך לאט ( לא באמצע ריצה וזה ממש מפריע) ותבקש ממנו עזרה לחצי דקה אצלי זה עבד כמה פעמים
לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה.. אז אני לא יעשה את זה למישהו אחר...
אולי אני יתחיל לעשות במצבים כאלה אימוני נפח עם קצת יותר חזרות.. (6-10) ויוותר על 1-2 חזרות בכל סט...אני לא רואה פתרון אחר כרגע:(

לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה.. אז אני לא יעשה את זה למישהו אחר...
אולי אני יתחיל לעשות במצבים כאלה אימוני נפח עם קצת יותר חזרות.. (6-10) ויוותר על 1-2 חזרות בכל סט...אני לא רואה פתרון אחר כרגע:cray:
גם אני לא, מאז הפעם ההיא הפסקתי עם אימוני בוקר בגלל זה, סך הכול הייתי ממש מתעצבן אם היו מפריעים לי באמצע
האימוני נפח שאתה מתאר נשמע לא רע

תעשה בלי ספוטר, ככה תצטרך להילחם יותר על חזרות במידה ואתה לא רוצה למות 🤣🤣🤣

לא מאמין לשום משקל שאצל חקיקית... 100 בנץ עף לי שם כאילו הרמתי 80 ...

לא מאמין לשום משקל שאצל חקיקית... 100 בנץ עף לי שם כאילו הרמתי 80 ...
שקלתי את הפלטות. בטח השתמשת ב20 המקולפים.. זה יוצא לך 97.5 במקום 100 איתם. ואת אותם המשקלים שלי יצא לי להרים גם בחדרה ובקיסריה אז הכל בסדר. סתם היה לך אימון טוב ;)

אימון חרא, עוד לא התאוששתי לגמרי מהדדליפט של שבוע שעבר, ובלי קשר אימון משעמם כזה כמעט לבד בחדר כושר

דדליפט - 200.5*4 5F - היה קשה, גם הרביעית הייתה די גבולית אבל עלתה (אולי בתחרות לא הייתה נחשבת אבל על הזין שלי תחרות 🙄 )
פרס - הורדתי ל72.5 והקפדתי על ברכיים נעולות @psicho , גם פה החמישית לא עלתה
סקוואט - 80*8*3

עזר:
בטן, הרחקה אופקית, עוד תרגיל לכתפיים

החלטתי שאני מוסיף קצת נפח לתוכנית, העוד 2-3 קילו או אפילו 5 קילו שאני יכול אולי לעלות בתרגילים כמו הפרס והבנץ' לא מאוד מעניינים אותי (מעניין, אבל לא במחיר שיוצא לי כבר הכיף מהאימון, כי זה מה שקורה באימונים האחרונים), בסוף המטרה שלי היא לא תחרויות פווארליפטינג ( אם זה זה היה מביא לי מוטיבציה, אבל זאת פשוט לא המטרה..), מצד שני גם לא להיות איזה בילדר... זה איפשהו באמצע... ככה שמה שבתכנון שלי זה לשמור על סט חמישייה כבד אחד בשבוע בכל המורכבים בשביל לשמור כמה שאפשר על המשקלי עבודה (או אולי אפילו לעלות...), ולעלות נפח ... בדדליפט המטרה שלי היא ה-200 לחמישייה שאני מקווה שאני יגיע לזה בקרוב... בדדליפט עוד לא החלטתי מה אני יעשה, הבעיה עם החמישייה הכבדה הזאת שזה גומר לי את כל השבוע 🙁
מטרה נוספת תהיה להחזיר כמה שיותר מהר את הסקוואט למשקלי עבודה עצימים (5 חזרות), אני עושה גם פיזיוטרפיה לברך בלי קשר.

מוזמנים לקרוא לי בכיין וחלש אופי 😛🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית