עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמצא מישהו שהולך לאט ( לא באמצע ריצה וזה ממש מפריע) ותבקש ממנו עזרה לחצי דקה אצלי זה עבד כמה פעמיםכשיש אנשים אני גם עושה את זה... הבעיה שיש ימים כמו היום שאני לבד ויש אנשים רק בהליכונים
לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה.. אז אני לא יעשה את זה למישהו אחר...תמצא מישהו שהולך לאט ( לא באמצע ריצה וזה ממש מפריע) ותבקש ממנו עזרה לחצי דקה אצלי זה עבד כמה פעמים
גם אני לא, מאז הפעם ההיא הפסקתי עם אימוני בוקר בגלל זה, סך הכול הייתי ממש מתעצבן אם היו מפריעים לי באמצעלא הייתי רוצה שיעשו לי את זה.. אז אני לא יעשה את זה למישהו אחר...
אולי אני יתחיל לעשות במצבים כאלה אימוני נפח עם קצת יותר חזרות.. (6-10) ויוותר על 1-2 חזרות בכל סט...אני לא רואה פתרון אחר כרגע:cray:
כבר קרה לי פעם אחת, במשקל מגוחך של 85 קילו, לא לוקח יותר סיכונים 🙁תעשה בלי ספוטר, ככה תצטרך להילחם יותר על חזרות במידה ואתה לא רוצה למות 🤣🤣🤣
בוא לחקיקת.כבר קרה לי פעם אחת, במשקל מגוחך של 85 קילו, לא לוקח יותר סיכונים 🙁
ששששש!!! גם ככה בגלל סער יש לנו יותר מדי אנשים שיודעים להתאמן אתה רוצה להביא לנו עוד?בוא לחקיקת.
מה זה משנה לך, נשאר לך 3 שבועות(בלי להשביז כן ) 😛ששששש!!! גם ככה בגלל סער יש לנו יותר מדי אנשים שיודעים להתאמן אתה רוצה להביא לנו עוד?
חחח בכלל לא משביזמה זה משנה לך, נשאר לך 3 שבועות(בלי להשביז כן ) 😛
ששששש!!! גם ככה בגלל סער יש לנו יותר מדי אנשים שיודעים להתאמן אתה רוצה להביא לנו עוד?
בוא לחקיקת.
אם אתה משוויץ במשקלים שלי זה חוב לראק?ויניב שמזיין אותנו עם הפלטות על החמישיות שלו כל צד
חח החלטה שלך.אם אתה משוויץ במשקלים שלי זה חוב לראק?
גם ככה אני הולך לצלם את השיאים שאני אעשה אז אני אעלה אותם לפה.חח החלטה שלך.
שקלתי את הפלטות. בטח השתמשת ב20 המקולפים.. זה יוצא לך 97.5 במקום 100 איתם. ואת אותם המשקלים שלי יצא לי להרים גם בחדרה ובקיסריה אז הכל בסדר. סתם היה לך אימון טוב ;)לא מאמין לשום משקל שאצל חקיקית... 100 בנץ עף לי שם כאילו הרמתי 80 ...
אכןשקלת גם את המוט?