הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני אוהב דמבלים ורודים

אימון חרא, עוד לא התאוששתי לגמרי מהדדליפט של שבוע שעבר, ובלי קשר אימון משעמם כזה כמעט לבד בחדר כושר

דדליפט - 200.5*4 5F - היה קשה, גם הרביעית הייתה די גבולית אבל עלתה (אולי בתחרות לא הייתה נחשבת אבל על הזין שלי תחרות 🙄 )
פרס - הורדתי ל72.5 והקפדתי על ברכיים נעולות @psicho , גם פה החמישית לא עלתה
סקוואט - 80*8*3

עזר:
בטן, הרחקה אופקית, עוד תרגיל לכתפיים

החלטתי שאני מוסיף קצת נפח לתוכנית, העוד 2-3 קילו או אפילו 5 קילו שאני יכול אולי לעלות בתרגילים כמו הפרס והבנץ' לא מאוד מעניינים אותי (מעניין, אבל לא במחיר שיוצא לי כבר הכיף מהאימון, כי זה מה שקורה באימונים האחרונים), בסוף המטרה שלי היא לא תחרויות פווארליפטינג ( אם זה זה היה מביא לי מוטיבציה, אבל זאת פשוט לא המטרה..), מצד שני גם לא להיות איזה בילדר... זה איפשהו באמצע... ככה שמה שבתכנון שלי זה לשמור על סט חמישייה כבד אחד בשבוע בכל המורכבים בשביל לשמור כמה שאפשר על המשקלי עבודה (או אולי אפילו לעלות...), ולעלות נפח ... בדדליפט המטרה שלי היא ה-200 לחמישייה שאני מקווה שאני יגיע לזה בקרוב... בדדליפט עוד לא החלטתי מה אני יעשה, הבעיה עם החמישייה הכבדה הזאת שזה גומר לי את כל השבוע 🙁
מטרה נוספת תהיה להחזיר כמה שיותר מהר את הסקוואט למשקלי עבודה עצימים (5 חזרות), אני עושה גם פיזיוטרפיה לברך בלי קשר.

מוזמנים לקרוא לי בכיין וחלש אופי 😛🏋️😅

אל תתבייש מפני הריפטואיסטים להוסיף נפח לפלג הגוף העליון. כפי שפחות או יותר 99% מהאוכלוסייה שעשתה SS גילתה באיזשהו שלב - 3X5 פשוט לא מספיק. אני כמובן אומר 99% כי כמובן שיש את אלה שיגידו לך שהגיעו למספרים מכובדים גם עם 3X5. אבל אם תעבור על לוגים של SS, תראה שמבחינת פלג הגוף העליון היא לא עדיפה על תכנית ליצנים וינגייטית. הרוב מסיימים עם בנץ' באזור ה-80-85 ופרס בסביבות הפלטה הראשונה. ההתקדמות שלך עד עכשיו בלחיצות היא גם מעולה.

אל תתבייש מפני הריפטואיסטים להוסיף נפח לפלג הגוף העליון. כפי שפחות או יותר 99% מהאוכלוסייה שעשתה SS גילתה באיזשהו שלב - 3X5 פשוט לא מספיק. אני כמובן אומר 99% כי כמובן שיש את אלה שיגידו לך שהגיעו למספרים מכובדים גם עם 3X5. אבל אם תעבור על לוגים של SS, תראה שמבחינת פלג הגוף העליון היא לא עדיפה על תכנית ליצנים וינגייטית. הרוב מסיימים עם בנץ' באזור ה-80-85 ופרס בסביבות הפלטה הראשונה. ההתקדמות שלך עד עכשיו בלחיצות היא גם מעולה.
טוב לשמוע שיש דעות תומכות, תודה.

פציעה בבייספס, לא ברור ממה, טיפה הרגשתי את המקום אחרי האימון האחרון (כנראה מהדדליפט אני לא רואה עוד אפשרות), היום היה לי מתח, בסט הרביעי כבר התחיל ממש לכאוב, ועצרתי... אין לי כאבים נוראיים, זה כואב רק כשאני מכווץ חזק את השריר או מותח אותו חזק...
מקריעה של הגיד אני לא מודאג כי היו רואים את זה בעין, זה לדעתי איזשהו קרע קטן בשריר.. קרח , וולטרן ונקווה שיהיה בסדר...

פוזינג אתה עדיין יכול לעשות?
תבוא לדימונה תעשה לנו הופעת א1רח

פוזינג אתה עדיין יכול לעשות?
תבוא לדימונה תעשה לנו הופעת א1רח
פוזינג אני עושה באירועים פרטיים בלבד 👉👌

תאמת, אם לא היה לי את בעית הסקוואט הייתי רוצה לבוא להשתתף.. סתם לכיף
גם אני חושב שהייתי יכול להביא מקום לא רע

או שאני ילך להתחרות עם @EliC וזהו 😛
איך תעשה פלקסינג עכשיו ?
אם אני לא יודע מה זה פלקסינג, זה בעצם 1-0 לי לא? ✌️

לא יודע כבר מה קורה איתי..
הלכתי לעשות קצת סקוואטים... אחרי הסט השני כבר לא יכולתי להמשיך הגב התחתון כאב בטירוף.. עשיתי שני סטים של 80*10...
או שאני לא מספיק שומר על כיווץ בגב ויורד עמוק מדי , מה שפחות נראה לי יגרום לכאלה כאבים במשקל של 80 קילו...
או שזה הפאקינג דדליפט הזה שעוד לא התאוששתי ממנו

הנקודה הטובה שהיד כבר לא כואבת בכלל... הברך גם לא משמיעה קולות רחמים:)

אימון סבבה...

פרס 72.5*5 - סט קשה, יש צילום אני יעלה בהמשך
סקוואט - 90*8*3 - הקפדתי על גב תחתון מכווץ, לא היו כאבים, היה קל ממש

עזר:
דדליפט רומני - 8*3
פרס 8*3
הרחקה לצדדים 10*3
הרחקה אופקית 10*3

תיכננתי גם לג פרס אבל שכחתי...

סעמק חשש לבקע מפשעתי... יש לי אולטרסאונד ביום חמישי עוד שבוע
הרופא אמר שהוא לא הצליח למשש איזושהי בליטה אבל זה קשה בגלל שלטענתו יש לי מסה גדולה של שרירים שם, אז הוא המליץ אולטרסאונד...
הכאבים זה בעיקר בתרגיל בטן, פול אובר בעמידה, וביום יום שאני מתעטש... היום שיחקתי כדורסל וגם קצת כאב...
אני מקווה שזה סתם דלקת שם באיזור...
@the Raccoon כמה היה כואב לך הבקע לפני הניתוח? (ברגע שגילית זה היה כאבים קלים או חזקים?) ובאיזה מצבים היה כואב לך? בלי קשר, מעניין אותי אם מישהו יודע אם יש משהו שיכול להוביל לבקע מעבר ללחץ תוך בטני? זאת אומרת, זה עניין של מזל? את מי זה תופס ואת מי לא? (גנטיקה). בהתחלה חשבתי שאולי שרירי בטן חלשים, אבל הדבר הזה נכון לאנשים שלא מתאמנים, ולא נראה לי שלמתאמן עם דדליפט של 200 לחמישייה יש שרירי בטן חלשים.
שורה תחתונה, עזבו אותי, אם למישהו יש בקע והוא מתאמן כוח (בחור חזק), יש דרך שבה הוא יכל להימנע מהבקע הזה? @yonizarkh , האם יש לדעתך בעיה לעשות תרגילים שבאופן ברור מפעילים לחץ תוך בטני כמו סקוואט, מילטרי פרס, דדליפט רומני, אך לא גורמים בכלל לכאבים?

פרס 72.5*3 (אין תירוצים, לא יודע מה קרה, או שזה הנפח של יום ראשון או שסתם לא הלך) + 50*8*3
סקוואט 95*8*3 - מבסוט ממש, קליל, אין כאבים בכלל בברך, התכנון זה להמשיך להתקדם בשמיניות, כשאני יתקע אני יוסיף לשמיניות סט אחד של חמישייה כבדה לפני, שבה לאט לאט אני יעלה במשקלים...
דדליפט רומני 85*10*3
* לג פרס
* הרחקה לצדדים
* הרחקה אופקית

יום חמישי עוד יומיים יש לי אולטרסאונד לבדוק אם יש בקע או משהו אחר, נקווה שיהיה בסדר....

אימון כתפיים (פרס, הרחקה לצדדים, הרחקה אופקית) + אימון רגליים (סקוואט, דדליפט רומני, לג פרס)
סקוואט - 100*8*3
דדליפט רומני - 95*10,9,9 - חייב רצועות אחיזה... מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין ומה כדאי להזמין ? @דני שובבני אני זוכר שגם לך הייתה בעיה מה עשית בסוף קנית רצועות?

אין ולא היה לי בקע
נפלתי על טכנאי אולטרסאונד ועל כירורג מטומטמים

מה שיש לי זה כאבים באיליו פסואס ( עד היום )

אין ולא היה לי בקע
נפלתי על טכנאי אולטרסאונד ועל כירורג מטומטמים

מה שיש לי זה כאבים באיליו פסואס ( עד היום )
אבל השלב שאחרי אבחנה של אולטראסאונד שיש בקע זה ישר ניתוח לא? איך גילית שאין לך בקע?

קח חגורת ג׳ודו או כל יריעה חזקה מספיק
תעשה בצד אחד לולאה עם חוט תפירה וזהו
אימון כתפיים (פרס, הרחקה לצדדים, הרחקה אופקית) + אימון רגליים (סקוואט, דדליפט רומני, לג פרס)
סקוואט - 100*8*3
דדליפט רומני - 95*10,9,9 - חייב רצועות אחיזה... מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין ומה כדאי להזמין ? @דני שובבני אני זוכר שגם לך הייתה בעיה מה עשית בסוף קנית רצועות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית