אימון חרא, עוד לא התאוששתי לגמרי מהדדליפט של שבוע שעבר, ובלי קשר אימון משעמם כזה כמעט לבד בחדר כושר
דדליפט - 200.5*4 5F - היה קשה, גם הרביעית הייתה די גבולית אבל עלתה (אולי בתחרות לא הייתה נחשבת אבל על הזין שלי תחרות 🙄 )
פרס - הורדתי ל72.5 והקפדתי על ברכיים נעולות @psicho , גם פה החמישית לא עלתה
סקוואט - 80*8*3
עזר:
בטן, הרחקה אופקית, עוד תרגיל לכתפיים
החלטתי שאני מוסיף קצת נפח לתוכנית, העוד 2-3 קילו או אפילו 5 קילו שאני יכול אולי לעלות בתרגילים כמו הפרס והבנץ' לא מאוד מעניינים אותי (מעניין, אבל לא במחיר שיוצא לי כבר הכיף מהאימון, כי זה מה שקורה באימונים האחרונים), בסוף המטרה שלי היא לא תחרויות פווארליפטינג ( אם זה זה היה מביא לי מוטיבציה, אבל זאת פשוט לא המטרה..), מצד שני גם לא להיות איזה בילדר... זה איפשהו באמצע... ככה שמה שבתכנון שלי זה לשמור על סט חמישייה כבד אחד בשבוע בכל המורכבים בשביל לשמור כמה שאפשר על המשקלי עבודה (או אולי אפילו לעלות...), ולעלות נפח ... בדדליפט המטרה שלי היא ה-200 לחמישייה שאני מקווה שאני יגיע לזה בקרוב... בדדליפט עוד לא החלטתי מה אני יעשה, הבעיה עם החמישייה הכבדה הזאת שזה גומר לי את כל השבוע 🙁
מטרה נוספת תהיה להחזיר כמה שיותר מהר את הסקוואט למשקלי עבודה עצימים (5 חזרות), אני עושה גם פיזיוטרפיה לברך בלי קשר.
מוזמנים לקרוא לי בכיין וחלש אופי 😛🏋️😅
אל תתבייש מפני הריפטואיסטים להוסיף נפח לפלג הגוף העליון. כפי שפחות או יותר 99% מהאוכלוסייה שעשתה SS גילתה באיזשהו שלב - 3X5 פשוט לא מספיק. אני כמובן אומר 99% כי כמובן שיש את אלה שיגידו לך שהגיעו למספרים מכובדים גם עם 3X5. אבל אם תעבור על לוגים של SS, תראה שמבחינת פלג הגוף העליון היא לא עדיפה על תכנית ליצנים וינגייטית. הרוב מסיימים עם בנץ' באזור ה-80-85 ופרס בסביבות הפלטה הראשונה. ההתקדמות שלך עד עכשיו בלחיצות היא גם מעולה.