הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ככל שמלכלכים יותר ככה עליית המסה גדולה יותר?

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
אם נגיד אני מלכלך המסה שלי עולה במהירות יותר גבוה?
ואם כן עד כמה זה גודל יותר מאשר מסה נקייה? יש הבדל גדול?

אתה מסתלבט כאילו.?

כן, אבל עכשיו אענה לך על השאלה.

אם נגיד אני מלכלך המסה שלי עולה במהירות יותר גבוה? ואם כן עד כמה זה גודל יותר מאשר מסה נקייה? יש הבדל גדול?

אתה שואל בעצם אם במסה מלוכלכת אתה תעלה יותר מסת שריר מאשר במסה נקייה והאם ההבדל משמעותי?

התשובה היא חד משמעית כן אבל היא נהיית יותר משמעותית שהתוכנית שלך מאוד עצימה. למשל בSS כשאתה מגיע לשלב שאתה שובר שיאים כל אימון, אני אישית לא סופר קלוריות בכלל, פשוט מעמיס. בתוכנית פחות עצימה, אתה יכול לדשדש גם על פלוס קלורי סביר (300-400) ולצפות לתוצאות נאות אבל עדיין פחות טובות. כלומר, הרווח בין התוצאות בשני סוגי המסות הוא ביחס ישר לעצימות התוכנית.

התשובה חד משמעית לא!!!!! אל תרשמו שטויות שכן כי זה לא נכון.

תקשיב , לגוף יש יכולת מסוימת לעלות בכוח ומסת שריר וזהוא , יש מגבלה , מה שתאכל והגוף לא יוכל להפיק ממנו תועלת יהיה שומן!!!

התשובה חד משמעית לא!!!!! אל תרשמו שטויות שכן כי זה לא נכון.

תקשיב , לגוף יש יכולת מסוימת לעלות בכוח ומסת שריר וזהוא , יש מגבלה , מה שתאכל והגוף לא יוכל להפיק ממנו תועלת יהיה שומן!!!

אבל!!! למה!! אתה!!! צועק!!!

לפותח השרשור - כן, עם פלוס קלורי של 1000 קלוריות תעלה יותר מסת שריר מאשר פלוס קלורי של 200 קלוריות.
כמובן שהעליה במסה היא לא בלתי מוגבלת ובשלב מסוים יחס שומן:שריר כבר לא יהיה אידיאלי.

לפותח השרשור - כן, עם פלוס קלורי של 1000 קלוריות תעלה יותר מסת שריר מאשר פלוס קלורי של 200 קלוריות.
כמובן שהעליה במסה היא לא בלתי מוגבלת ובשלב מסוים יחס שומן:שריר כבר לא יהיה אידיאלי.

סליחה צהריים עכשו :jawdrop:

אני בעד שתתחילו לחלק באנים, אני מנסה לעזור לחברה כאן, בעיקר בפורום אימונים וכל פעם אותם שלושה חברה מטעים ומפזרים הצהרות שטותיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית