עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מסתלבט כאילו.?אני שמעתי שאם אתה מוסיף הרבה בוץ לאוכל, אתה גודל יותר אבל זה לא הוכח מחקרית.
אתה מסתלבט כאילו.?
אם נגיד אני מלכלך המסה שלי עולה במהירות יותר גבוה? ואם כן עד כמה זה גודל יותר מאשר מסה נקייה? יש הבדל גדול?
כןכן, אבל עכשיו אענה לך על השאלה.
אתה שואל בעצם אם במסה מלוכלכת אתה תעלה יותר מסת שריר מאשר במסה נקייה והאם ההבדל משמעותי?
התשובה חד משמעית לא!!!!! אל תרשמו שטויות שכן כי זה לא נכון.
תקשיב , לגוף יש יכולת מסוימת לעלות בכוח ומסת שריר וזהוא , יש מגבלה , מה שתאכל והגוף לא יוכל להפיק ממנו תועלת יהיה שומן!!!
אבל!!! למה!! אתה!!! צועק!!!
לפותח השרשור - כן, עם פלוס קלורי של 1000 קלוריות תעלה יותר מסת שריר מאשר פלוס קלורי של 200 קלוריות.
כמובן שהעליה במסה היא לא בלתי מוגבלת ובשלב מסוים יחס שומן:שריר כבר לא יהיה אידיאלי.
אבל!!! למה!! אתה!!! צועק!!!
לפותח השרשור - כן, עם פלוס קלורי של 1000 קלוריות תעלה יותר מסת שריר מאשר פלוס קלורי של 200 קלוריות.
כמובן שהעליה במסה היא לא בלתי מוגבלת ובשלב מסוים יחס שומן:שריר כבר לא יהיה אידיאלי.
אז התשובה היא כן או לא?אני בעד שתתחילו לחלק באנים, אני מנסה לעזור לחברה כאן, בעיקר בפורום אימונים וכל פעם אותם שלושה חברה מטעים ומפזרים הצהרות שטותיות.
אז התשובה היא כן או לא?