הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחיטוב (20)

Liorperetz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, לאחרונה התחלתי לקחת את עצמי ברצינות, כל החיים שלי הייתי שמן אבל מאז שהתגייסתי ירדתי משהו כמו 10 קילו.

נתונים עכשויים:

גובה : 1.77
משקל : 74

אני עדיין מלא, למרות שאני מרגיש שיפור וקצת התחטבתי
עובד בתוכנית AB - פעמים בשבוע.

A:
חזה : לחיצת חזה 3*10
קרוס 3*10
משקולות חופשיות בשכיבה 3*10

יד קדמית : משקולות חופשיות 3*10
מוט W בישיבה 3*12

כתפיים : לחיצת כתפיים בישיבה 3*12
הרחקת ידיים בעמידה 9*3

B: יד אחורית : קרוס בעמידה 3*12
גב : חתירה 3*12
פולי עליון אחיזה רחבה לכיוון החזה 3*12
הערות : בכל יום אחרי אימון כוח עושה אירובי סקי 40 דק התנגדות 17 , ועושה בטן בכל אימון בסוף.
בימים שלא מתאמן עושה בחדר שכיבות סמיכה 3 צורות ובטן.

אשמח מאוד לדעות על התוכנית,עצות לשיפור... הכי חשוב לפרט כדי שאני יבין תודה לכל מי שיעזור

קודם כל כל הכבוד על הירידה והרצון לשינוי, הגעת למקום הנכון לשאלות ותשובות.
בקשר לתזונה שתדע שזה העיקר פה.
בקשר לאימונים הייתי ממליץ לך להעיף את התכנית הזאת ולעשות אחת שנותנת דגש על תרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט מתח פרס וכו וכו.(איך החדר כושר בבסיס שלך?)
תלמד את התרגילים, תשלב אותם בתכנית רצינית יותר מזאת, תבנה לך תפריט כמו שצריך ואתה תצליח.

שאלות חופשי, בהצלחה.

מחזק את מה שאבי כהן רשם , לך על מורכבים זה דבר אחד , אם אתה מתאמן רק פעמיים בשבוע לך על כול הגוף FBW...
למשל סקוואט , בנץ פרס , פרס ,מתח, ואם בא לך לגוון תוסיף איזה 2 סטים ליד קדמית ו 2ליד אחורית , לא צריך מעבר לזה.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 4 פעמים בחדר כושר, החדר כושר בבסיס הוא ממוצע אין לי כלוב לסקוואט, רק בשביל להבין מה ההבדל מהתרגילים שאני עושה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית